vlees van hele goede kwaliteit, er werd nog niet niet om gevochten (BBQ pakket) flexibiliteit in het afhalen
Det här tycker kunderna
Nadat ik in eerste instantie schrok van de melding dat mijn pakket pas in januari geleverd zou krijgen( oké we moeten plan b maken met kerst) kreeg ik onverwacht een persoonlijke reactie ( telefoon👍... Se mer
Men heeft alles in het werk gesteld om het Paaspakket een dag eerder te kunnen laten afhalen. Ikzelf, en mijn verjaardagsgasten die dag, hebben dat zeer op prijs gesteld. Men was tevreden over de kw... Se mer
Ik bestel al jaren bij buitengewone varkens. Ik ben groot fan van het dierenwelzijn dat ze voorop stellen. Je ziet dit door de zorg en de liefde voor hun beesten, die heerlijk buiten met ruimte opgroe... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Goede service na klacht
Na teleurstelling over het geleverde pakket moet ik nu mijn mening bijstellen. Mijn klacht werd snel behandeld en goed opgelost. Waarvoor mijn dank! Het vlees is heerlijk en het voelt goed dat de dieren een goed leven hebben.
Heerlijk vlees van goede kwaliteit
Goede kwaliteit, goed verpakt, diepgevroren en volgens afspraak geleverd.
Good customer service
Altijd super lekker
Altijd super lekker, veel beter vlees dan van de supermarkt. Keurige bezorging. Persoonlijke benadering. Helemaal super top!
Hoe kun je genieten van varkens en ze dan doden?
Ze beweren diervriendelijk te zijn. Super leuk om varkens te hebben rondwroeten. Een van de meest intelligente diersoorten op aarde en als je op meer info klukt krijg je niks over deze bijzondere dieren maar kun je ze eten. Op de website staat "diervriendelijk". Een dier doden omdat je banaal het lekker vindt is natuurlijk nooit diervriendelijk.....

Svar från Rauwr
De bezorging was vlot en de grillworst…
De bezorging was vlot en de grillworst echt heerlijk!
kwaliteit goed/ levering ok
kwaliteit goed/ levering ok ! alleen dat bedankt ook namens de varkens 🐷 of die beesten in de rij staan te dringen voor het slachthuis🤓
Inhoud pakket niet zoals vermeld
Ik had een pakket besteld waarin 4,4 kilo vlees met o.a paté, rollade en gehakt. Er waren nog 10 pakketten van. (Heibloem pakket) De inhoud was heel anders en het gewicht minder. Als antwoord kreeg ik dat het afhankelijk was van wat de slager erin stopt. Dat vind ik vreemd want dan weet je nooit wat je krijgt. Voor mij geen 2e keer bestellen, helaas.

Svar från Rauwr
Heldere informatie over product
Heldere informatie over product, kwaliteit en prijs Correcte afhandeling wat betreft afhalen product En mij spreekt uiteraard de filosofie als basis voor Buitengewone Varkens aan vandaar de bestelling Ik haal het product vandaag op en kan daarover pas later een mening geven
Heerlijke vleeswaren
Heerlijke vleeswaren, persoonlijke aanpak en een prachtig initiatief.
Fantastisch bedrijf met gedreven…
Fantastisch bedrijf met gedreven ondernemers en heerlijke producten.
Herstel foutje
Door een foutje bij het laden van mijn bestelling was het een verlate bezorging maar door de uitstekende communicatie gaan wij nu heerlijk genieten van uw (h)eerlijke vlees kort om tevreden.vr. gr. Louise Ulenberg Muntendam
Alaaf…
Bezorging bestelling compleet verkleed met carnaval. Een zeer vrolijke leverancier kwam het thuis brengen. Het product was van buitengewone kwaliteit. De gasten knorden van genoegen na bereiding van de wangetjes!!
(H)eerlijk vlees.
Hier weten ze hoe men met dieren hoort om te gaan. Als ik vlees eet wil ik er zeker van zijn dat het afkomstig is van een dier dat een goed leven heeft gehad en met respect is behandeld, tot het einde toe.
Wil je vlees eten? Doe het dan op deze manier!
Heerlijk vlees, van dieren die het goed hebben gehad, en die met zorg en respect geslacht zijn. Daarbij snelle en persoonlijke service. Ik kan het iedereen aanraden!
Prima concept
Prima concept, goed qua milieu-impact, diervriendelijkheid, en uitstekende kwaliteit vlees. Dat kan dus allemaal prima samen!
Eenvoud
Eenvoudig om te bestellen en makkelijk om te kiezen hoe je het bezorgd wilt hebben.
(H)eerlijk vlees en goede service
Mooi concept, goed vlees en prima persoonlijke service. Wij bestellen dit al een paar jaar en dit bevalt ons prima!
Super goede kwaliteit vlees en service
Super goede kwaliteit vlees! Behulpzaam en persoonlijke service!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.