Znajduję dużo ciekawych pozycji audio…
Znajduję dużo ciekawych pozycji audio książek. Czas dostępu nielimitowany jest ważnym elementem tej propozycji.
Konta Premium bez limitów. Pobieraj co tylko chcesz i kiedy chcesz z kilkudziesięciu serwisów hostingowych Premium.
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
uczciwa cena, szeroki asortyment, czytelny interfejs
Niestety po przebudowie strony, usunięto opcję płatności blikiem/online za 2 zł i teraz zwyczajnie się nie opłaca mimo, że strona wygląda ładniej
Niestety słabiutko nawet bardzo. Po dawnym RapidTraffic została tylko nazwa. Cena 7 razy wyższa a transfery drastycznie w dół. Mam Internet 300Mb a transfery to 300-400KB. Strona przypomina bardzo jeden z konkurencyjnych serwisów R...O. Przypuszczam, że teraz oba serwisy mogą mieć teraz tego samego właściciela. Nie polecam. Wyczerpię transfer i czas się pożegnać.

Svar från RapidTraffic.pl - Pobieraj pliki bez limitów
Jak był najtańszym tego typu serwisem tak po zmianach szaty graficznej stał się chyba najdroższy. Ceny wzrosły w niektórych planach nawet 7x, gdzie wcześniej można było nabyć jakieś 10GB za złotówkę tak teraz 6,99zł.
Konto na 30dni z limitem 20GB dziennie za 43zł gdzie inne serwisy np. F..e..t to cena 17zł z limitem 50GB dziennie lub XT również 20GB za 29.99zł.
Ale ma coś czego nie mają inni czyli wyszukiwarka, która robi robotę i nie trzeba biegać po różnych forach.

Svar från RapidTraffic.pl - Pobieraj pliki bez limitów
Jest dobrze ale mogłoby być lepiej i mieć trochę więcej popularnych serwisów jak np. Rapidgator a nie ma i paru innych.