Zeer tevreden met mijn bestelling.
Företaget har svarat
Zeer tevreden met mijn bestelling.
Företaget har svarat
Eenvoudig bestellen, snel ontvangen.
Företaget har svarat
Oplichterij. Op hun eigen website hebben ze een vervalste score van Trustpilot. 1846 beoordelingen... Ze hebben er nu 3 en alle drie 1 ster. Nul ster was beter geweest. Kleding volledig uit polyeste... Se mer
Företaget har svarat
Slechte kwaliteit, producten zien totaal anders uit dan op de website. Terugsturen willen ze niet, dus bieden ze korting. Uiteindelijk akkoord gegaan met 50% terugbetaling, maar ik ben benieuwd of i... Se mer
Nederländerna
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Oplichters!. Maten die ze verkopen kloppen niet! Vervolgens retourneren is niet mogelijk. Of alleen tegen eigen kosten naar vaag adres in China. Terwijl dit een Nederlands bedrijf is. Oplichters, goedkoop is duurkoop!!!!

Svar från Refined Amsterdam
laat me niet lachen 1800 reviews ? ja op een VALSE zelfgemaakte trustpilot. Zelf recensies schrijven is OPLICHTING.

Svar från Refined Amsterdam
Check altijd voordat je bestelt of je kan retourneren naar een adres in Nederland. En of het bedrijf een KVK nummer heeft en een fysiek adres. Dat is hier niet het geval. De kleding is heel slecht van kwaliteit, het geld niet waard en de maat klopt ook niet. En retourneren moet dan naar een adres in China - dat kan niet de bedoeling zijn.

Oplichters!
Je kunt producten niet terugsturen naar een NL adres. Dat vermelden ze alleen niet op de website.
Je kunt alleen terugsturen naar China op eigen kosten! Dat zeggen ze pas na veel vijven en zessen.
Niet bestellen bij deze club!!

Oplichterij.
Kleding volledig uit polyester, maten kloppen niet en kleuren en aantallen ook niet. Jammer dat dit zomaar kan en deze oplichter(s) rustig hun gang kunnen gaan.

Svar från Refined Amsterdam
Bestel hier niet om teleurstelling te voorkomen!!!
De website ziet er goed verzorgt uit een er wordt leuke kleding gepresenteerd. De kleding die ik had besteld is pas na drie weken geleverd en is van slechte kwaliteit. Tevens komt de maat komt niet overeen met de gepresenteerde maattabel. Zelfs na het sturen van foto's waar duidelijk is te zien dat de geleverde maat niet correct is willen ze geen geld terug geven. Dit is een oplichter die meerdere websites actief heeft! Niet intrappen! De website vermeld dat ze een winkel hebben met jarenlange ervaring in de mode branche. Helaas vermeld de website geen adres van de fysieke winkel en ook geen KvK nummer. Stop deze louche praktijken en voorkom teleurstelling. Deze oplichter is op 10-tallen websites actief. Zie mijn andere reviews.
Mocht je het artikel toch absolute willen bestellen dan ben je vele male goedkoper uit op Ali Express ;-)

Svar från Refined Amsterdam
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.