1. Leverantör av biokemikalier

UK-based authorized distributor of Metatide Healthcare research-grade peptides. Independently verified by Janoshik Analytical. Free worldwide shipping. For research and laboratory use only.

4,0

Bra

TrustScore 4 av 5

Andra tittade också på

De las mejores decisiones que he tomado

Llevo apenas 1 mes usando los péptidos y honestamente ha sido de las mejores decisiones que he tomado

He bajado 5 kilos y no solo es lo físico… me siento con muchísima más energía, rindo mejor en mis entrenamientos y por primera vez siento que tengo control sobre mi ansiedad y antojos.

Lo que más me gusta es que no se siente como una “dieta extrema”, simplemente me ayuda a mantenerme enfocada, comer mejor y ser constante.

Obviamente hay que poner de nuestra parte pero definitivamente se han convertido en mi mejor aliado en este proceso. Y esto apenas empieza

20 april 2026

It really works!

excelent service. product arrived in perfect condition and after the first use im already feeling the effects!

14 maj 2026

Game changer

Alright so I've been trying peptides for a while, mostly vials, different suppliers, compounds etc... you could say ive tried them all.
Now, as you know we can get a little to into it because the results are fing crazy...
So, it got to a point that I was spending 20-30 mins a day just preparing my stack.
Now, this is the magic! This guys have everything I'm using prefilled, no mixing, no syringes everywhere, nothing... Just attach cartridge, turn the pen and one.. man it's just so convenient...

Also, I loved the 2 coas and very very very fast response.

Thought the international shipping would be a mess but DHL actually delivered to Colombia in 4 days. Couldn't believe.

Anyways.. this is my go to for peptides now.

20 april 2026