Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har sendt de flere mailer ang min bestilling og får det samme svaret hver gang. Har fortsatt ikke mottatt varen min. Også det samme teite svaret: Oppriktig, mvh Emma. Anbefales absolutt IKKE å bestill... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

OBS . Det er bare svindel, må bare advare folk om å holde seg unna . Jeg har bestilt en vare som ikke ble levert til meg i det hele tatt . Tar kontakt å spørre om hvilke postselskap som har levert va... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ren svindel. Varene du får likner ikke varene på bildene i det hele tatt. Spesielt ille i forhold til materialevalg, hvor de feks skriver 100% bomull og du får noe som overhodet ikke likner bomull, t... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Styr langt unna denne butikken! Kjøpte et par ortopediske sko. Er noe av det værste billigste produktet jeg noen gang har prøvd. Finnes ingenting som tilsier at disse er ortopediske. Kunne man gitt 0... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 28 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Styr unna

Styr unna!
Vare samsvarer overhode ikke med produkt på nettside. Tok kontakt med kundeservice samme dag som jeg mottok varen. Fikk beskjed at man ikke kunne forvente at produktet så likt ut, da bilde på nettside kun var ment som referanse? Da jeg purret på å krevde å få returnert varen skrev de at mine 14 dager var utløpt. Tok kontakt igjen og svarte at jeg sendte kundeservice e-post samme dag som jeg mottok varen. Har ikke hørt noe etter det. Åpenbart svindel! Styr unna!

12 december 2024

Scam

Jeg bestilte XL joggedress med «diamanter» på, men fikk XS uten «diamanter» i det ekleste, syntetiske stoffet jeg noen gang har sett. Har bedt om å få igjen pengene. Spent på svar.

17 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

skulle så GJERNE lagt inn bilder her så…

skulle så GJERNE lagt inn bilder her så folk kunne sett hvor drit kvalitet de folka her har, er nesten til å le av. bestilte en av julegave ønskene til lillesøster også får jeg hva enn det der var i posten, pakket inn i en ball som var teipa mer enn nok sammen. helt skrukkete og jævlig. unnskyld for språket men er ikke vits å bestille noe som helst derfra, ikke får du returnert det heller

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

3 uker fra bestilling til levering

3 uker fra bestilling til levering - greit nok når produktet sendes fra Kina. Ellers ser skoa bra ut, og var behagelige på foten. Ser ikke ut til å være noe galt med kvalitet. Fornøyd!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Varen var ikke som beskrevet, får ikke returseddel

Varen var ikke som beskrevet, feil størrelse, fasong, materiale. Når jeg mailer med dem om ønsket retur benekter de for ordrenummeret mitt og sier de ikke kan åpne mine pdf vedlegg som viser bestillingen og mailene jeg har fått fra dem på dette. Helt useriøst firma som svindler folk!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skoene sier de er levert, men..

Skoene sier de er levert. Men, de er ikke kommet.
Support der kjenner heller ikke igjen bestillingsnr.
De bekreftet bestillingen og det står sendes med PostNord. Men fikk en helt annen transportør som ikke har levert varen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kjøpte sko som etter ett par dager…

Kjøpte sko som etter ett par dager sprak sålene opp. Når jeg klaget og forlangte pengene tilbake så de jeg kunne få 30% tilbake å mente jeg skulle være strålende fornøyd med det. Og jeg så at det ikke var aktuelt men da har jeg ikke hørt noe som helst.

21 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Angora genser som er 100% poliester!!!!

Bestilte en angora genser fra Ravikna. Betalte 449 kr for en rød genser som skulle ha kostet 900 kr. Da det tok en stund før jeg fikk den, skjønte jeg at dette var en Kina genser. Da jeg fikk den var den 100% poliester. Alt for stor. STYR UNNA !!!! Denne nett siden. Bare lureri. Ja, kan være Temu kvalitet, men Temu er nå både billigere og du kan returnere eller få refusjon.

6 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har best.kåpe for 2dager sidens i del.

Har best.kåpe for 2dager siden.
Får ikke bekreftet at bet.på Vipps gikk igjennom men blitt trukket fra konto.
Prøvd å sende mail samt ringt tlf.nr.som viser seg ikke å være i bruk.
Antageligvis svindel dette og tapt kr.1000,-🥲

26 november 2024

STYR UNNA!

STYR UNNA!
Ravikna er en av flere online klesbutikker som drives av firmaet GT ecom b.v. Siden utgir seg for å være norsk, men det er den ikke! Det rapporteres om manglende leveranser og billige Kina-varer.

21 november 2024

Svindel….

Svindel….. bestilte enn strikkegenser som var veldig fin på bildene. Tok veldig lang tid før den kom, og når den kom var den sendt fra Kina og var ikke lik den på bildet. Liten i størrelsen var den også. Søkte den opp på Temu og fant samme genser for 100kr. STYR UNNA

20 oktober 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.