rdwdata.nl TRAP ER NIET IN, zonder dat je het door hebt wordt er 4 sms'jes verstuurd(had ook 1 kunnen zijn...) van een service nummer dus je betaald 9.90 euro buiten je bundel, je ontvangt niets dat j... Se mer
Det här tycker kunderna
Deze website is uiterst misleidend en schrijft geld van je rekening wat volledig ten onrechte is normaal moet je duidelijk iDeal oud gebruiken maar hier schrijft men zomaar geld af dit is pure diefsta... Se mer
Ik schijn sms berichten van deze club te hebben ontvangen, maar deze nooit gezien?!? Telefonische navraag: 'dan heeft u sms diensten uitgezet op uw telefoon meneer, daar kunnen wij niets aan doen' Du... Se mer
Zelfde als de rest hier. Onwetend ineens 30 euro af moeten tikken omdat ik voor 3 autos de dagwaarde wou weten. Vals spelletje wat ze spelen, want mirjana (klantenservice) had heel snel mijn mail bean... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
RDW informatie nodig? RDWdata.nl is de grootste voertuigendatabase van Nederland met RDW data van miljoenen auto's'
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- rdwdata.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Vieze smerige oplichters en julie…
Vieze smerige oplichters en julie koppelen je aan de rdw naties ik kom op de koffie binnekort bereid julie maar voor
RDWdata.nl heeft oplichting als…
RDWdata.nl heeft oplichting per sms als verdienmodel, precies hetzelfde als wat Kadasterdata.nl doet. Boeven.
Geld binnenhalen over een andermans rug
Je vult iets op een site in, je wordt automatisch doorgestuurd naar een Sms dienst die alvast het kenteken invoert. Je krijgt daarna berichten van hun binnen drie of vier per vraag en die moet je allemaal a €3 euro betalen. Wat een oplichting.
Crimineel
Crimineel. Totaal onduidelijk dat je 10 euro betaalt voor sms “service”
Oplichting
Oplichting. Ik zocht naar RDW info en deze organisatie kwam in Google boven en ik leek info te krijgen van RDW. Nu blijkt dat ik 4 SMS-en heb ontvangen die per stuk meer dan twee euro kosten. Vodafone gaat het verder voor me uitzoeken en ik moet nog meer opletten.
Dit zijn oplichters en ik snap niet dat…
Dit zijn oplichters en ik snap niet dat hier niet tegen wordt opgetreden. Je kan deze dienst bij vodaphone opzeggen maar daar moet je ook weer voor betalen. De suggestie wekken dat het gratis is en er vervolgens 20 euro extra door je provider in rekening wordt gebracht voor waardeloze info
Een enorme oplichter zit hier achter
Een enorme oplichter zit hier achter. Niet intrappen!! Gelukkig heeft mijn Vodafone helpdesk de website geblokkeerd. Maar ik ben wel een paar tientjes kwijt aan deze criminele organisatie of personen. Oppakken moeten ze deze gasten en lange tijd achter de tralies zetten.
Oplichters
Oplichters. Je krijgt via sms 4 berichten waar je €9,90 voor moet betalen zonder dat je daar over wordt ingelicht. Het is niet 'gratis' zoals zij op hun site hebben staan.
Oplichting
Net als alle andere reviews. Je betaald via SMS berichten €9,90!! Voor info waarvan je denkt dat die gratis is en achteraf ook nog eens waardeloos! Dat hier niemand tegen optreedt is onbegrijpelijk.
Het is een scam!
Het is een scam!!
Ga geen dagwaarde van je auto checken via rdwdata.nl. Je betaalt dan 9,90€ voor 4 smsjes terwijl je niet veel wijzer wordt.
Net als vele mensen geklikt op wat is…
Net als vele mensen geklikt op wat is je auto nog waard?
Hier staat niet bij dat het een betaalde dienst is. Dus ze hebben weer €9,90 ge”int. Dit is pure oplichting!!!!
Zie de verhalen van alle “gedupeerden”…
Zie de verhalen van alle “gedupeerden” hier! Voor mij geldt hetzelfde. Waardeloos en bedrog!!
In Buienradar een advertentie van RDWdata
In Buienradar een advertentie van RDWData.nl: inhoud bekijk GRATIS wat je auto nu nog waard is. Dit is pure oplichting. Ze proberen je zoveel mogelijk vragen te laten beantwoorden. Laten blijkt dat er per antwoord een SMS wordt verstuurd die € 3 per SMS kost. Pure oplichting!
Oplichting
Geen gegevens of sms ontvangen. Wel kosten bij mijn mobiel!
Schandalig en misleidend
Schandalig en misleidend, ze geven aan dat je gratis een kentekencheck kan doen, vervolgens heb ik een rekening gekregen van ruim 30 euro
kenteken check…
Ik heb 1 keer een kenteken check aangevraagd krijg daar 14 sms'jes binnen 10 minuten over met steeds de zelfde info dit kost mij €38,70.
Ik vind dit niet kunnen en zou graag mijn geld terug willen..
Oplichting
Dit heet gewoon: oplichting. Vrijwel stiekem geld innen via de telefoonrekening. Eigenlijk ook heel erg dat Odido daaraan meewerkt: ik zag het pas op mijn telefoonrekening.
Misleidend en walgelijk… de website van…
Misleidend en walgelijk… de website van RDW Data schijnt helemaal niet van het RDW zelf te zijn. En ongemerkt heb je een soort sms abonnement, waardoor er meerdere malen een bedrag van 3 euro wordt afgeschreven. Uiteindelijk via KPN terecht gekomen op de website payinfo.nl , waar je dit gelukkig stop kunt zetten.
Wat een misleidende website
Wat een misleidende website. Je denkt gratis de dagwaarde van je auto op te vragen, maar pas verderop – ergens verstopt op de site – blijkt dat je automatisch €9,90 betaalt. Niet via iDeal of iets dat je bewust bevestigt, nee: dit wordt stilletjes via je telefoonrekening geïncasseerd. Daar kom je dus pas later achter.
Ik vind dit echt moderne oplichting. Geen heldere prijsvermelding vooraf, geen transparantie, geen respect voor de gebruiker. Dit soort praktijken horen gewoon niet thuis op het internet.
Nul sterren was passender geweest, maar dat is helaas niet mogelijk. Mijn advies: blijf hier ver vandaan. En wordt ook nog geeneens een reële dagwaarde gestuurd.
Nul sterren geven kan helaas niet
Nul sterren geven kan helaas niet. Wat een boevenbende is dit! Maak hier geen gebruik van, want ongemerkt wordt er een aanzienlijk bedrag van je tegoed afgeschreven. “Moderne criminaliteit” is dit……….
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.