Polecam Agenta Krystian Jasiura z Rankomat. Miałem przyjemność rozmawiać z Panem Krystianem kilkukrotnie i mimo że ofertę ubezpieczenia auta kupiłem gdzie indziej doceniam profesjonalne podejście w kw... Se mer
Det här tycker kunderna
Dzisiaj zadzwonił do mnie Pan Dawid Ben, którego serdecznie pozdrawiam, i szczerze polecam, każdemu kto szuka dobrej oferty ubezpieczeniowej swojego auta..w moim przypadku, oferta okazała się, wręcz z... Se mer
Witam. Miałem przyjemność przeprowadzić rozmowę z agentem Rankomat.pl Panem Tomaszem Januszyk . Pierwszy raz od kiedy pamiętam mogłem rzeczowo i efektywnie porozmawiać o zakresie ubezpieczenia , któ... Se mer
Opinia o rozmowie z p. Eweliną Rabiega. Bardzo rzadko piszę i daję opinię, ale tu się należy. Bardzo kompetentna i taktowna osoba, a przy okazji stara się naprawdę pomóc. Więcej takich konsultantów, a... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dostałem zaszyfrowaną polisę podróżną w pdf
Dostałem polisę podróżną w pdf ale zaszyfrowaną. Polisa jest używana w momentach dużego stresu i jaki geniusz wpadł na pomysł jej zaszyfrowania. Chyba że firma nie wierzy swoim systemom/personelowi i musi strzec danych przed wyciekiem tego typu narzędziami. Rankomat odmówił przesłania polisy w odszyfrowanej formie.

Svar från Rankomat.pl
Zawarłam dzisiaj z Panem Maciejem…
Zawarłam dzisiaj z Panem Maciejem Benesiewiczem ubezpieczenie na samochód. Jestem pełna podziwu dla jego profesjonalizmu i spokojnego podejścia do klienta! Taki pracownik to istna wizytówka firmy ❤️
Ocena konsultanta Macieja Benesiewicza
Taką ocenę, czyli aż 5 gwiazdek spowodowała rozmowa z przemiłym oraz kompetentnym konsultantem Maciejem Benesiewiczem.
Konsultant
Pan Michał Toporowski bardzo miły, rzeczowy, zaangażowany i pomocny. Ekspresowo pomógł dobrać interesujace mnie ubezpieczenie auta. Cierpliwie rozmawiał z nietechniczną kobietą. Szczerze polecam. Sama też jeszcze skorzystam.
Profesjonalnie i szybko
Serdeczne podziękowanie panu Szymonowi…
Serdeczne podziękowanie panu Szymonowi K. za profesjonalne załatwienie sprawy, w przeciwieństwie do agentki, z którą zawierałem umowę ubezpieczenia, a która dwukrotnie nie skontaktowała się ze mną, o co prosiłem i o czym byłem zapewniany.
Ubezpieczenie OC
Praca Pana Michała Oleszczuka na najwyższym poziomie, miła i precyzyjna obsługa. Udało się znaleźć ofertę na ubezpieczenie lepszą niż proponowała strona internetowa. Gorąco polecam!
Świetny kontakt z konsultantką p.Bożeną…
Świetny kontakt z konsultantką p.Bożeną Malec przedstawicielką Rankomat.Zczystym sumieniem polecam.
Wszystko super i sprawnie
Bardzo dziękuję i serdecznie polecam…
Bardzo dziękuję i serdecznie polecam Pana Krystiana Jasiure. Człowiek pomocny, sympatyczny i ma dużo cierpliwości. Pierwsze moje ubezpieczenie, więc jestem całkowicie zielona w tym. Wytłumaczył wszystko na spokojnie krok po kroku:)
Bardzo polecam pana Michała…
Bardzo polecam pana Michała Toporowskiego. Miły, kompetentny. Wszystko szybko i na temat.
Pozdrawiam
Beata Kias-Jablońska
Porada telefoniczna
P. Agnieszka Poziomka- rzetelna, konkretna, słuchająca ze zrozumieniem i reagująca na potrzeby klienta.
Pani Natalia Jasiura szybko,miło oraz…
Pani Natalia Jasiura szybko,miło oraz profesjonalnie podeszła do sprawy
Przemiły i kompetentny Pan Michał…
Przemiły i kompetentny Pan Michał Oleszczuk dobrał ofertę, która spełnia moje oczekiwania.
Super
Super, szybko i sprawnie dobrana ofera, dzięki Panu Michałowi Oleszczuk.
dobra obsługa i dobre ceny OC
dobra obsługa i dobre ceny OC. Jeśli zdarzyło się jakieś potknięcie, napisałem krótką reklmacj ęi szybko i sprawnie wyjaśniono i załatwiono pozytywnie
Polecam p
Polecam p. Anetę Rembisz, bardzo sympatyczna, pomogla mi znalezc najkorzystniejsze ubezpieczenie
świetna obsługa Pana Michała…
świetna obsługa Pana Michała Oleszczuka. Sprawnie znalazł ofertę z której jestem zadowolona. Sympatyczna rozmowa w międzyczasie. Polecam
Profesjonalna i szybka obsługa
Pani
Aneta Jałgiejczuk była bardzo pomocna w dobraniu jak najlepszej oferty ubezpieczenia, była wyrozumiała i kilkukrotnie odzwaniała chcąc mi pomóc, była uprzejma i konkretna, po prosu profesjonalna
pracuję z ludźmi i wiem ile wymaga to wysiłku pozdrawiam
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.