Rekommenderas Jättebra kundservice, MEN, handtagen var rosa på bilden men svarta i verkligheten. Sedan så va det lite svårare att få ihop cykeln även med videon i bakgrunden som visade hur man gjord... Se mer

12 kalenderdagars leveranstid till Stockholm i april 2025. Väldigt fin cykel och monteringen var enkel. Bromsarna var inte bra justerade vid leverans vilket inte var en del av monteringsanvisninga... Se mer

Mkt bra bemötande och hjälp ! Super bra leverans!! Jag rekommenderar att köpa cykel härifrån !! Vi är supernöjda !! Och dom har bra priser!

3,1

Medel

TrustScore 3 av 5

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Tar inte sitt ansvar vid fabriksfel

Monteringen av cykeln gick lätt till den vänstra vevarmens gänga som inte gick att skruva in. Försökte fram och tillbaka men gängan fungerade inte. Kontaktade firman som menar att deras cyklar är kontrollerarde så de är utan fel utan det var jag som orsakat skadan.
Vilket är helt fel men omöjligt för mig att bevisa. Försökte få hjälp med nya delar eller tips på var jag kunde hitta dom utan resultat. Har betalat via Klarna och först när jag nämnde det hände något. Väntar nu på svar om jag kan få reservdelarna vilket jag tydligen måste betala själv då garantin inte gäller eftersom de garanterar att deras gängor är felfria. Hm, undrar om fabriken verkligen provar varje gänga till varje cykel.

23 juli 2025

Svar från Razon

Tack för din återkoppling.

Den enda möjliga orsaken till att gängan på pedalarmen eller pedalen skadas är under monteringen. Det finns ingen annan teknisk möjlighet. Gängan är noggrant bearbetad och kräver att pedalen skruvas i helt rakt och exakt i linje med gängan på vevarmen. Om pedalen monteras i fel vinkel, även lite snett, kan gängan förstöras vid första försöket att dra åt.

Om pedalerna monteras korrekt kan gängan inte skadas under användning. Ett gängfel skulle ha märkts redan vid montering. Det händer dock ibland att skadan visar sig först efter en tid – till exempel kan pedalen lossna några månader senare, även om felet uppstod redan vid monteringen.

Var ska jag börja?

Var ska jag börja?
Telefonnr går till ett röstmeddelande som sen kopplar bort dig.
Mail funkar men känns som AI svar. Otroligt trevligt men inget direkt svar. Luddigt!
Instruktionsvideon är på en annan modell
Rostfläckar efter en månad.
Det fick man räkna med var svaret.

Bästa kund,
Tack för ditt meddelande och för de bifogade bilderna.
Vi vill vänligen förklara att lätt rostbildning, särskilt vid pakethållarens fogar, är ett naturligt fenomen som kan uppstå vid användning av cykeln. Dessa delar utsätts för slitage och med tiden kan lackskiktet försvinna, vilket tyvärr gynnar rostbildning. Detta gäller de flesta pakethållare, oavsett modell.
Vi gör vårt bästa för att våra produkter ska vara hållbara och av god kvalitet, men vi kan tyvärr inte helt undvika denna typ av slitage som uppstår vid normalt bruk.
Om du har ytterligare frågor eller funderingar finns vi här för dig.
DaviBikes

Cykel är ca 2 månader och lite använd...

Rekommenderar inte detta bolag med bör lägga till att CYKELN är väldigt skön.
Men har varit inne på service då kjedjan hoppade av...
Svar...
​He,

Tack för ditt meddelande.

Tyvärr kan vi inte veta var och hur cykeln har använts eller förvarats. Eftersom ramen är tillverkad i stål, kan rostfläckar uppstå som en naturlig del av användningen – särskilt om cykeln utsatts för fukt och inte har torkats eller förvarats torrt. Detta betraktas som normalt slitage och omfattas därför inte av garantin.

Kedjan kan eventuellt ha hoppat av på grund av att växlarna behöver justeras – detta är ganska vanligt på nya cyklar och något som cykelverkstäder lätt kan åtgärda. Du kan också gärna skicka oss en bild så kan vi hjälpa dig att bedöma situationen.

DaviBikes.se

10 juli 2025

Svar från Razon

Tack för att du delade din upplevelse. Vi beklagar att du inte är helt nöjd och förstår din frustration. Vi försöker alltid svara så tydligt som möjligt och hjälpa varje kund tills problemet är löst.

Rostfläckar kan tyvärr uppstå på ståldelar om cykeln utsätts för fukt, men vi tar gärna emot bilder för att bedöma om det rör sig om normalt slitage eller något som bör åtgärdas.

Det är bra att höra att du tycker om själva cykeln – vi uppskattar verkligen att du delar både positiv och konstruktiv feedback.

Det har nu gått 9 dagar sedan dom…

Det har nu gått 9 dagar sedan dom hämtade upp cykeln för returnering, ingen info, ingen återkoppling, och inga pengar tillbaka, sämsta företaget någonsin, helt övertygad om att detta är ett bluff företag.

9 juni 2025

Svar från Razon

Tack för din feedback. Vi vill gärna förklara att återbetalningar behandlas inom 14 dagar från det att returen har levererats till vårt lager, i enlighet med informationen på vår webbplats.

Cykel

Jag beställde en cykel som kom efter utsatt leveransdatum. Den var kraftigt skadad/repad i lacken på ramen samt hade flera andra skador/repor. Jag reklamerade till Davibikes som svarade att de kunde kompensera mig med 300kr (på en cykel som kostade 5500kr). Ingen ursäkt för att jag fått en skadad cykel. Det ansåg jag ej skäligt men de kunde inte möta mig med någon högre kompensation/ny cykel. Jag fick inte skicka tillbaka den då det gått över 14 dagar från att jag fått varan och de tog ca 8 arbetsdagar på sig att svara på ett mail så då hade det gått för lång tid. Under all kritik och jag skulle aldrig rekommendera någon annan att handla en cykel här med tanke på den usla kundservicen och bemötandet.

10 april 2025

Svar från Razon

Vi beklager naturligvis enhver skade, der kan være opstået under transporten. Desværre blev vi kontaktet efter mere end 14 dage fra leveringsdatoen, hvilket betyder, at en returnering ikke længere var mulig i henhold til vores retningslinjer.

Vi handlede i overensstemmelse med reglerne, men for at du skulle blive tilfreds, tilbød vi alligevel en kompensation – selv om vi faktisk ikke var forpligtet til det i denne situation. Eventuelle transportskader bør helst anmeldes på leveringsdagen eller senest inden for 2 dage, så vi kan være sikre på, at produktet ikke er blevet beskadiget efter modtagelsen.

Vi mener, at den kompensation, der blev tilbudt, var rimelig i forhold til skadernes omfang, og vi beklager eventuelle misforståelser i processen.

Felleverans

Väldigt nöjd med cykeln. Fick först fel och det var dålig kommunikation och tog lång tid innan rätt cykel kom. Krångligt med retur och nya leveransen.

28 april 2025

Svar från Razon

Tack för att du hörde av dig! Vad roligt att du är nöjd med cykeln!

Samtidigt är vi ledsna att det blev strul i början med fel leverans och att det tog tid att lösa. Vi förstår att det var frustrerande, och vi tar till oss det du skriver för att kunna bli bättre framöver.

Cykeln kom i en kartong som var trasig

Cykeln kom i en kartong som var trasig. Vilket har gjort att styret har djupa repor och snabblåset till framhjulet fattades. Tog dessutom mycket längre tid att få cykeln än vad som angavs vid beställningen.
Har kontaktat kundtjänst som erbjuder 80 kr eller ett cykellås för reporna. Köpte själv ett snabblås på internet, men eftersom jag inte har kvar orderbekräftelsen så tänker inte Davibikes ge mig ersättning.
Så om ni funderar på att köpa en cykel gör det från ett annat företag som värnar om sina kunder
Ett lås för 80 kr är inte en värdig kompensation. Och jag var tvungen att köpa delen själv fär att mi so skulle kunna använda cykeln. Cykeln hade annars blivit stående i många månader för ni tar god tid på er att svara

21 maj 2025

Svar från Razon

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna att din cykel kom i ett skadat emballage och att du upplevt problem i kontakten med oss.

Vi har verkligen försökt hitta en lösning på situationen och föreslog flera alternativ. Vi ville gärna skicka den saknade delen, men eftersom du redan hunnit köpa den själv, försökte vi istället erbjuda en annan form av kompensation – även återbetalning. Tyvärr kunde vi inte gå vidare med det utan något slags underlag eller bekräftelse.

Vi förstår att det kan vara frustrerande och beklagar att du upplevt det så. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre framöver.

En otroligt fin cykel

En otroligt fin cykel
Rejält bygg
Kom snabbt fram och känns som att den kommer hålla många år

26 april 2025

Svar från Razon

Stort tack för din fina återkoppling – vi blir så glada att höra att du är nöjd med cykeln!
Det betyder mycket för oss att du uppskattar både kvaliteten och leveransen.

Vi önskar dig många härliga turer framöver!

Varan var som jag förväntade mig

Varan var som jag förväntade mig. Enkel leverans till dörren.

24 april 2025

Svar från Razon

Tack så mycket för din kommentar – det gläder oss att höra att allt levde upp till dina förväntningar och att leveransen gick smidigt!

Mkt bra bemötande och hjälp

25 april 2025

Svar från Razon

Stort tack för din fina återkoppling! Det betyder mycket för oss att höra att ni är nöjda med både bemötandet, leveransen och cykeln :)

12 kalenderdagars leveranstid till…

12 kalenderdagars leveranstid till Stockholm i april 2025.

Väldigt fin cykel och monteringen var enkel. Bromsarna var inte bra justerade vid leverans vilket inte var en del av monteringsanvisningarna.

18 april 2025

Svar från Razon

Tack för din feedback och dina synpunkter!

Vi är glada att du är nöjd med cykeln och att monteringen gick enkelt. Vad gäller bromsarna – ibland krävs grundläggande justeringar po mottagandet, vilket är normalt för fabriksmonterade cyklar. Detta är också angivet i tillverkarens produktkort och instruktioner.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver vidare hjälp!

Bra kvalitativ

Bra kvalitativ . Så mycket fint cykel. Barnen är så mycket nöjda

Svar från Razon

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med din beställning och cykel. Om du behöver hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss.

Fick cykel med några fel vid…

Fick cykel med några fel vid monteringen, back hjulet är punkterat o går ej pumpa luft i, cykel korgen är trasig, går ej o justera sadeln den åker ner direkt
Har gjort felanmälan , inget svar 🤔
Inte nöjd

11 april 2025

Svar från Razon

Tack för din feedback – och vi är verkligen ledsna att du från början fick en cykel med problem.

Vi är glada att du till slut fick hjälp, men beklagar att det dröjde och att upplevelsen inte blev så smidig som vi önskar för våra kunder.

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver!

När det gäller leverans så var det sänts. Varan har kommit fram efter några dagar som man suttit hemma o väntat på paketet.

När det gäller leverans så var det sämsta som jag varit med om. UPS suger.
Cykeln är bra!👍 J

10 april 2025

Tack för din feedback!
Vi är ledsna att leveransen med UPS inte fungerade som den borde. Vi förstår din frustration och tar detta vidare med fraktbolaget. Det gläder oss dock att du är nöjd med cykeln!

Snabb leverans! Cykeln är bra, inget att klaga på

8 april 2025

Svar från Razon

Snabb leverans. Varan håller den kvalitet som utlovats i beskrivningen.

Svar från Razon

Jag är jätte nöjd med min cykel.

Jag är jätte nöjd med min cykel.

Mycket bra

Det var exakt som jag såg det på bilder. Jätte nöjda med och bra produkt.

Svar från Razon

Jätte fint och bra kvalitet på cykel

Jätte fint och bra kvalitet på cykel. Lätt att montera. Min dotter älskar den.

9 april 2025

Svar från Razon

Tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med cykeln och att monteringen gick smidigt. Underbart att din dotter tycker om den! Varmt välkommen tillbaka!

Bra cykel

Bra cykel, fungerar utmärkt