Hyfsat snabba på leverans och det uppskattas. Priset är vad det är men det är marknadsmässigt. Hade ingen lust att beställa från Holland den här gången. Önskar dock att utbudet ökas något även för... Se mer
Väldigt nöjd med kvaliten och användningsområdet av produkten! Önskar dock att skalen kunde varit lite billigare då man ibland behöver byta ut det i samband med att man byter telefon.
Allt fungerade perfekt från beställning till att jag kunde hämta ut dem. Leveransen skedde enligt vad som var utlovat. Jag har bara goda erfarenheter av Er. /micke
Nu hade jag bråttom och skulle iväg med Biken. Men den gick fort att montera. Dock så blir jag inte klok på när den är låst i hållaren, där är liksom inga riktiga lägen.
Vi är Quadlock återförsäljare.
Sverige
- quadlock.se
Andra tittade också på
Hyfsat snabba på leverans och det…
Hyfsat snabba på leverans och det uppskattas.
Priset är vad det är men det är marknadsmässigt.
Hade ingen lust att beställa från Holland den här gången.
Önskar dock att utbudet ökas något även för bil och båt och inte bara för 2 hjulingar.
Stabila o bra grejer.💪
Snabb hantering
Snabb hantering av min order från en enkel och smidig webbplats, säkra betalalningsternativ. Återkommer gärna vid behov
Funkar lätt och sitter kvar oavsett vad…
Funkar lätt och sitter kvar oavsett vad som händer.
Perfect!!!!
Snabb lev 👍...
Varan slut men finns att beställa
Ni hade inte varan jag skulle ha men den finns fortfarande att beställa. Ta bort sånt som utgått så slipper man massa krångel
Snabb leverans av en utmärkt produkt!
Snabb leverans av en utmärkt produkt!
Har använt Quadlock utan några problem under flera år. Rekommenderas!
Toppen Poncho
Ponchon är toppen. Kan använda mobilen utan att ta av den. Skyddar mot väta och smuts. Mycket snabb leverans!
Fruktansvärt dålig service &…
Fruktansvärt dålig service & kommunikation.
- 29/4: Fick min orderbekräftelse.
Varan ska finnas i lager & normal leverans är då 1-3 dagar enligt dem själva.
- 6/5: En vecka har gått och ingen kommunikation från butiken. Ingen leverans bekräftelse etc.
Skickade ett mail till dem för att fråga hur det går med min order. Gjorde detta via deras hemsida då jag ej fick kontakt med butiken via telefon. Ringde flertal gånger till butiken denna dagen utan framgång.
- 8/5: Lyckades komma i kontakt med någon via telefon. Mannen var inte alls intresserad av att hjälpa mig. Han utryckte sig med "Hoppsan, det var inte så bra. Jag undersöker och återkommer till dig". Detta var efter att samtalet brutits en gång och väntat i "telefonkö" i ca 40 minuter.
- 10/5: Mailet jag skickade den 6/5 har jag fortfarande inte fått någon återkoppling på.
Butiken har inte heller återkopplat till mig som dem lovade den 8/5.
Fakturan har dock kommit.
I skrivande stund har jag väntat 1h 23min i deras så kallade "telefonkö" på plats 1.
Allt detta jobb för att få någon typ av besked på vad som händer med min beställning.
Bland det sämsta jag har varit med om.
Helt horribel kommunikation & service.
Kort och gott, handla inte hos Quadlock.se / Greg Moto AB.
Sponsra inte butiker som inte tar hand om sina kunder.