Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onlangs zelf hier 180m3 laminaat besteld en ging van begin al mis. Halve bezorging laminaat dan aan verkeerde kant gedumpt word en dan ook nog eens 4 kapotte pakketten. Hierover contact gehad en werd... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedrijf heeft goed advies gegeven voor de bestelling en kort daarna wilde ik er nog iets aan toevoegen wat prima kon. Rabi de legger, hele aardige gozer heeft zijn werk heel netjes gedaan en de moeili... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al eerder korte review geschreven maar dat was om 10 procent korting te ontvangen op onze vloer aankoop. Nu ligt de vloer erin en zijn wij echt super tevreden. De vloer is prachtig en mooie kwaliteit... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede communicatie en dienstverlening. Snelle reactie op mails en scherpe prijzen. Na een offerte te hebben ontvangen hebben wij er toch voor gekozen langs de... Se mer

Företagsinformation

1. Golvförsäljare

Skrivet av företaget

De Goedkoopste Vloeren specialist van heel Nederland. De voordelen van Quickfloors: Goedkoop laminaat kopen vanaf € 0,49 per m2! Meer dan 500 soorten laminaat op voorraad! Outlet laminaat rechtstreeks vanaf de fabriek! Laagste prijs garantie

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alles ging mis

Alles ging mis
Uitgezochte vloer was niet beschikbaar
Dus online een nieuwe uitgezocht
Leverdatum afgesproken
Kreeg geen tijdvak, kwam uit een slaap dienst was om 847 op mijn nieuwe adres
Bleek de chauffeur al ok 8:10!te zijn geweest
Vervolgens proberen een nieuwe leverdatum te plannen, echter werk ik in de zorg en kan tijdens een dienst niet altijd mijn telefoon opnemen

Dan wordt je tijdens een dienst platgebeld en is je levering opeens geannuleerd, omdat je , vanwege werk, niet op kan nemen!

Prima
Dan ook netjes het betaalde geld terug storten!

4 oktober 2023
Logotyp för QuickFloors

Svar från QuickFloors

Beste Nancy Lieffers,

Wij hebben meerdere malen contact opgenomen met u. U weigert een normaal gesprek aan te gaan.

Wij hebben een leverdatum afgesproken met u samen. Dit doen wij niet alleen, altijd in overleg met de klant.
Daarbij is duidelijk aangegeven dat wij geen inzicht in de levertijden hebben. Dit omdat wij werken met een extern transportbedrijf. Het kan van 08.00 - 18.00 uur geleverd worden.
Dit was geen probleem volgens u.

Blijkt dat u helemaal niet thuis bent op de dag van levering.
Ja, daar kunnen wij natuurlijk niets aan doen.
U doet alsof wij fout zijn geweest en alsof het ons probleem is terwijl wij samen met u een dag hebben ingepland.
Wij hebben meerdere malen gebeld maar na een aantal keer gebeld te hebben heeft u ons gewoon GEBLOKKEERD.
Hoe wilt u dan dat wij contact opnemen met u voor de levering?

Ook hadden wij uw order niet geannuleerd maar de levering hiervan. Aangezien wij geen contact met u kregen moesten wij dat wel doen.
We kunnen moeilijk zelf een dag inplannen zonder dat u er wat van af weet.

U wilde het gehele bedrag terug want anders zou u wel even een review schrijven over ons.
Deze review is alles behalve eerlijk.
U probeert ons nu zwart te maken!
Heel jammer maar weer!!!

Oh en wij hebben ook nog de legservice moeten afzeggen voor u. Maar hier wordt niks over gezegd en dit moet allemaal wel kunnen.
De legger had uiteraard die dag voor u gereserveerd.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De aanbiedingen zijn bij aankomst niet…

De aanbiedingen zijn bij aankomst niet meer leverbaar, terwijl dit wel op internet staat. De goedkope vloeren zoals aangegeven op de site zijn meer dan teleurstellend, 3 om precies te zijn. Combi deals zijn zo prijzig dat je al snel op 30 euro per m2 komt. Daar hebben we dan 1,5 uur voor in de auto gezeten.

Teleurstellend om deze reactie te lezen, het is duidelijk dat u niet met terechte kritiek kunt omgaan en het wil doen overkomen alsof wij de waarheid verdraaien. Het is een aandachtspunt waar jullie iets mee zouden kunnen doen, de website doet nu overkomen alsof jullie de hele maand een enorme voorraad hebben voor goedkoper laminaat.

21 augusti 2023
Logotyp för QuickFloors

Svar från QuickFloors

Beste Brigitte Dreher,
Wat jammer van uw negatieve ervaring.
Allereerst willen wij u het volgende uitleggen: Deze aanbiedingen zijn de hele maand geldig, dus van 1 augustus t/m 31 augustus.
Zoals u ook wel zult begrijpen, zijn natuurlijk de allergoedkoopste vloeren erg in trek en verkopen wij die het meest.
Het is vandaag alweer 21 augustus, en daarom is het goedkopere aanbod natuurlijk al flink minder.
Maar....
U heeft het over 3 vloeren die overeenkomen met wat er op internet staat, maar vloeren tussen de € 2,50 en € 10,- hebben wij op dit moment nog voldoende staan. U bent natuurlijk vrij om uw mening te uiten en een review te plaatsen, maar het is dan wel erg jammer dat dit niet de waarheid is.

Wat u verder benoemd, Combi deals voor € 30,-, hebben wij niet. Wel de ALL in 1 deals waar de ondervloer, plinten en legservice ook bij zit.

Desondanks wensen wij u een prettige dag verder.

Team Quickfloors

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb bij jullie een vloer besteld

Ik heb bij jullie een vloer besteld . Op jullie site staat dat julllie de volgende dag bezorgen . Ipv vrijdag werd het dinsdag oké geen probleem . Dan leggen we de vloer wat later. Maar dan zijn er geen plinten bijgeleverd . Dus ik vraag m’n geld terug . Jullie negeren mij en vandaag na een week heb ik pas de plinten.

Service is echt slecht! En jullie site misleidend

27 juni 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

4 sterren. waarom omdat het niet geheel vlekkeloos ging. telefonisch waren de medewerkers super vriendelijk, je merkt alleen wel de onervarenheid en de lak aan kennis van de vloeren.

de basis kunnen ze zeer zeker goed beantwoorden maar op hele technische vragen wordt het al vaak een raadsel. prijs kwaliteit top, niks op aan te merken.

transport helemaal prima. haastige chauffeurs maar goed dat zijn we universeel gewend met o.a postnl dpd dhl ect.

enige wat ik echt miste hier was de kennis.

8 juni 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Quick floors

Vandaag een nieuwe laminaten vloer uitgezocht bij quick floors in Emmeloord. Er is hier voldoende keuze qua vloeren, en dit allemaal voor een leuke prijs.
Het personeel is vriendelijk aanwezig en hielp ons wanneer nodig.

19 maj 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.