Een erg goede en leuke ervaring met PUUR! Erg fijne communicatie gehad met de betreffende (meedenkend) persoon voor het evenement wat ik vanuit mijn bedrijf mocht organiseren. Goede hulp gehad om... Se mer
Det här tycker kunderna
We hebben met 30 collega's in de zorg het spel Gek op Holland gedaan. Was echt ontzettend geslaagde avond. Je wordt vanzelf enthousiast en fanatiek. Goed geregeld door Puur Amsterdam en met name Dana.... Se mer
Voor de 50e verjaardag van mijn vrouw een hele dag in haar geboortestad Amsterdam doorgebracht. Begonnen met een hightea, daarna een wandeling door de Jordaan. De dag afgesloten met een moorddinner.... Se mer
Företagsinformation
Om Puur* Amsterdam
Skrivet av företaget
Wil je een leuk event organiseren in Amsterdam?
En wil je de hulp inschakelen van een evenementenbureau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu voor 15 of voor 750 gasten een event wilt plannen: wij regelen het voor je. Ook voor team- en bedrijfsuitjes kun je bij ons terecht. Al sinds 1996 organiseren wij de leukste evenementen in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen een onvergetelijke dag wordt. Daar doen wij dan ook ons uiterste best voor! Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.Wat voor events organiseren wij?
Geen event is voor ons te gek. Denk aan jubileum– of bedrijfsfeesten, openingen, personeelsfeestjes, bedrijfsuitjes, productpresentaties, online evenementen, maar ook aan stadswandelingen, quizzen, sportieve activiteiten, citygames en boottochten. Er is voor iedere gelegenheid, en budget, genoeg keuze. Ga bijvoorbeeld naar een wijn- of chocoladeproeverij. Wil je liever iets actiefs doen? Kies dan voor een van onze sportieve activiteiten of een heerlijke walking dinner. Annemiek van HMSHost International ging je voor: “De walking dinner was top! De organisatie was op korte termijn en toch is met al onze wensen rekening gehouden. De gids was super en liet ons een heel ander deel van Amsterdam zien, waardoor zelfs de ‘locals’ nieuwe dingen hebben geleerd. Heel leuk om te doen en zeker een aanrader!” Lees meer reviews van tevreden klanten!Kontaktuppgifter
Nieuwezijds Voorburgwal 328K, 1012 RW, Amsterdam, Nederländerna
- puuramsterdam.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super fijne ervaring gehad met Puur
Super fijne ervaring gehad met Puur! Ik werd goed geholpen en er werd goed meegedacht met al de ideeën die ik had voor het bedrijfsuitje. Super fijne communicatie en het evenement zelf was ook tot in de puntjes goed geregeld!
Een erg goede en leuke ervaring met…
Een erg goede en leuke ervaring met PUUR!
Erg fijne communicatie gehad met de betreffende (meedenkend) persoon voor het evenement wat ik vanuit mijn bedrijf mocht organiseren. Goede hulp gehad om alles zo soepel mogelijk te laten voorlopen!!! Op het evenement zelf was alles goed geregeld, ook het personeel wat op het event aanwezig was ben ik zeer te spreken over!!!
Een echte aanrader!!
De beste keuze voor een uitje.
Ik heb veel ervaring met veel verschillende evenementenbureaus. Puur is verreweg de beste. Organisatie altijd strak op orde en altijd alles tot in de puntjes geregeld. De liefde waarmee de uitjes worden geregeld, voel je terug tijdens het uitje zelf. Mijn complimenten.
Fantastisch bedrijfs uitje met behulp van Puur Amsterdam!
Ik heb een mega leuk bedrijfs uitje gehad met behulp van Puur Amsterdam! Vanaf het eerste contact verliep alles super soepel, het personeel was heel vriendelijk, duidelijk en dacht echt met ons mee. Tijdens het uitje zelf zat de sfeer er goed in en alles was top geregeld.
Ook de lunch was echt heel lekker, vers, smaakvol en precies wat we nodig hadden.
Kortom: een aanrader voor iedereen die een goed georganiseerd en gezellig uitje wil. Bedankt Puur Amsterdam!
Puur Events is fantastische
Puur Events is een fantastische evenementen bureau die ons goed geholpen heeft! Sophie was erg behulpzaam aan de telefoon en ook erg meedenkend. We hebben uiteindelijk een veel leuker uitje gedaan dan ikzelf bedacht had, want ze denken met je mee en geven je hier en daar ook advies wat beter bij je groep past. Oh wat hebben wij genoten van de Pubquiz Diner! Een erge leuke presentator die ons aan het lachen heeft gezet, het werd echt een feestje! Ik raad het iedereen aan om contact met hun op te zoeken. Dankjewel Sophie!
Afgelopen week een uitje gehad via Puur…
Afgelopen week een uitje gehad via Puur Amsterdam. Echt een top ervaring! Alles was goed geregeld, de communicatie was fijn en vooral een hele gezellige avond gehad. Zeker een aanrader!
alles tot in de puntjes geregeld
Geweldige ervaring gehad met een uitje via PUUR. Het begon al met erg leuk contact via de telefoon en ook de uitvoering was tot in de puntjes geregeld. Leuk personeel, originele uitjes, mooie site, top!
Super georganiseerd!!
We hebben een fantastisch uitje gehad met Puur! Alles was uitstekend geregeld en de communicatie was snel en duidelijk. Ze dachten goed met ons mee en waren erg enthousiast om dit voor ons te organiseren. Echt top geregeld en zeker een aanrader!
Super ervaring!
Hele fijne ervaring met Puur Events! De samenwerking liep soepel, er werd goed meegedacht en de sfeer binnen het team is altijd positief. Je merkt dat ze weten wat ze doen. Zeker een aanrader!
Mooie Jordaanwandeling
Afgelopen vrijdag hebben we met Puur Events een hele leuke wandeling door de Amsterdamse Jordaan gedaan met een echt sympathieke topgids, mooie anekdotes en veel humor en veel inhoudelijke kennis over de buurt zelf. Ook zelfs nog twee hofjes bezocht, daar heb je dus een goede gids voor nodig.
Kortom gewoon een goed georganiseerde relaxte stadswandeling, leuke sfeer, veel gelachen en veel geleerd.
Bedankt Puur, ga zo door 🥳
Puur genieten!!
Puur Amsterdam verzorgde voor mijn 26 buitenlandse gasten een prachtige rondvaart door de Amsterdamse grachten, afgerond met een heerlijk diner.
Mijn gasten genoten van een heerlijke middag en avond. De organisatie vooraf was helder en overzichtelijk en tot op het laatste moment flexibel. De gids, de schipper en de barman aan boord waren kundig, zeer gastvrij en vooral gezellig. Het afsluitende diner in d' Vijf Vlieghen was werkelijk top! Een aanrader dus.
Al jaren bekend met deze prachtige…
Al jaren bekend met deze prachtige organisatie en ze blijven mij maar verwonderen. Aanrader!
Ontzettend fijne samenwerking!
Wij hebben een geweldig teamuitje gehad, georganiseerd door PUUR Amsterdam. De samenwerking was ontzettend prettig en aanpassingen aan het programma waren geen enkel probleem. Echt een aanrader! Wij komen zeker volgend jaar terug bij PUUR Amsterdam voor ons volgende uitje.
Mooie dag, vreselijk gelachen, veel geleerd ….@puuramsterdam
Zaterdag in Amsterdam. Wat een leuke ervaring. Het was echt goed voorbereid.
Dmv een leuke ‘op de groep afgestemde kaart’ met Bingo-vragen maakte we een prima start. Prachtig weer. Leuke sfeer, lekkere hapjes en vooral de enige echte beroemde Amsterdamse Koeken. Mmmm. Kortom… beslist de moeite waard.
Resultaat Negen zeer tevreden mensen met een leuke herinnering aan deze leuks zaterdag en aan puur Amsterdam, 👌👍
Dagje haarlem
We begonnen de dag met koffie en een punt appeltaart , na de koffie begonnen wij aan de stadswandeling met 2 leuke gidsen die veel wisten te vertellen
lunch..was in de jopenkerk met lekkere broodjes en soep... helaas geen soep wel afgesproken ..gebeld met puur event maar niet opgelost. Daarna een boottochtje dat verliep prima.
De borrel op terras verliep niet goed , je komt met 40 mensen en dan staan er 20 bitterballen (?) borrel tot 18.00 en om 18.10 komen er nog broodjes aan want die moesten ze nog bakken , ongelofelijk slecht geregeld . Na de borrel hapje eten , ik denk niet dat er een kok in de keuken stond , wij waren ook de enige die bleven eten en dat begrijp ik goed. Een rauwe hamburger, rauwe sperziebonen in een salade echt schandalig. De rekening kwam naar 2 maanden met het bedrag wat we te kort kwamen …niet erg netjes . Contact gehad over de dingen die niet goed gegaan waren en die ze misschien in hun programma moesten wissen. We waren wel wat teleurgesteld. Gelukkig contact gehad en er kwamen wat opties om het vervelende gevoel weg te nemen !! Dat is gelukt jullie hebben wat dat betreft je best gedaan . Dank jullie wel!!!
Onprofessioneel bedrijf!
Wat een slechte service!
Zo niet aan te raden dit bedrijf. Ik werd totaal niet serieus genomen als klant. Ik heb gevraagd om een offerte, ik krijg een mail van Marjolein en Sophie dat mijn aanvraag is blijven liggen. Wat ik begin januari heb gevraagd. Heb verschillende keren met verschillende mensen aan de telefoon gezeten die mij van het kastje naar de muur sturen en mij nog steeds niet kunnen helpen met een offerte voor de dingen die ik gevraagd heb. Ik heb een budget genoemd globaal om dat ze er naar vroegen. Dat betekend niet dat dat mijn Max is om uit te kunnen geven. Gisteren weer uitgebreid uitgelegd dat ik als thema voor mijn feest 1001 nachten heb en alles beantwoord waar ze naar vroegen aan de telefoon. Krijg ik weer achteraf een raar mailtje van Sophie en nog steeds geen offerte. Dit ook zodat ik zelf kan kijken en kan kiezen van de offerte wat ik wel of niet wil gebruiken van dit bedrijf als service. Puntje bij paaltje, zoveel weken verdere en na alle telefoontjes. Zijn we geen stap verder gekomen en had ik deze tijd en moeite beter in een ander bedrijf kunnen stoppen die mij zeker weten beter hadden behandelend, niet hadden laten liggen en mijn aanvraag uiteindelijk hadden behandeld waardoor we gebruik konden maken van de service voor mijn thema feest. Als jullie bepaalde aanvragen niet aan kunnen door de drukte, laat dat aub eerder weten en niet twee maanden de tijd van andere mensen verdoen. Wat een onprofessioneel bedrijf!
Personeelsuitje Amsterdam
Ons personeelsuitje naar Amsterdam was een groot succes dankzij de goede organisatie en verzorging vanuit Puur Amsterdam. Alles was tiptop geregeld en er ontbrak ons aan niks. Daarnaast was de communicatie top en dachten ze mee met onze wensen en behoeften!
Relatief laat een verzoek neergelegd…
Relatief laat een verzoek neergelegd voor een walking dinner in Amsterdam. Juliette heeft dit direct opgepakt, de lijntjes kort en snel gehouden. Ik wist heel snel waar ik aan toe was en was alles heel snel tot in details duidelijk. Ze-ker een aanrader!!!
Last minute floating diner
Erg last minute een floating diner verzoek neergelegd bij Puur voor een bijeenkomst met ons MT en Internationale directeuren.
Juliette heeft dit opgepakt en een mooie avond geregeld. Voor en nagerecht op de boot en het hoofdgerecht in een prachtig restaurant (De Vijf Vlieghen). Wij, en onze gasten, hebben genoten.
Dank aan Puur en Juliette voor het snelle regelen en de getoonde flexibiliteit!
Perfect georganiseerde avond
Wij hebben Puur* ingeschakeld voor een kleine viering van onze trouw. Danique was erg behulpzaam en heeft ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld. We hadden een boot met vriendelijke schipper en stops bij verschillende leuke restaurants. Perfecte avond!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.