rdwdata.nl TRAP ER NIET IN, zonder dat je het door hebt wordt er 4 sms'jes verstuurd(had ook 1 kunnen zijn...) van een service nummer dus je betaald 9.90 euro buiten je bundel, je ontvangt niets dat j... Se mer
Det här tycker kunderna
Deze website is uiterst misleidend en schrijft geld van je rekening wat volledig ten onrechte is normaal moet je duidelijk iDeal oud gebruiken maar hier schrijft men zomaar geld af dit is pure diefsta... Se mer
Ik schijn sms berichten van deze club te hebben ontvangen, maar deze nooit gezien?!? Telefonische navraag: 'dan heeft u sms diensten uitgezet op uw telefoon meneer, daar kunnen wij niets aan doen' Du... Se mer
Zelfde als de rest hier. Onwetend ineens 30 euro af moeten tikken omdat ik voor 3 autos de dagwaarde wou weten. Vals spelletje wat ze spelen, want mirjana (klantenservice) had heel snel mijn mail bean... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
RDW informatie nodig? RDWdata.nl is de grootste voertuigendatabase van Nederland met RDW data van miljoenen auto's'
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- rdwdata.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Heel hoog sms kosten, zeer slecht
Mijn ervaring was zeer slecht. Ik heb een zeer hoge prijs betaald zonder de informatie die ik had verwacht. Er is geen waarde voor het voertuig verzonden. Ik beschouw deze dienst als geldverspilling en ik zou niemand anders aanraden de fout te maken deze dienst te raadplegen.
Verborgen kosten bij 'gratis' kentekencheck - misleidend!
Bij het verifiëren van je kenteken en het melden van de kilometerstand, waarbij in de sms wordt vermeld dat het kosteloos is, krijg je achteraf toch een bedrag van 9,90 euro gefactureerd. Dit was vooraf niet gecommuniceerd. Erg misleidend, oplichters!
wat een oplichters zeg!!
Wat een oplichters zeg; op de website staat 'reageer met de huidige kilometerstand' (let op; gratis), vervolgens krijg je 3 sms'jes a 3 euro per stuk, waar je niet om gevraagd hebt en geen toestemming voor gegeven hebt; hoe kan het dat dit nog bestaat??
Je moet de hele dag overal fu*king cookies accepteren om verder te kunnen, maar op deze website kunnen ze gewoon zonder moeite geld aftroggelen!!
oplichters
oplichters. stond gratis en werd 4x sms afgeschreven zo'n 10 euro!
Oplichting!!
Oplichting!!
Eén keer een “gratis” check gedaan en 5 x een bedrag afgeboekt via sms €12,90 totaal. Ik hoefde niet te weten of de auto schade heeft gehad. En nu is er een soort abonnement.
Wat een oplichterij!!
Wat een oplichterij!!! 10 euro betaald voor het checken van de waarde van een auto. Ik kreeg vervolgens 3 sms’jes die blijkbaar 3 euro per stuk kosten, zonder dat ik daar iets over gelezen heb op de site. Zullen de kleine lettertjes wel zijn, maar dit is gewoon bewust misleiding!
Was de schorsing van een motorfiets…
Was de schorsing van een motorfiets vergeten te verlengen..boete slechts 459€ omdat deze een aantal dagen niet verzekerd was.de hoogte van deze boete staat toch totaal niet meer in verhouding ! De motor is de garage niet uit geweest.
In dit land zijn de overheids diensten zoals rdw en politie cq handhaving een instituut puur om geld binnen te harken... niet zo gek dat er meer en meer nederlanders emigreren naar betere oorden waar minder totale controle is en een mens ook menselijker bekeken word en niet als een melk koe !
Er is door 2020 € 9,90 in rekening…
Er is door 2020 € 9,90 in rekening gebracht bij odido .
Na een telefoontje met de klantenservice van Odido was het snel opgelost en is de kosten van mijn factuur hersteld . Met dank aan de medewerkster en aan Odido voor het begrip . Maar wat een schande van de Rijks dienst van wegverkeer 🤢🤮
Ik geef het liefst 0 sterren maar dat kan niet helaas!! Oplichting eerste klas!
Reageren niet op jouw ingevoerde info maar rekenen wel €3,- p.o.b.
Snel je geld kwijt met weinig info!
Geen sms verstuurd of ontvangen
Geen sms verstuurd of ontvangen! Wel kosten in rekening gebracht! Hoe kan dit?
OPLICHTERS 32 EURO KWIJT…
OPLICHTERS 32 EURO KWIJT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oplichterij, geen waarde voor geld
Dus: je denkt met deze settings dit soort praktijken te hebben voorkomen, maar dit clubje fietst daar dwars doorheen. Klinkt en voelt als oplichterij
Klik nooit meer op mobiledata.nl
Klik nooit meer op deze site van mobile data. Staat bovenaan in Google, maar geeft mafia praktijken. Je bent snel
Tientallen euro’s kwijt door verschillende sms’jes bij jou in rekening te brengen via jouw kpn factuu terwijl je nooit iets hebt gedaan of besteld. Gaat om sms nummer 2020. Pas ook op met Payinfo. Soortgelijk.
20 euro kwijt
20 euro kwijt, bijna geen informatie rijker..
Sms'je wordt 2 keer in rekening gebracht.
Bellen heeft geen zin, niemand neemt op.
Boevenbende!!!
Boevenbende!!!! 3,- per bericht en dan ongevraagd alle info over meerdere berichten verdelen en dientengevolge ook incasseren. Bijna 20,- kwijt voor info die totaal niet compleet is!!
Total scam
Total scam! Lost 20 euros without any warning! It has to be stopped and even sued for such dirty business!
Moest kenteken schorsen.
Moest kenteken schorsen.
Hun zeiden je kenteken bestaat niet!
Gecheckt komt gewoon voor, en gooien haak erop.
Akelige firma is het, weten geen eens hoe ze de mensen moeten helpen!
Pure oplichterij
Pure oplichting. Smerige praktijken. Lijkt alsof ze iets met de RDW/overheid hebben maar er staat ergens op hun site dat ze niet aan het echte RDW verbonden zijn. Drie keer kosten gerekend, alle smsjes zonder goede antwoorden en info waar ik niet om gevraagd heb. Zodoende ca 25 euro kwijt. Zonder waarschuwing. Dit was voor één auto. Gewoon geld kwijt. OPLICHTERS
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.