RackBuddy Omdömen 69

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Leveransen gick hur smidigt som helst men det blev dyrt. Köp om ni verkligen är säkra om ni vill behålla produkten. Jag köpte Frame Joey klädstång och betalade 200kr i leveransavgift. Det pass... Se mer

Ett av dom mest seriösa bolagen på den Nordiska marknaden. Kund upplevelse i världsklass. Gedigen kvalitet på sina produkter och support, även leverans och monteringsanvisningar var super. Extra... Se mer

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Mycket nöjd med vår fristående…

Mycket nöjd med vår fristående klädställning som är stadig och gedigen. Under monteringen kändes det som att man inte kunde dra åt gängorna så mycket som man ville för att lederna kom i fel riktning, men när alla delar var ihopsatta blev resultatet perfekt. Den är modernt industriell och ursnygg!

2 juli 2025

Det vi beställde var precis som vi…

Det vi beställde var precis som vi förväntade oss utifrån bilderna på hemsidan, den är så himla fin och lätt att montera! Den levererades dessutom snabbt, jag är jättenöjd!

8 april 2025

Svar från RackBuddy

Stort tack för din fina recension – det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både produkten och leveransen! 😊
Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden.

Önskar dig en fortsatt fin dag!
RackBuddy

Lång leveranstid.

Lång leveranstid. Hade önskat mer kommunikation.

7 april 2025

Hej Anders.
Tack för din återkoppling – jag vill gärna förklara processen:

-Din beställning lades lördag den 28/3,

-Vi skickade paketet måndag den 31/3,

-Fredag den 4/4 ringde du, och jag lovade att undersöka med GLS/DB Schenker och återkomma så snart jag hörde från dem.

-Jag har tyvärr fortfarande inte hört något från leveransföretaget, men jag har precis kontrollerat spårningslänken och kan se att det i dag är måndag den 7/4, och att paketet är ute för leverans i dag.

Mot den bakgrunden måste jag säga, att jag blev väldigt förvånad över att du har lämnat en 1-stjärnig recension. Det är vi verkligen ledsna för, då vi upplever att vi har gjort allt vi kan och så snabbt som möjligt för att ge dig en god service.

Vi hoppas därför att du vill överväga att ompröva din bedömning – det betyder mycket för os som liten verksamhet.

Tveka inte att höra av dig om något fortfarande känns oklart eller om du inte får paketet i dag – så följer jag självklart upp det igen.

Vänliga hälsningar
Team RackBuddy.

Supernöjd!

13 mars 2025

Svar från RackBuddy

Tack så mycket för din fina kommentar!

Vi är jätteglada över att du är supernöjd – det betyder mycket för oss!

Lätt att montera

Lätt att montera, snygg hylla. Passar perfekt i vår hall.

13 februari 2025

Svar från RackBuddy

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att hyllan var enkel att montera och passar perfekt i er hall. Hoppas ni får mycket glädje av den! 😊
//RackBuddy

Hallen - hemmets första o sista intryck och avtryck

Har beställt en singel klädstång vägg/golv tidigare och va så nöjd, därför visste jag att det skulle bli RackBuddy när jag skulle göra om min hall. Hemmets första och sista intryck och där känslan av att komma hem ska finnas. John och Marlow 70 för skor och 120 som hatthylla, perfekt mått då min hall har en vinkel på 125 cm bredd. Rökt ek och mörk ledning. Finns inget annat att köpa i den stilen, såå fint! Till det köpte jag bruna singel runda knopphängare i marmor och har ett gammalt, brunt, litet väggskåp i industriell plåt, men utan hyllorna från RackBuddy hade det bara blivit en hall, nu är det min hall. Tack:)

3 februari 2025

Svar från RackBuddy

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💛 Det betyder virkelig meget for os at høre, hvordan vores produkter har været med til at skabe din helt personlige og unikke entré. Hallen er jo netop det første og sidste indtryk af hjemmet, så vi er glade for, at vores løsninger passer perfekt til din vision.

Bedste hilsner,
Team RackBuddy

Mycket trevligt ställe

Mycket trevligt ställe.
Skickade in en ritning och fick hem varan helt perfekt, och exakta så som jag önskade.

Mycket bra kundservice 👍🏻 kommer rekommendera och handla här igen.

9 december 2024

Svar från RackBuddy

Mange tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og vores kundeservice. Det betyder meget for os, at vi kunne levere præcis det, du ønskede.

Tusind tak for anbefalingen – vi ser frem til at handle med dig igen! 😊

Venlig hilsen
Team RackBuddy

Ett av dom mest seriösa bolagen på den…

Ett av dom mest seriösa bolagen på den Nordiska marknaden.
Kund upplevelse i världsklass.
Extra tack till Monika på supporten !
Vi ses snart igen, Med vänlig hälsning, Tony

13 november 2024

Dyr leveransavgift och retur.

Leveransen gick hur smidigt som helst men det blev dyrt.

Köp om ni verkligen är säkra om ni vill behålla produkten. Jag köpte Frame Joey klädstång och betalade 200kr i leveransavgift. Det passade tyvärr inte och behöver betala 400kr för retur.

23 november 2024

Svar från RackBuddy

Mange tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at leveringen gik gnidningsfrit, men vi beklager, at du oplevede returprocessen som dyr.

Hos os forsøger vi at gøre det tydeligt, at returforsendelse er for kundens egen regning. Dette skyldes, at vi sender til hele verden og tilbyder et bredt sortiment af produkter med varierende vægt og størrelse, hvilket gør det udfordrende at oplyse returpriser på forhånd. Til gengæld bestræber vi os på at tilbyde en rimelig fragtpris, når du handler hos os.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med ønsket om en god dag! 😊

Frame Joey

Jag beställde en Frame Joey. Snabb leverans och jättesnygg produkt! Blev perfekt i tonåringens rum, och kläder blir upphängda istället för samlade på golvet! 😊

18 september 2024

Svar från RackBuddy

Tack så mycket för ditt härliga omdöme! Vi är glada att höra att Frame Joey blev en perfekt lösning i din tonårings rum och att kläderna nu hängs upp istället för att hamna på golvet 😊. Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp i framtiden, är du alltid välkommen att höra av dig!

Ni är lite tidiga på bollen

Ni är lite tidiga på bollen. Jag har ännu inte fått nåt från er/Lars

11 september 2024

Hej Lars,

Tak for din feedback! Jeg er naturligvis ked af at se din 1-stjernede anmeldelse og undrer mig over situationen. Hvis du endnu ikke har modtaget dit produkt, vil jeg meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning.

Jeg vil foreslå, at du kontakter vores kundeservice direkte, så vi kan undersøge status på din ordre.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Mycket nöjd med produkter och service

Gedigna och snygga produkter som jag stolt visar upp i hemmet. Har både klädstänger och vägghyllor. Jag hade lite särskilda produktfrågor och fick snabb återkoppling och hjälp. Upplevde servicen som mycket tillmötesgående och hjälpsam.

10 april 2024

Köpte klädhängaren Frame Little Jackson…

Köpte klädhängaren Frame Little Jackson och allt gick hur smidigt som helst! Ett litet minus dock: nyckeln som de skickar med var nästan rund vilket gjorde det lite svårt att dra åt skruvarna. Jag har nycklar till det mesta så det orsakade inga problem för min del, men så är det kanske inte för alla. Jag ger dem dock fem stjärnor ändå!

9 februari 2024