Begin 2025 besloot ik om naar Spanje te emigreren. Al snel kwam ik erachter dat ik een NIE-nummer nodig had. Toevallig kwam ik op social media Quicknienumber tegen en de jongen daarachter wek... Se mer
Företaget har svarat
NIE nummer hadden we al maar om diverse redenen hadden wij (echtpaar 65+) beide een residentiepas nodig. Het maken van de afspraken hiervoor werd keurig en snel geregeld. Ook de begeleiding bij het v... Se mer
Företaget har svarat
Hebben voor ons gezin zowel NIE als residentie geregeld. Prettige contact en niet te beroerd om indien gewenst aanvullend advies te geven over andere zaken. Denk aan het kiezen van een Spaanse bank, z... Se mer
Företaget har svarat
Top ervaring! In contact gekomen met Sam na een wat minder prettige ervaring met een ander Nederlands bedrijf die voor mij mijn NIE nummer zou regelen. Dit heeft mij veel geld gekost en daardoor was i... Se mer
Företaget har svarat
Quicknienumber is jouw betrouwbare partner voor het aanvragen van een NIE-nummer in Spanje. Wij maken het proces snel, eenvoudig en volledig zorgeloos. Of je nu kiest voor een NIE-nummer aanvragen online of NIE-nummer op afstand, wij regelen alles voor je. Van het verzamelen van documenten tot het maken van afspraken bij de Spaanse autoriteiten. Onze diensten zijn perfect voor wie het uitbesteden van een NIE-nummer wil en volledig ontzorgd wil worden. Met regelmatige updates via WhatsApp of e-mail houden we je op de hoogte. Kies voor efficiëntie en gemak, en laat ons jouw NIE-nummer aanvraag vlekkeloos afhandelen!
Valencia, Spanien
Het contact wat ik had met Sam was echt super fijn. Hij snapte alles wat ik vroeg en binnen no time had hij alles al geregeld. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Svar från Quicknienumber
Sam zorgt voor fijn en duidelijk contact. Hij zorgt ervoor dat alles duidelijk is en reageert snel op vragen.

Svar från Quicknienumber
Fijne hulp en alles gelukt met goede begeleiding. Vond de prijs ook echt heel netjes. Zeker een aanrader voor iemand die zoiets zelf lastig vind om uit te zoeken. Bedankt Sam!!
Mvg, Dustin Ilhan

Svar från Quicknienumber
In september ben ik samen met mijn vriendin naar Spanje verhuisd, wij waren snel op zoek naar een nie nummer en via Quicknienumber zijn wij super snel geholpen. Het proces verliep soepel en zonder stress omdat ze duidelijk waren en altijd bereikbaar voor vragen!

Svar från Quicknienumber
Fijne service. Goed contact, snelle reacties. Zeer tevreden.

Svar från Quicknienumber
Snelle en fijne afhandeling, nogmaals bedankt!

Svar från Quicknienumber
Heel tevreden over de service. Moest snel een NIE nummer hebben en het werd direct voor me geregeld. 100% tevreden

Svar från Quicknienumber
Quick Nie Number is een aanrader. Communicatie is goed en levert binnen no time je NIE aan.

Svar från Quicknienumber
Ik kwam er zelf totaal niet uit met het regelen van mijn NIE-nummer, maar Quicknienumber heeft me supergoed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ze namen echt de tijd. Binnen korte tijd was alles geregeld. Heel blij mee! Bedankt!

Svar från Quicknienumber
Wat een top bedrijf alles was super snel geregeld wat super fijn voor mij uitkwam🙏🏼Bedankt Quicknienumber!!

Svar från Quicknienumber
Toevallig kwam ik op social media Quicknienumber tegen en de jongen daarachter wekte meteen vertrouwen bij me op.
We hadden even contact via WhatsApp en ik werd echt super snel en goed geholpen.
Sam legde alles duidelijk uit en is een transparante en betrouwbare jongen.
Ontzettend bedankt Sam en veel succes nog in de toekomst!

Svar från Quicknienumber
Betrouwbaar en snelle service, na een kort telefonisch contact met Sam alles besproken, daarna alle documenten op de mail gezet. Nog geen 10 dagen later had ik mijn NIE nummer al binnen!

Zeker aan te raden
Bedankt Sam binnen 1 week mijn
nie nummer al binnen!

Svar från Quicknienumber
Ik ben ontzettend tevreden over de service van dit bedrijf! Ze hebben mij snel en professioneel geholpen bij het aanvragen van mijn NIE-nummer. Het hele proces was heel duidelijk en ik kreeg goede begeleiding bij elke stap. Het was echt een zorgeloze ervaring en ik kon mijn plannen zonder stress voortzetten. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die snel en betrouwbaar een NIE-nummer nodig heeft. Topservice!

Svar från Quicknienumber
Snel geregeld, kennis van zaken en duidelijke communicatie. Ben blij dat ik eindelijk mijn NIE nummer heb en dit keer zonder stress, zonder quicknienumber was het mij niet gelukt!

Svar från Quicknienumber
Ondanks de eerste reacties op trustpilot toch dit Nederlandse bedrijf vertrouwd en dat heeft heel goed uitgepakt! Binnen 2 weken heb ik mijn NIE nummer binnen en Sam heeft ondertussen meerdere keren contact opgenomen om te checken of alles goed verliep. Heel erg tevreden!

Svar från Quicknienumber
Het aanvragen van een NIE-nummer leek zo ingewikkeld, maar QuickNIEnumber deed alles voor me. Ik hoefde bijna niets zelf te doen. Heel tevreden met hun service!

Svar från Quicknienumber
Ze waren vriendelijk en goed behulpzaam.

Svar från Quicknienumber
We werden goed op de hoogte gehouden, NIE was keurig op tijd binnen.
Ik vond het wat spannend, je maakt toch een aardig bedrag vooraf over maar het was het zeker waard!!!
Deze ronde was het voor mijn ouders, maar volgend jaar ga ik eea voor mezelf regelen en doe dit absoluut weer via dit bedrijf. Bedankt vd goede service !!!

Svar från Quicknienumber
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.