Valehtelevat asiakkaalle
17.3-26 erehdyin tilaamaan pyoravarikko.fi verkkokaupasta polkimet,ketjuöljyn ja lukon. Lukkoa ei ollut tilaushetkellä varastossa ja sen toimitus oli 7-14 arkipäivää. Muilla tuotteilla oli toimitusaika 3-7 arkipäivää. Viikko tilauksen jälkeen katsoin verkkokaupasta, että ostamaani lukkoa oli jo tullut varastoon ja toimitusaika nyt 3-7arkipäivää. 27.3 laitoin viestiä ja sain vastauksen, että vielä pitää odotella hetki,koska tilauksesta on kulunut vasta viikko+2vrk ja tilaamani tuotteen toimitusaika oli tilaushetkellä 7-14 arkipäivää.
31.3. Yritin ottaa chatin ja sähköpostin kautta uudelleen yhteyttä,koska ostoa ei ollut vieläkään käsitelty ja kaikkia tuotteita kuitenkin oli ollut jo varastossa. Saman päivän iltana sain sähköpostin, jossa pahoiteltiin asiaa ja tilannetta on nyt selvitelty. Pakettini on ollut Turun liikkeessä lähtövalmiina, mutta postin kuljettaja on sen jättänyt muutamana päivänä noutamatta.
Tästä tiesin, että nyt minulle valehdellaan. Itselläni on käytössä omaposti-sovellus jonne tulee lähes välittömästi tieto,kun yhteystietoni on johonkin lähetykseen lisätty. Sovelluksessa ei kuitenkaan ollut merkintää Pyörävarikolta saapuvasta lähetyksestä. Olen vastannut kyseiseen asiakaspalvelun viestiin, että mikäli asia on kuten väittävät niin heillä on antaa minulle jo postin seurantatunnus,mutta tiedän jo ilman sitäkin heidän valehtelevan eikä pakettia vielä edes ole tulossa. Viestiini ei enää vastattu. Puhelin palvelu suljettu toistaiseksi "ruuhkan" vuoksi.
1.4-26 Pyörävarikko on luonut minun tiedoillani postipaketin. Paketin jonka he ovat 31.3.-26 väittäneet olleen jo useamman päivän lähtövalmiina, mutta joka Postin toiminnan vuoksi ei ole lähtenyt eteenpäin.
Yksi tähti vain siitä, että lopulta sain paketin 2.4. Jos en olisi painostanut,tuskin olisin ostoani edes saanut. Kaikki tuotteet olivat lisätarvikkeita eli tavarat pakettiin ja matkaan. Lähetys ei vaatinut esim.pyörän kasausta.
Tein virheen enkä lukenut arvosteluja ennen kuin tilasin tästä puljusta.
Sesonkiaika starttaamassa niin sen olisin vielä voinut ymmärtää,että sillä perusteltaisiin myöhästynyttä lähetystä. Mutta härskisti valehdellaan, että paketti on ollut useamman päivän lähtövalmiina ja posti on tässä se joka mokannut.
Ensimmäinen ja viimeinen kerta,kun tilasin pyoravarikko.fi verkkokaupasta enkä kyllä kivijalkamyymälässäkään tule asioimaan.
3 april 2026
Omdöme utan inbjudan