da jeg idag vandt 800kr på 5 gratis freespins kom jeg til huske at jeg ikke havde anmeldt bet25. casinoet der jo er dansk hele vejen igennem med deres kontor beliggende i sil... Se mer
Det här tycker kunderna
har spillet her igennem flere år men må sige at det blivet ringe det er svært at vinde og hvis man endelig får frispinns giver det sjældent mere end max et par hundrede kroner så fra nu bliver det kun... Se mer
HOLD JER FRA DENNE SIDE - Sugar Rush 1000 i ca. 1000 runder uden en eneste bonus omgang - Dette har jeg aldrig oplevet på 888, Betano, Mr Green, Danskespil, Expekt og Leo Vegas. De tager alle jeres... Se mer
Super nemt at oprette og validere sig, prøvede jer af da jeres søster Casinogo har været fremragende og det må man sige i også har. God support og fine maskiner, det eneste i mangler som også Casinogo... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Værste online casino
Kan bestemt ikke anbefales, pokerstars, leovegas.com der kan man faktisk vinde noget indimellem. Her har jeg aldrig vundet noget af betydning. Eks vandt 9 frespins til 24 dragon bet 7kr per spins. Vandt 24kr(til grin) samme maskine pokerstars, bet 0,20$ vandt 82$
SKODCASINO, HOLD JER VÆK.
Jamen hvad kan man sige. Prøv selv, hvis jeres penge intet er værd. Dårligste vinderchancer jeg nogensinde har oplevet. #×%$@#@😡🤬🤬🤬😡😡😡😡😡🤬 bedrageri. Burde kunne gi minusstjerner.
HOLD JER LAAAANGT VÆK FRA RØD25.DK
Jeg er SÅ vred og SÅ frustreret over ALT ved rød25!!
Jeg logger ind og spiller på midgård, spiller 100kr og ikke ét eneste spil får jeg, udover det jeg selv købte for 80kr! og det gav ikke ligefrem den store gevinst.. det er den ene ting, den anden ting er rød25´s tv reklamer, de er SÅ elendige og SÅ irriterende og se og høre på, hvor Peter Frödin spiller en tysk zvans på ski, det er simpelthen den mest røvelendige, og migrænefremkaldende reklame jeg nogensinde har set, den overgår selv den nye cola reklame!! jeg vil under ingen omstændigheder i verden anbefale dette SKOD SPILLESITE til nogen som helst, ikke engang min værste fjende vil jeg anbefale dette site til, mit råd til alle vil være HOLD JER VÆK FRA RØD25!!!
Jeg er så færdig med jer at jeg sletter min konto! i er MODBYDELIGE PÅ ALLE TÆNKELIGE MÅDER!!
Farvel herfra!

Svar från Rød25
Jeg vil gerne slette min profil!!!
Jeg vil gerne lukke min konto. Gennemgående kedelig og triviel underholdning. Har spildt de sidste 8 timer på utallige spil. Og må sige spændingen samt profit går samme vej. Kun ned!!!
I øvrigt for dårlig information omkring afmelding, vil ikke fejltaste mit log in ,men med fuld overlæg opsige min konto. På forhånd tak. Zzzzzzzz

Svar från Rød25
Har altid kun haft positive oplevelser…
Har altid kun haft positive oplevelser med Rød25, altid nye og gode spil. Ps: fik 10 spins i dag lige som alle andre 😁, fik 1100kr udbetalt😀, så JO det er et helt ok casino..
🎁Hent din gave
🎁Hent din gave, som er en konge værdig!👑
Rød25 siden jeg åbent konto som bruger hos Bet/rød25, blev altid overrakte en del gaver og det er super behandling af kunder, selvom min forbrug normalt er beskeden .
Tusind tak for Bet/rød25 gavmildhed 👍👏👏🇩🇰
God side med hurtige udbetalinger
Sjovt og hyggeligt gode gevinster
Der er mange forskellige og de er…
Der er mange forskellige og de er pålidelige
Lad vær!
Har spillet en del år på rød25 - Det er jeg så færdig med.
Var dum at indbetale 200 kr for at ramme tre symboler - fuldstændig umuligt simpelthen 😊 Også ved eftertanke har jeg har aldrig vundet noget hos dem - selv hos Danskespil eller spilnu vinder du mere - Så hvis du overvejer at bruge penge på rød25 - Så heller kast dine penge ud af vinduet, den der finder dem kan få meget mere gavn af dem end du kan på rød25 !
de er de største hustlere
de er de største hustlere, første par gange vinder du lidt penge. Derefter kun tab. Eneste råd. lad vær at spille, eller vælg andre aktører. Har heldigvis selv stoppet i tide.
Sjov side uden kvaler fod jul rød25
Rød25 har den bedste underholdning!🙌🤩
Det er noget svineri og snyd.
Det er noget svineri og snyd.
Fik to wilds på en gang på starburst, men det hele forsvandt.
Super godt casino
Super godt casino, med masser af fede spil og nem at finde rundt i 👍 😊
Hygge og sjov
Gode maskiner giver godt igen
Kan spille for små penge
Gode tilbud og gratis spins
Trustpilot-anmeldelser
Svineri..
Jeg lavede en odds på 200 kr lige på og vandt ( troede jeg) men....
Da jeg lavede oddse var der en knap der hedder ( EKSTRA BET på 26 kr) og tænkte at Ja et ekstra bet på den er helt ok... så jeg trykkede og troede jeg havde oddser for 200 + 26 kr og den gik så hjem MENNNNNN...
NEJ NEJ for deres såkaldte "EKSTRA BET" viste sig at være et bet I STEDET for det på 200 kr jeg først havde lavet...
Fup fup fup.... hvorfor kalde det EKSTRA BET når det er et bet I STEDET for det jeg troede jeg havde lavet...
Hold jer væk......
Har igennem de seneste 6-7 år spillet…
Har igennem de seneste 6-7 år spillet på mange forskellige casioner for ret store beløb. Det absolut eneste casino hvor jeg gang på gang mister penge og aldrig rammer nogen støre gevinster det er rød25.dk
Det er virkelig utroligt at det konsekvent gang på gang altid går dårligt på den side, imens jeg i de samme spil på andre casinoer ofte kan trække gevinster ud.
Kan kun anbefale alle at finde et andet casino, samtidig er de iøvrigt latterligt dårlige ifht bonuser og til at påskønne folk der putter rigtigt mange penge i deres casino.
Rigtig god underholdning
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.