Hej Bente,
Det her er ikke retfærdigt. På vores hjemmeside står der, klart og tydeligt "leveringsmetode: 7-14 hverdage", og der står ovenikøbet "Længere leveringstid kan forekomme grundet corona".
Jeg har tjekket din ordre, og du har bestilt din vare d. 28 november, din pakke er blevet sendt d. 29 november, og du har modtaget den d. 16 december, altså præcist 14 hverdage. Vi har ovenikøbet henvendt os til dig mht. levering d. 15 december, (i følge vores forretningsbetingelser som en ekstra service) hvor vi skriver "[...] du bør have den snart. Jeg skal nok holde øje med den, og opdatere dig hvis der er nogle komplikationer."
Så at sige at vores leveringstid er for lang, og om du er i tvivl om hvorvidt eller ej du har handlet et seriøst sted er ikke i orden, når vi har overholdt alle aftaler til punkt og prikke, og ydet en ekstra service. Jeg kan ikke nævne andre steder der personligt skriver til dig, hvis der er den mindste tvivl om hvorvidt eller ej din pakke ankommer til tiden.
Jeg håber inderligt at du vil ændre din anmeldelse.
Med venlig hilsen,
Nordic Air
Opdatering:
Hej igen Bente,
Vi hæver pengene den dag vi sender varen, ligesom resten af verden gør det.
Jeg har her et citat fra Forbrugerombudsmanden:
"Når en forbruger køber varer på internettet og betaler med et betalingskort, kan den erhvervsdrivende først hæve beløbet for varerne, når disse afsendes."
Dette er præcist hvad vi har gjort.
Med venlig hilsen,
Nordic Air