Noll stjärnor
Jag såg en artikel om att man kunde tjäna pengar på ett lätt sätt. Gjorde en anmälan dit och betalade 2500 sek. Att det fanns möjlighet att ”säkra” min pension genom att satsa och sen skulle det sköta sig självt med automatisk handel med möjlighet att få ut c:a 10 000 / månad. Beroende på vad man kunde satsa naturligtvis, men det skulle ju vara ett välkommet tillskott till det jag får ut som pensionär.
Blev kontaktad av en man från Quantum market som sa att Burak Freeman skulle kontakta mig vilket han gjorde någon dag senare. Han gjorde en del handel med gott resultat föreslog att jag skulle satsa stort för att få bra avkastning. Med lån på 1,3 miljon sek och mina besparingar så har jag satsat 205 847 Euro vilket gick upp till 509 127 Euro, en vinst på 303 420 vilket är väldigt mycket pengar för mig. Jag ville egentligen inte ta lån för att jag insåg att jag inte klarade av att betala så mycket varje månad. Han sa att det är inga problem och lovade skicka motsvarande summa varje månad och att lånen skulle vara betalda inom 3-4 månader då jag skulle ha fått utbetalt mina vinster
Jag har fått en utbetalning på 100 Euro och en på 1000 när jag bett om mer så har han sagt att pengarna är bundna. Det har känts olustigt eftersom han inte svarat på mina mail eller på Whats Up. Först efter jag kontaktade kundtjänst i augusti så ringde han upp mig och sa att en från finansavdelningen skulle kontakta mig. Då tog Samuel Hovan över mitt konto och enligt honom så var det en massa problem, pengarna var låsta i nån koncern som hade gått alldeles fel så till slut var mitt konto nere på noll. Han hjälpte mig att göra ytterligare två uttag på vardera 1000 Euro. Då fick jag en bonus från företaget på 50 000 Euro för att sakta men säkert kunna återhämta förlusten, och kontot skulle då skötas av en erfaren man som heter Jordan Bubek. Vi pratades vid några gånger och kom överens om att gå varsamt fram och inte ta några risker. På några veckor var kontot uppe i c;a 63 000 Euro, det stod stilla några månader p.g.a. att han fick covid och en man som heter Max Chase informerade mig om detta. När Jordan var tillbaka så helt plötsligt ”öppnade” han det för handel utan att informera mig om det men jag kunde följa hur det gick lite upp och ner, som mest var det uppe i 98 000 Euro och jag mailade honom flera gånger utan att få svar. Plötsligt över en helg var allt på kontot borta igen det stod på minus, tack vare att det inte gick att få tag på honom. Då kontaktade jag en Max Chase igen för att höra vad som hänt, han sa att jag måste satsa 350 Euro igen så skulle företaget satsa lika mycket för att sakta bygga upp kontot igen, det han gjort är att sätta in 106 Euro så nu står kontot på plus 99,79 Euro. Han skulle kontakta mig när det fanns chanser att göra vinst igen men det har han inte gjort.
Ja detta är i ”korta” ordalag vad som hänt mellan mig och Quantum Market från mars-21 till maj-22 därefter har jag bara avvaktat, så akta er för att satsa något i detta företag då det bara handlar om bedrägeri. Min dröm om att få ett drägligt liv som pensionär förvandlades till en mardröm.
29 augusti 2022