I had a falsch order, straith I contacted to a costumer service. Vanessa was responding and she helped me to solve the issue. It wasnt just a costumer service she provide human kindness ans exepti... Se mer

Ik heb hier prachtige accessoires besteld voor een rave en ze waren nog mooier dan ik had verwacht! De kwaliteit is top en ze werden super snel geleverd. Alles zat netjes verpakt en de klantenservice... Se mer

Ich liebe die Marke Rare Ravers schon jetzt! 😍 Die Designs sind absolut einzigartig und passen perfekt zu meinem Style. Auch wenn meine Bestellung noch unterwegs ist, bin ich jetzt schon total überz... Se mer

Can vouch for the quality, I got the Holy Raver vest and some rave glasses. Shipped in good time and the quality is really good, even the glasses (I think Obex was the one I was wearing) are a proven... Se mer

1. Butik för modeaccessoarer

RARE RAVERS is a Netherlands-based fashion brand. At RARE RAVERS, it’s all about creating unique outfits for the festival and rave scene. We believe that fashion is a way to express yourself, making your party experience even more intense and unforgettable.

4,9

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

I feel like the party already started…

I feel like the party already started once I went onto the website. The music was playing as I was browsing the items. I bought 2 outfits and a pair of sunglasses. All were delivered fast and came in neat packaging. The products looked even nicer in real life. I will certainly come back for more.

7 februari 2025

Svar från RARE RAVERS

Thank you for the kind words Bob. Enjoy your next rave in style!

10/10

Bought some very cool rave glasses and got so many compliments 😎❤️ 10/10

8 februari 2025

Svar från RARE RAVERS

Really nice to hear Bo! We love to see you back soon.

Ziet er goed uit én functioneel

Heel blij met de military heuptas! Van goeie kwaliteit en was snel geleverd. Ziet er niet alleen heel vet uit maar is ook nog eens super handig met alle vakjes. Voel me nu al ready voor het festival seizoen!

29 januari 2025

Dankjewel Kim! Veel plezier met je nieuwe rave tas

Top!

Ik heb een bril en tas besteld. Werd snel geleverd en ben super tevreden over de kwaliteit. Thanks!

31 januari 2025

Svar från RARE RAVERS

Wat een mooie review, daar doen we het voor! We zien je graag terug Remi!

Goede kwaliteit en snel Geleverd

Een vriend en ik hebben samen 2 brillen gekocht, deze waren de volgende dag geleverd en zagen er beide erg goed uit!

25 januari 2025

Thanks Dirk! We hopen je snel terug te zien

Geweldige winkel!

Mooie spullen heel redelijk geprijsd en een betrouwbaar bedrijf , helemaal top !!!

25 januari 2025

Svar från RARE RAVERS

Dankjewel Erik. Top dat je tevreden bent.

Op tijd en perfect!

Artikelen zijn op tijd geleverd en helemaal zoals verwacht! Heb staan shinen op mijn feestje

17 januari 2025

Svar från RARE RAVERS

Thanks! Have fun met jouw nieuwe rave gear

Netjes

Zojuist mijn bestelling binnen. Goede kwaliteit en netjes verzonden.

9 januari 2025

Svar från RARE RAVERS

Super om te lezen Loïs. Veel plezier op jouw volgende rave!

Ik had een vraag over de harnassen

Ik had een vraag over de harnassen. Na vriendelijk te woord te zijn gestaan door de klantenservice heb ik een bestelling geplaatst. Het harnas overtrof mijn verwachtingen. Fijn dat Rare Ravers een Nederlands merk is met hoogwaardige ravewear!

8 januari 2025

Svar från RARE RAVERS

Thanks voor je positieve review Clayton! We zien je graag terug💪

Top producten en goede kwaliteit!

Top producten! Goede kwaliteit en snelle levering. Ik had advies nodig over een bril en ik kreeg direct antwoord. Zeker een aanrader!

4 januari 2025

Svar från RARE RAVERS

Thanks voor de review Joey!

Snelle levering

Snelle levering. Goede communicatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.
De spullen die ik besteld heb kloppen met de foto's op de site. Kwaliteit is dikke prima.

28 december 2024

Svar från RARE RAVERS

Thanks voor je support Cora!

Super doordachte website

Super doordachte website. Klopt van top tot teen. Outfits zijn goed samengesteld en je krijgt een compleet beeld van een vette look voor een rave party, van bril tot gloves. Zonnebril bestel voor Joy en was de volgende dag al binnen. Ik ben fan!💥

30 december 2024

Dankjewel en top dat je enthousiast bent over RARE RAVERS

Super tevreden

Ik heb een rave bril en tas gekocht bij RARE RAVERS. Snel geleverd en kwaliteit is top! Ze voldoen aan de verwachtingen die ze scheppen.

26 december 2024

Svar från RARE RAVERS

Veel plezier met jouw nieuwe rave bril!