Rauwr Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

vlees van hele goede kwaliteit, er werd nog niet niet om gevochten (BBQ pakket) flexibiliteit in het afhalen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nadat ik in eerste instantie schrok van de melding dat mijn pakket pas in januari geleverd zou krijgen( oké we moeten plan b maken met kerst) kreeg ik onverwacht een persoonlijke reactie ( telefoon👍... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Men heeft alles in het werk gesteld om het Paaspakket een dag eerder te kunnen laten afhalen. Ikzelf, en mijn verjaardagsgasten die dag, hebben dat zeer op prijs gesteld. Men was tevreden over de kw... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik bestel al jaren bij buitengewone varkens. Ik ben groot fan van het dierenwelzijn dat ze voorop stellen. Je ziet dit door de zorg en de liefde voor hun beesten, die heerlijk buiten met ruimte opgroe... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

45 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top!

Heerlijk, verantwoord vlees.
Service bij de bestelling.
Allee aangeven welke sóórt droge worst lukte niet.

15 april 2025

Top!

Zeer beleefd en hulpzaam. Bezorging zonder problemen en vlees was nog ingevroren. Tevens ook lekker en goed vlees.

21 april 2025

Buitengewoon goed!

Duidelijk bestelproces, alles goed te vinden op de website. Het vlees is van geweldige kwaliteit, je proeft dat er met liefde voor de dieren is gezorgd. Buitengewoon goed!

2 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Waanzinnig vlees met waanzinnige prijs

Waanzinnig goed vlees tegen een geweldige prijs. Goede communicatie, en waanzinnige producten. Heb van varken en rund van alles gekocht en gegeten, ik koop niet meer varken - rundvlees in de supermarkt.

24 mars 2025
Omdöme utan inbjudan

Heerlijk en eerlijk vlees

Al vele bestellingen gedaan en altijd zeer tevreden! De varkens zelf in de buurt zien rollen in een modderpoel is heel bijzonder.

27 januari 2025

Her vlees is prima

Her vlees is prima. De medewerkers waren vriendelijk en dachten goed mee met een verzoek van mijn kant. Enige punt is dat ik de dag voor de levering nog geen bevestiging had ontvangen. Wel keurig op tijd geleverd.

29 januari 2025

Beste Herbert,

Bedankt voor je mooie review en waardevolle feedback! Wat fijn dat het vlees goed beviel en dat je onze service als prettig hebt ervaren.

We begrijpen dat het even onduidelijk was dat je geen bevestiging hebt ontvangen. Dit komt doordat we normaal op woensdag na het order picken de melding sturen, maar omdat je pakket diezelfde dag – en zelfs een dag eerder op jouw verzoek – is opgehaald, was er geen tijd meer om die melding te versturen.

We zijn blij dat we je hierin tegemoet konden komen en waarderen je begrip. We hopen dat je volop geniet van het vlees en kijken ernaar uit je weer te zien!

Met buitengewone groet,

Cas

Heel goed vlees

Heel goed vlees. Veel beter en lekkerder dan uit de supermarkt of bij gewone slager.

8 januari 2025

Geniet ervan Michel!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service en een mooi product!

Goede service en een mooi product!
Buikspek besteld. Product niet op voorraad, netjes gebeld dat de varkens nog niet voldoende op gewicht waren en of het een ‘ronde’ kon wachten.
In combinatie met wildpoulet perfect voor worst, hamburgers enz.

22 januari 2025

Svar från Rauwr

Dat wordt smullen! Geniet ervan Jim!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goed vlees, degelijk verpakt

Goed vlees dat degelijk is geseald en ingevroren. Bij ophalen netjes verpakt in een doos. Na ontdooien is kwaliteit nog prima.
Als de website iets vriendelijker zou zijn, bijv met filter/zoek opties, dan had ik 5 sterren gegeven.

15 januari 2025

Beste Nikki,

Bedankt voor je positieve review en fijne woorden over de kwaliteit van ons vlees en de verpakking. We zijn blij dat je tevreden bent met de producten!

Ook bedankt voor je feedback over onze website. We begrijpen hoe belangrijk gebruiksvriendelijkheid is en willen je laten weten dat we hier al hard aan werken. Op de achtergrond zijn we bezig met een nieuwe website, waar filter- en zoekopties zeker een plek krijgen. Zo maken we het nog makkelijker om je favoriete producten te vinden.

We hopen je binnenkort weer van dienst te kunnen zijn, en wellicht verdienen we dan die vijfde ster! 😊

Met Buitengewone groet,

Cas den Boer

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.