God effekt
God effekt. Dette apparat har virkelig hjulpet mit knæ der var ømt efter træning. Efter daglig brug i et stykke tid mærker jeg en betydelig forskel, som gør det lettere at komme igennem dagen. En virkelig positiv oplevelse. Anbefaler!
Jeg har længe haft ondt i mit knæ og der har ikke været noget som har hjulpet. Jeg har været ret desperat efter noget som ku hjælpe og så fandt jeg Relea. Daglig burg af apparatet med det infrarøde lys kombineret med massagen har gjort en markant smertelindring. Jeg kan varmt anbefale den.
Stille og roligt bedre. Jeg har brugt apparatet i nogle dage, og det har gjort en stor forskel for mit knæ. Det føles mere behageligt og mindre smertefuldt, hvilket har forbedret min daglige komfort. Elsker tiden i sofaen med massagen.
Mærkbar forbedring Efter at have brugt apparatet i et par uger, kan jeg roligt sige, at det har gjort en stor forskel for mit knæ. Jeg føler en tydelig lettelse i smerten, og det infrarøde lys samt massagen er meget behagelige.
Det er nok noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.
Jeg kan kun anbefale dette fantastiske lille “knæ”-apparat til alle, der døjer med et slidgigt-knæ, inflammation eller andre skader.
Jeg har nu brugt det dagligt 3 x 10 min. i ca. 2 uger, og er så glad for jeg købte det.
Allerede efter få dage med dette apparat - kunne jeg mærke en forbedring. Det giver mit knæ infrarødt lys/varme + samtidig massage.
Det er så behageligt at sidde med, og så koster det ikke mere end “to besøg” hos en massør. Dette apparat har jeg til hver en tid…..
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.