Rankomat.pl Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Polecam Agenta Krystian Jasiura z Rankomat. Miałem przyjemność rozmawiać z Panem Krystianem kilkukrotnie i mimo że ofertę ubezpieczenia auta kupiłem gdzie indziej doceniam profesjonalne podejście w kw... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dzisiaj zadzwonił do mnie Pan Dawid Ben, którego serdecznie pozdrawiam, i szczerze polecam, każdemu kto szuka dobrej oferty ubezpieczeniowej swojego auta..w moim przypadku, oferta okazała się, wręcz z... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Opinia o rozmowie z p. Eweliną Rabiega. Bardzo rzadko piszę i daję opinię, ale tu się należy. Bardzo kompetentna i taktowna osoba, a przy okazji stara się naprawdę pomóc. Więcej takich konsultantów, a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Witam. Miałem przyjemność przeprowadzić rozmowę z agentem Rankomat.pl Panem Tomaszem Januszyk . Pierwszy raz od kiedy pamiętam mogłem rzeczowo i efektywnie porozmawiać o zakresie ubezpieczenia , któ... Se mer

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

313 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Natalia Dziedzic super się mną…

Natalia Dziedzic super się mną zaopiekowała - pomogła wybrać najlepsze dla mnie ubezpieczenie i oszczędziła mi mnóstwo czasu - sam danych takich jak cesja na bank bym nie wypełnił:)

7 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

To zasługa Szanownej Pani Agentki…

To zasługa Szanownej Pani Agentki Rankomat - pani Martyna Wyrwa okazała bardzo profesjonalne podejście (bardzo szczegółowa i rzetelna analiza potrzeb klienta) oraz ogromną dozę cierpliwości do mnie :-)
To nie jest lekkie zajęcie, oraz nie dla każdego.
Pozdrawiam Panią Martynę :-)

4 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bardzo pozytywne doświadczenie przy…

Bardzo pozytywne doświadczenie przy zakupie ubezpieczenia samochodu. Cały proces przebiegł sprawnie i bezproblemowo, a wszystkie szczegóły zostały jasno i zrozumiale wyjaśnione. Oferta została dobrze dopasowana do moich potrzeb, co dało mi poczucie bezpieczeństwa i pewności wyboru. Profesjonalne podejście, szybki kontakt i zaangażowanie – zdecydowanie polecam!
Firma: Rankomat
Osoba sprzedająca: Paula Krupczak

9 april 2026

Polecam bardzo

Polecam bardzo, od kilku lat kupuję ubezpieczenia przez rankomat. W tym roku doszło do pomyłki w dacie startu OC - rankomat nie pozostawił mnie na lodzie i pomógł naprawić sytuację. Szczególne podziękowania dla konsultanta Szymona Kosny, który obiecał pomoc i wywiązał się z deklaracji w ciągu 24h.

29 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oszuści i naciągacze

Oszuści i naciągacze, stanowczo odradzam z korzystania usług jak i ich biznesowych partnerów. Niby masz polisę OC ale w systemie UFG jej brak, na zgłoszenie rejestracyjne odpowiadają lakonicznie. Kontakt z BOK żenujący, nic nie mogę, nic nie pomogę... Strata czasu mimo kilkudziesięciu złotych pozornych oszczędności, później użeranie się z konsultantami z niewielkimi kompetencjami i UFG, nie warto!

28 april 2026
Logotyp för Rankomat.pl

Svar från Rankomat.pl

Drogi Kliencie, wszystkie rozmowy i transakcje są śledzone. Przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacja. Jeśli z naszej winy została nałożona na Ciebie kara, to zajmiemy się nią. Prosimy postępować zgodnie z korespondencją reklamacyjną.

Sprawnie, tanio, najlepiej!

Bardzo sprawnie i mega sympatynie poszedł kontakt w sprawie OC mojego auta, Pani Katarzyna Wasilewska jest wspaniałym doradcą. W porównaniu z innymi, zaoferowała mi pakiet z NNW I assistance za połowę(!!!) ceny gołego OC u konkurencji. Słowem, golą jak mogą ubezpieczyciele, ale warto szukać i korzystać z rankomatu, bo da się i tanio i szybko i dobrze! Wszystko zostało świetnie wytłumaczone, a co najważniejsze, cena nie jest z kosmosu. Rankomat i Pani Kasia rządzi! ❤️ Pozdrawiam!

29 april 2026

Świetna usługa

Ubezpieczenie załatwione od ręki Pani Monika Kuraś to świetna i pomocna osoba. Znalazła mi najlepszą ofertę mimo mojego marudzenia wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Życzę każdemu żeby trafił właśnie na nią leży załatwianiu swojej sprawy. Polecam z całego serca 🤙

27 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Z pełnym przekonaniem polecam…

Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panem Piotrem Krupką! Trafiłem do niego przy okazji wyboru ubezpieczenia samochodu i to była świetna decyzja. Oferta, którą dla mnie przygotował, okazała się naprawdę korzystna cenowo, a jednocześnie idealnie dopasowana do moich potrzeb.

Pan Piotr zadbał o każdy szczegół – wszystko zostało dopięte na ostatni guzik, bez zbędnych formalności i stresu. Na każdym etapie jasno tłumaczył warunki, odpowiadał na pytania i rozwiewał wszelkie wątpliwości. Do tego bardzo miła, profesjonalna obsługa i świetny kontakt.

Jeśli ktoś szuka rzetelnego, zaangażowanego konsultanta, który naprawdę zna się na swojej pracy i dba o klienta – zdecydowanie warto skontaktować się z Panem Piotrem!

27 april 2026

Ubezpieczenie auta

Bardzo dziękuję panu Agentowi, za profesjonalną pomoc w znalezieniu najkorzystniejszej oferty ubezpieczenia auta Renault Captur WB9953Y. Konsultant udzielił mi obszernych informacji o rodzajach ryzyka i korzystnych wariantach ubezpieczeni. Proces zawarcia umowy ubezpieczenia przebiegał w bardzo miłej atmosferze.

22 april 2026

Oby tak było zawsze.

Jak co roku stałem przed wyborem ubezpieczenia dla swojego samochodu.
Zadzwonił do mnie Pan Dominik z rankomatu i wspólnie ustaliliśmy zakres ubezpieczenia po czym zostały mi przedstawione oferty. Wiedziałem wtedy że będę miał kolejny telefon, zatem poprosiłem o ponowną rozmowę po dwóch dniach. Pan Dominik pamiętał i o dniu i o godzinie w której było mi najdogodniej porozmawiać. Niestety, oferta przedstawiona przez inną firmę z racji przedłużenia umowy dawała mi automatycznie rabat, którego nie dało się przeskoczyć. Jako człowiek który ma problem z asertywnością, ja bym kupił polisy u każdej osoby która była rzetelna i miła. Natomiast na końcu zawsze chodzi o to żebym to ja zapłacił jak najmniej za jak najlepszy zakres ochrony, co Pan Dominik zrozumiał. Życzyłbym sobie tyle wyrozumiałości w każdym telefonie z ofertami. Pozdrawiam serdecznie.

23 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Polecam korzystanie z usług agentów…

Polecam korzystanie z usług agentów rankomatu. Pani Aleksandra Mrowiec pomogła mi w wyborze ubezpieczeniach nieruchomości, jest prawdziwą profesjonalistką, a dzięki jej wspaniałemu doradztwu znalazłyśmy ofertę, która sprostała moim oczekiwaniom.

21 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Moje wrażenia z zakupu ubezpieczenia OC…

Moje wrażenia z zakupu ubezpieczenia OC u konsultanta
p. Piotra Krupki są super pozytywne. Po uzupełnieniu danych zaproponował mi ubezpieczenie dużo tańsze niż w przypadku kontynuacji obecnego. Wszystko przedstawił w sposób jasny i zrozumiały nawet dla laika.
Chciałbym na swojej drodze znaleźć więcej takich kompetentnych doradców. Na pewno nie jest to mój ostatni kontakt z panem Piotrem. Pozdrawiam serdecznie!!!

15 april 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.