Zaterdag middag besteld en op maandag rond 12:00 uur al in huis. Op de website stond: "zo goed als nieuw" wat je mag vertalen in: "absolute nieuwstaat". Keurige laptop waarbij geen spoor te vinden i... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb bij Refurbers een HP USB-C G5 dock besteld. Na ontvangst hiervan bleek deze niet te werken. Na een uiterst vriendelijke communicatie hierover heb ik direct een vervangend dock ontv... Se mer
Företaget har svarat
Na contact te hebben gehad met de klantenservice een order geplaats en binnen twee dagen de HP EliteBook 850 G5 ontvangen. Zowel klantenservice als medewerkers professioneel ! Raad dit bedrijf ten... Se mer
Prima service, duidelijke informatie
Företaget har svarat
Bij Refurbers.nl bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige gereviseerde producten aan. Elk van onze apparaten ondergaat een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren. Bovendien worden ze zorgvuldig gereinigd en gereviseerd, waarbij de allerbeste kwaliteit garanderen. 14 dagen Geld-terug-garantie. Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro. Uitstekende garantie op al onze producten. Wist je dat wij dol zijn op jouw feedback? We geloven sterk in het belang van jouw stem en willen graag horen wat je te zeggen hebt. Of je nu dolenthousiast bent over een recente aankoop of suggesties hebt om onze service te verbeteren, wij staan klaar om te luisteren. Jouw feedback stelt ons in staat om continu te groeien en te evolueren, zodat we je de best mogelijke winkelervaring kunnen bieden. Dus aarzel niet om ons te laten weten wat je denkt! Of het nu gaat om lof, kritiek of gewoon een idee dat je wilt delen, we verwelkomen al je opmerkingen met open armen. Samen kunnen we onze webshop nog beter maken.
NederlÀnderna
Zeer snel en vriendelijk geholpen, ook snel antwoord gekregen op mijn vragen.

Svar frÄn Refurbers
We werden helemaal passend geholpen. We kregen laptops die passen bij ons gebruik. Heel blij mee. Bij een misverstand snel actie en een oplossing.

Svar frÄn Refurbers
Snelle levering, product zag er netjes uit, werkt goed en erg betaalbaar!

Svar frÄn Refurbers
Uitstekende service en het product voldoet aan de verwachting.
Zou Refurbers zeker aanbevelen!
Goede service en snelle levering. En voor mij is het heel belangrijk om te krijgen wat je besteld en dat maken ze ook waar

Svar frÄn Refurbers
Op tijd geleverd voor een goede prijs, dat is wat telt.

Svar frÄn Refurbers
Top laptop voor een strakke prijs! Na bestellen is alles te volgen! đ

Svar frÄn Refurbers
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.