Er liep eerst wat mis met onze bestelling, zonder meerkost hebben zij dit opgelost en er een extraatje aan toegevoegd. Dit op zich was al een surplus. Maar dan bleek de geur voor ons niet juist te zi... Se mer
Det här tycker kunderna
Beste klantenservice ooit! Ik had bij de bestelling per ongeluk mijn mailadres verkeerd opgegeven en heb via mail en whatsapp contact opgenomen. Alles werd netjes rechtgezet en ik werd perfect op d... Se mer
Företaget har svarat
Mijn bestelling was een beetje laat via een e-mail werft dit prima opgelost, ik heb al vele etherische oliën getest maar PureOil is tot nu toe de beste heerlijke eerlijke olie goede kwaliteit, Dus ee... Se mer
Företaget har svarat
De olieen zijn zoals ze aangegeven zijn. Juiste levering.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
pureoil.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in pure, zorgvuldig geselecteerde oliën voor huid, haar en dagelijks gebruik. Ons assortiment bestaat uit essentiële oliën en draagoliën van hoge kwaliteit, met focus op eenvoud, natuurlijke ingrediënten en een fijne gebruikservaring. We bieden duidelijke productinformatie en persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Daarnaast vinden we het belangrijk om iets terug te doen. Daarom planten we bij elke bestelling een boom en draag je met elke aankoop bij aan een groenere wereld.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@pureoil.nl
- pureoil.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Voor de eerste bestelling was rap hier.
Voor de eerste bestelling was rap hier.
En is zachte olie
Super kwaliteit oliën
Ik heb al verschillende oliën bij PureOil gekocht en ze zijn stuk voor stuk super goed. Ook aan de verpakking is te zien dat er veel aandacht aan de producten wordt besteed. Het zijn kadootjes voor jezelf! Ik zal ze ook zéker blijven gebruiken!
Shampoo bars
Pureoil.nl heb ik sinds kort ontdekt toen ik op zoek was naar verzorgende producten op basis van etherische oliën. Ik ben heel erg fan van de shampoo bars. Die met roos en rozemarijn ruiken heerlijk en de conditioner bar werkt heel goed. Nu ook een met pepermunt olie voor mijn man besteld.
Aanrader
De producten zien er kwalitatief uit en zijn het ook. De rozemarijn- en jojoba-olie die ik heb besteld werken uitstekend. Mijn huid voelt zachter aan. Ze worden snel opgenomen en de geur van rozemarijn blijft een tijdje hangen. Zeer tevreden met deze aankoop.

Svar från pureoil.nl
Vanaf nu: Alleen maar hier bestellen
Na mijn bestellen heb ik contact gehad met Pureoil via de whatsapp. Deze communicatie verliep heel prettig en persoonlijk. De potjes olie die ik heb besteld, waren keurig verpakt. De kwaliteit is ook supergoed. Vanaf nu bestel ik alleen nog maar bij dit bedrijf. Aanrader!

Prima 👌 PureOil
De zending was wat vertraagd dit is prima opgelost ik ben erg blij met de klanten service de olie van PureOil is geweldig 🤩 een echte aanrader

Svar från pureoil.nl
Mijn bestelling was een beetje laat via…
Dus een echte aanrader.

Een aanrader !☺️
Heel snelle levering van kwaliteitsvolle producten! Een aanrader! Alles was goed verpakt zodat er niets stuk kon. Ik kom hier terug ! ☺️

Svar från pureoil.nl
Snel antwoord op je vragen .
Snel antwoord op je vragen .

Svar från pureoil.nl
De rozemarijn water is lekker…
De rozemarijn water is lekker verfrissend voor gezicht en hoofdhuid. En ik heb het gevoel dat mijn haar wel iets dikker is geworden. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Het pakketje is snel bezorgt.

Levering was heel snel
Levering was heel snel, product is perfect.
Bij meer nog mooier prijs.
Gewoon Top.

Svar från pureoil.nl
De olie is van zeer goede kwaliteit
De olie is van zeer goede kwaliteit, ik heb ook goede ervaringen met vergelijkbare producten van andere aanbieders. Voelt prettig en verzachtend aan op de huid, een echte aanrader.
Ook snel geleverd

Goede service.
Lijkt mij een goed product, heb het nog niet gebruikt..
Bedrijf heeft goede kwaliteit producten..
Dank!

Kwalitatief
Kwalitatief zeer goede, zuivere produkten.
Zeer tevreden van de service.
Voelt liefdevol aan.
Een aanrader.

Beste klantenservice ooit!
Beste klantenservice ooit!
Alles werd netjes rechtgezet en ik werd perfect op de hoogte gehouden!
Er werd mij ook gecommuniceerd dat mijn pakje een dagje later zou komen, maar ik had sowieso niet de verwachting dat dit op zondag zou worden verwerkt en maandag er al zou zijn! Dinsdag pakje open gedaan, alles in perfecte verpakking, een klein feestje bij het uitpakken 🤩 heel blij met mijn aankoop, ik ga zeker in de toekomst terug bij jullie bestellen!

In één woord SUPER
Ik kreeg vrij snel een reactie op mijn vraag over een product.
Mijn bestelling had ik binnen 2 dagen in huis en de inhoud was netjes verpakt.
Echt keurig en over nagedacht 👍🏽
De conditioner met Batana van Pureiol is echt een aanrader. Mijn haar voelt zacht aan.
Kortom super tevreden

Geweldige service
Geweldige service, ik werd goed op de hoogte gehouden van me bestelling

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.