Zeer tevreden over elke aankoop die we al deden bij Reismonkey, en dat zijn er ondertussen al zeer veel! We hebben bijna al hun artikelen al aangekocht en die zijn stuk voor stuk zeer handig. Ook de... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik had voor mijn man drie packing cubes, 1 packing cube clean/direct en n toilettas besteld. Werd snel thuis bezorgd Dit alles voor zijn reis door Ecuador. Het inpakken ging super goed en zoals... Se mer
Företaget har svarat
We hebben een aantal artiekelen gekocht. Nu nadat wij deze op vakantie hebben gebruik valt mij een aantal dingen op te eerste ik vind de prijs kwaliteit verhouding flink uit balans. 1 rits van de 3 ru... Se mer
Företaget har svarat
De producten van Travelmonkey zijn mooi, praktisch en degelijk. Superblij mee! De cubes zijn heel handig en verkrijgbaar in verschillende maten en in leuke kleuren. Maar het beste vind ik de grote toi... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Alles voor de echte reiziger. Slimme travelhacks en leuke reisblogs. Wij hebben alle reisartikelen om het beste uit jouw vakantie te halen. Van packing cubes tot een nieuwe backpack en nog veel meer. Bekijk onze shop en laat je inspireren!
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- Info@reismonkey.nl
- reismonkey.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooi artikel
Vlotte levering. Toilettas van goede kwaliteit en zeer handig om te gebruiken.
Snel geleverd en goed spul
Snel geleverd, artikelen volgens bestelling en zijn perfect. Erg blij mee.

Svar från Reismonkey
Opblaas hoofdkussen loopt langzaam leeg
Wij hebben eerder een opblaasbaar hoofdkussen aangeschaft. Deze loopt binnen 2 uur aanzienlijk leeg. Mail gestuurd en hier wordt snel op gereageerd met instructie. Probleem blijft zich voordoen. Wordt gevraagd nu een filmpje van te sturen maar filmpje van 2 uur lijkt mij wat overdreven

Svar från Reismonkey
Dikke merci van een trouwe en dankbare klant.
Vorig jaar reeds kochten wij 2 sets packing cubes met kleurige bedrukking. Zo handig! Heel tevreden daarover.
Ik gebruikte nadien 1 set toen ik gehospitaliseerd werd. Maar door de bedrukking kon de verpleegkundige niet zien wat zich in welke packing cube bevond, met als gevolg dat zij in elke tas zat te rommelen.
Volgende week moet ik weer onder het mes en, om te vermijden dat alles weer overhoop gehaald wordt, bestelde ik een set meer neutrale en doorzichtige packing cubes.
Er liep echter wat mis met de levering, maar Reismonkey heeft dit op een fantastische manier opgelost.
Zij benaderen hun klanten op een zeer persoonlijke wijze. Bij Reismonkey ben je echt geen nummer.
Hoedje af voor Reismonkey en nog veel succes 🤞🏼!
Dikke merci 🙏🏼, zoals wij dit in België zeggen.

Svar från Reismonkey
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Deze keer top geregeld.
Mijn vorige review was niet zo goed omdat het product dat ik gekocht had meteen stuk was. Na contact met de klantenservice heb ik een nieuwe tas gekregen en deze is wel goed. Top. Heel blij mee.

Top producten
Vlotte en snelle levering. Handige producten met een tof design. Prijs-kwaliteit zeker oké.

Svar från Reismonkey
Netjes geleverd en goede website.
Netjes geleverd en goede website.
Kwaliteit van de producten is prima.
Het enige "minpuntje" is dat er op de site niet te vinden is hoe de stof tussen de rits vandaan gehaald kan worden.
Packing cubes
De levering was echt super snel, tijdens mijn vakantie nu kan ik alleen maar zeggen dat de packing cubes geweldig zijn. Ga er zeker nog bestellen.
Snelle levering en goede communicatie…
Snelle levering en goede communicatie daarover. De compressie zakjes zijn makkelijk in gebruik. De design helpt bij het herkennen onderweg tijdens de rondreis.
Het is gemaakt van geweldig materiaal…
Het is gemaakt van geweldig materiaal en hoop daar spoedig mee op reis te gaan!
Mooie en handige toilettassen besteld
Mooie en handige toilettassen besteld, erg blij mee
Super bij met de packing cubes
Helemaal blij met de packing cubes,alles georganiseerd in mn koffer.
Echt een aanrader
Ik ben helemaal dol op de producten van…
Ik ben helemaal dol op de producten van reismonkey ik heb de pakingcubs en het telefoon koort gekocht en ze helpen me echt op mijn vakantie dus zeker een aanrader!
Super handdoek
Vorige week vóór onze vakantie van deze week 1 microvezelhanddoek bij Reismonkey besteld, deze werd keurig binnen 1 dag geleverd in een handig zakje met dezelfde print. Wij zijn zeer tevreden, de handdoek is in het zonnetje binnen 5 minuten droog, wij bevelen de handdoeken van Reismonkey van harte aan en ik ga zeker nog 1 exemplaar voor mijn vrouw bestellen.
Vorige week zijn mijn vrouw en ik op…
Vorige week zijn mijn vrouw en ik op vakantie gegaan met de nieuwe handdoeken van Reismonkey. Ze werden binnen een dag ontvangen en dat kwam mooi uit, want we gingen kort daarna op vakantie.
De handdoeken waren mooi, stralen kwaliteit uit en voor mij het belangrijkste: ze zijn van duurzame materialen gemaakt. Een absolute aanrader!
Héél handig!
Sinds dit jaar gaan mijn man en ik met de gravelbike op pad mét bagage. We kochten enkele sets Packing Cubes en zijn daar heel tevreden over, er past heel wat in! Door de verschillende groottes kunnen we ze perfect in onze fietstassen schikken! Ook de kabel organizer én de waszakken gaan mee!
Erg blij met Reismonkey
Erg blij met de packing cubes en goede service van Reismonkey. Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer opgegeven waarna de bestelling retour gezonden werd, maar dankzij de hulp van Dana heb ik de bestelling toch alsnog op tijd voor mijn vakantie ontvangen. Nogmaals heel erg bedankt!
Goed ontvangen
Onze bestellingen zijn prima aangekomen.
De houder voor op de koffer is ook erg praktisch, nu kan ik een zware tas op m’n trolley zetten. Ik dacht bestel er nog 1 voor mijn man, voor 23:30 besteld volgende dag in huis. Helaas dacht DHL hier anders over, en bezorgde het veel te laat.

Svar från Reismonkey
Krijg het verwijt dat ik een verpakking…
Krijg het verwijt dat ik een verpakking open heb geknipt van een slot. Is niet zo. De harde verpakking zal gebroken zijn tijdens retour...

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.