Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

'Domæne dæmonen' punktum.dk Helt uden for pædagogisk rækkevidde. Stort set ikke-eksisterende kundeservice. Utroligt at et sådant monopol stadig eksisterer i lille DK. (Minder lidt om 'Teledanm... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dette besynderlige firma må få prisen for håbløs kommunikation: "Den 1. juli 2026 opdaterer Punktum dk sine vilkår for brugsret til et .dk-domænenavn (også benævnt registrantvilkår) bl.a. som... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hold da op for en skraldespand. Utaknemmelig tjans at skulle stå på mål for dårlige brugeroplevelser på punktum.{alt-mulig-andet-end-dk}. Nogle er os er dog godt tilfredse med at .dk-registeret for... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Databashantering

Skrivet av företaget

Punktum dk A/S står bag det danske internet. Siden 1999 har vi skabt en stærk, digital infrastruktur, som gør, at .dk domænet er et trygt og godt sted at være. Vi ved, at vi passer på noget vigtigt – for vores kunder og deres virksomhed. Det er vores mål at levere stabil drift og den højeste sikkerhed og service, som er tilpasset til den virkelighed, vores kunder befinder sig i – og som hele tiden byder på nye udfordringer og muligheder. Derfor er vi i konstant udvikling og flytter os med og for vores kunder, så de bedre kan fokusere på det, de er bedst til.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dette besynderlige firma må få prisen…

Dette besynderlige firma må få prisen for håbløs kommunikation:

registrantvilkår) bl.a. som følge af Punktum dk’s beslutning om at ændre administrationsmodel og øge
indsatsen for internetsikkerheden. Opdateringen omfatter blandt andet ændringer i relation til
Punktum dk’s overgang til forhandlerhåndtering og om registreringsperioden for .dk-domænenavne"

Jeg har INGEN anelse om, hvad ovenstående betyder/indebærer. Formodentlig er det en googleoversættelse. Jeg håber inderligt, at Punktum.dk får noget konkurrence, så det er muligt at fravælge firmaet.

16 april 2026

Bedraverrig

Jeg kan desværre ikke give mindre og hvis jeg ikke høre fra i orden politianmelde jeg den flok idioter og de arbejdere jo nok sammen med one com total idioter hvis i syntes det sammen lad os slå os samme de tryner kun. Vores pengepung

15 april 2026

'Domæne dæmonen' punktum.dk

'Domæne dæmonen' punktum.dk
Helt uden for pædagogisk rækkevidde.
Stort set ikke-eksisterende kundeservice.
Utroligt at et sådant monopol stadig eksisterer i lille DK. (Minder lidt om 'Teledanmark' i gamle dage :-)))

Til alle erhvervsdrivende og soloselvstændige:
BRUG jeres fornuft og undgå punktum.dk.
BRUG jeres købekraft til domæner som f.eks .org og .eco og sæt jer fri af det gamle (forældede) danske domæne monopol!!!

13 april 2026

Kære Jette

Vi er kede af at læse, at du har haft en frustrerende oplevelse med vores kundeservice. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Som administrator af .dk-domænet arbejder vi under nogle faste rammer, der skal sikre stabil drift, høj sikkerhed og lige adgang for alle brugere i Danmark. Det kan nogle gange betyde, at vores processer opleves som mindre fleksible eller svære at navigere i, men det er ikke vores intention, at det skal føles utilgængeligt eller uoverskueligt.

Når det er sagt, tager vi din feedback meget alvorligt. Vi arbejder løbende på at forbedre både vores vejledning og dialog med brugerne, så det bliver lettere at få den hjælp, man har brug for, både telefonisk og via vores FAQ på vores hjemmeside punktum.dk.

Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne uddybe din oplevelse, så vi kan lære af den og følge op internt. Du er velkommen til at skrive til mig på trustpilot@punktum.dk.

Virkelig dårlig oplevelse

Er nu efterhånd flere end en uge siden hvor de har lukket domain pga. ID kontrol. Vi har jo betalt regningen.

Tag mere end 20 min. i køb hvis man ringer, og så blev man bedt om at skrive. Nu er der igen gået tre dage efter man har ringet og skrevet til dem.

Kan ikke kontakte med omverden fordi vores mail adresse er koblet på domainen.

Virkeligt dårlig! Det er ligesom de gør noget aktivt for at genere en.

9 april 2026

Kære Shuang Winkel

Jeg forstår godt, hvor frustrerende det er når ens mail ikke virker.

Jeg vil gerne lige afklare en vigtig ting: betaling og ID-kontrol er to separate processer. Selvom en faktura er betalt, er vi stadig forpligtet til at gennemføre ID-verifikation for at sikre retvisende kontaktoplysninger på registranten.

Begge dele er nødvendige, og domænet kan desværre forblive suspenderet, indtil ID-kontrollen er afsluttet.

Når det er sagt, må du meget gerne sende mig en mail på trustpilot@punktum.dk,

Så vil jeg gerne sørge for, at din sag bliver fulgt op med det samme, så vi kan få jer online igen hurtigst muligt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

SPAM sender samme besked ud 3-6 gang om…

SPAM sender samme besked ud 3-6 gang om dagen til ens firma

19 mars 2026

Kære Kristian

Vi forstår godt, at det kan virke bekymrende at modtage mails, som kan minde om phishing.

Vi vil gerne understrege, at Punktum dk ikke sender phishing-mails. Hvis du har modtaget henvendelser fra os, skyldes det typisk, at der er et tilgodehavende på dit / dine bruger-ID.

I sådanne tilfælde sender vi en påmindelse (maks. én gang dagligt) med henblik på at få dig til at logge ind på vores selvbetjening og få beløbet udbetalt.

Hvis mailen er sendt fra os, vil afsenderadressen altid slutte på @punktum.dk.

Hvis du fortsat er i tvivl om de mails du har modtaget er fra os eller ej, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice i vores åbningstid.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kan kun tilslutte mig de dårlige…

Kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser, intet fungerer hos dem og arrogant kundeservice, når de endelig tager telefonen.

12 mars 2026

Kære Soren

Tak for din anmeldelse, den er vi virkelig kede af at læse.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi tager din feedback meget alvorligt, både i forhold til drift og den kundeservice, du har mødt. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, eller hvis dialogen med os ikke har været tilfredsstillende, så er det noget, vi gerne vil rette op på.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere og hjælpe dig videre.

Du er velkommen til at kontakte mig med dine oplysninger på trustpilot@punktum.dk, så vi kan prøve at finde en løsning sammen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kan vi snart få en konkurrent til dette…

Kan vi snart få en konkurrent til dette latterlige firma tak! Utroligt at de kan have monopol på .dk domæner, og samtidig have sådan en latterlig ikke-eksisterende kundeservice, der ikke har åbent i weekenden og lukker kl. 13 om fredagen. Og er umulige at komme igennem til telefonisk, deres emails besvares først efter 4-5 dage, hvis de overhovedet besvares!
Vi sender nu en klage til Digitaliseringsministeriet over dem, kan ikke være rigtig at man er tvangsindlagt til at bruge dem, hvis man ønsker et .dk domæne

13 mars 2026

Kære Lux

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at man har hos os. Vi beklager, hvis du har haft svært ved at komme igennem til vores kundeservice eller har oplevet lang svartid. Det er noget, vi arbejder løbende på at forbedre.

Som administrator af .dk-domænet har vi et særligt ansvar for at sikre stabil drift og ordentlige processer, og det gælder også den service, vi leverer til vores kunder.
Din feedback omkring tilgængelighed og svartider tager vi med i vores videre arbejde, hvor vi løbende vurderer, hvordan vi kan forbedre os.

Vi vil meget gerne se nærmere på din konkrete sag og hjælpe dig videre. Du er velkommen til at kontakte mig på trustpilot@punktum.dk med dine oplysninger, så vi kan følge op og sikre, at du får den nødvendige assistance.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Extremely frustrating support and broken email verification

I have been trying to access my account for days, but I cannot complete the ID verification because your system simply does not send the verification email.

I have already contacted support many times through the contact form, explaining the exact same issue over and over again.

Your support replied one time, telling me to log in with a temporary password that was supposedly sent to my email. The problem is exactly the same: I never receive any email from your system when I press the button. I have already explained this around 10 times.

So the response I received did not solve anything.

Because of this broken system I cannot:

complete the ID verification

receive the verification email

receive the temporary password email

access my account

Customer details for reference:
Customer ID: AS33464-DK
Email: jamsmaidhnd@gmail

I will remove this 1-star review immediately if the company finally responds properly to my contact form requests and actually helps solve this issue.

Right now the system simply does not work and support is not resolving the problem, very annoying and frustrating would not recommend.

4 mars 2026

Dear Ecom Master

Thank you for your review.

We are very sorry to hear about the issues you’ve experienced with receiving emails from our system and the difficulties this has caused in accessing your account.

We can see that your cases are currently being handled, and we hope that a solution will be found for you as soon as possible.

Kind regards

forfærdelig skrattende pop musik

forfærdelig skrattende pop musik
Jeg ventede på telefonen, fordi jeg ikke havde fået svar i flere dage. Jeg blev tvunget til at høre noget forfærdelig skrattende pop musik af elendig kvalitet

18 februari 2026

Kære Michael

Vi beklager den lange svartid og den ventetid, du oplevede på telefonen.

Vi er opmærksomme på, at ventemusik og lydkvalitet har betydning for den samlede oplevelse, og vi tager din kommentar med i vores løbende evaluering af telefonsetup og kundeservice.

Hvis du stadig mangler hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os direkte med dine sagsoplysninger, så sørger vi for at følge op hurtigst muligt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Benyttede i dag Punktum.dk's enestående…

Benyttede i dag Punktum.dk's enestående tilbud hvor de fortæller at "Punktum dk vil gøre det nemt at være kunde ", det kostede mig så 350 kr og 2 timers arbejde (altså at gøre det nemmere for mig at være kunde ved at tvinge mig til at skifte fra "egenadministration" til "forhandleradministration"). Magen til makværk og elendig kundeservice, hvis jeg kunne handlede jeg et andet sted :-( - og lur mig om jeg nu ikke også ender med at skulle betale mere for domænerne på årlig basis.

16 februari 2026

Kære Michael

Vi er kede af at høre, at overgangen fra registranthåndtering til forhandlerhåndtering blev oplevet som både besværlig og omkostningstung.

Det er ikke intentionen, at det skal føles mere komplekst at have brugsretten til et .dk-domænenavn, og vi forstår, at ændringer i administrationsform i nogle tilfælde kan være frustrerende.

Vi vil også gerne gøre opmærksom på, at Punktum.dk ikke har kontrol over de priser, som forhandlere sætter, da de er private virksomheder.

Der er de reviews

Der er de reviews, hvor 1 stjerne bare er 1 stjerne for meget. Og det er her DK-hostmaster/Punktum.dk er kommet til.

Vi skal igennem sindsyge anmodninger om at uploade kontoudtog, pdf, selfies etc.

Én mindre adresse forskel, i adressen:

"We have received your documentation.

Unfortunately, the contact information in the submitted documentation does not match the contact information provided on the domain registration, and we therefore must reject the submitted documentation.

Therefore, all domains are suspended and will be deleted in 30 days."

WTF!?! Det er ikke bare dårlig service det er komplet uansvarlig adfærd!

13 februari 2026

Kære Jannik

Vi forstår fuldt ud, at det kan være frustrerende og tidskrævende at skulle indsende dokumentation som kontoudtog, PDF’er og selfies, især når små forskelle i adresser kan medføre afvisning.

Baggrunden for disse krav er dog vigtig: som administrator for .dk-domæner skal vi sikre, at registrantens kontaktinformationer er korrekte og verificerede.

Dette er en nødvendighed for at beskytte domænerne mod misbrug, svindel eller uberettiget overtagelse.

Vi forstår, at proceduren kan virke streng, men den er designet med sikkerheden for registranterne og deres .dk-domænerne.

Vi tager din feedback alvorligt og arbejder løbende på at gøre processen med data- og ID-kontrol mere tydelig og håndterbar for vores kunder.

ren åger .

et firma uden moral. da de har monpol på .dk domains så har de øget priserne helt ublu . nu vælger de så at skubbe 90% af arb. ud til forhandlere som så skal lægge adm omk ovenpå . alt hvad punktum nu skal gøre er at holde en ski.de database med 800000 records til en pris på 79 kr . så det var lige 50mill i kassen uden at lave en ski.d

25 januari 2026

Kære Kim

Tak for din anmeldelse og for at dele dit perspektiv.

Vi forstår, at de kommende ændringer kan give anledning til kritik, og vi lytter gerne til folks bekymringer.

Som administrator af .dk har vi et overordnet ansvar for, at domænet drives stabilt, sikkert og i overensstemmelse med gældende krav.

Den beslutning, du henviser til, er truffet som led i en langsigtet tilpasning af vores rolle, hvor vi i højere grad fokuserer på kerneopgaver som drift af den centrale infrastruktur, sikkerhed, robusthed og den samlede forvaltning af .dk-domænet, mens andre opgaver varetages af forhandlere.

Du kan læse mere om vores beslutningen og tidplanen inde på vores hjemmeside:

Elendigt service organ

Elendigt service organ, det er ikke eksisterende, der bliver henvist i en SMS at man skal bruge selvbetjeningen på nettet , men man kan ikke logge in, og så når du ringer er man nummer 1 i kørne og det bliver man ved med i 35min ind til man opgiver, elendig it system, om man kan ikke gøre noget eller skifte udbyder , fordi de har monopol.

6 januari 2026

Kære Lasse

Tak for din anmeldelse

Vi beklager meget den frustration, du har oplevet i forbindelse med både selvbetjening og kontakt til vores kundeservice.

Det er forståeligt, når en situationen har føltes fastlåst.

Jeg håber at du har fået fat i os og fået den løsning du eftersøgte.

Hvis ikke, er du meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@punktum.dk

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

uforståelig vejledning ved indbetaling til mit ".DK"

uforståeligt spild af privat kundetid, ved forsøg på at gennemskue om det er spam siden eller korrekt abonnement, når der skal indbetales til ORDET punktum dk eller A/S eller ??

21 december 2025

Kære Tom

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det beklager vi meget, at vejledningen i forbindelse med indbetaling til dit .dk-domæne har virket uoverskuelig, og at det har skabt tvivl om, hvorvidt den modtagne mail reelt var sendt fra Punktum dk.

Vi har fuld forståelse for, at den slags usikkerhed kan være både frustrerende og tidskrævende, og det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

For at imødekomme netop denne problematik har vi på vores hjemmeside samlet information om phishingmails samt konkrete råd til, hvordan man kan vurdere, om en mail er legitim og sendt fra os.

Du kan finde siden her:

Hvis du har spørgsmål, eller hvis der er noget, vi kan hjælpe med at afklare, er du meget velkommen til at kontakte os i vores åbningstid på telefon +45 33 64 60 60 eller oprette en sag via vores kontaktformular:

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

At jeg ikke kan kontakte jer på mail…

At jeg ikke kan kontakte jer på mail giver 1 stjerne samt mulige ubetalte regninger fra jer.

18 december 2025

Kære Palle

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Det beklager vi meget, at du har oplevet udfordringer med at kontakte os via mail, og at det har skabt bekymring for, om der kan være ubetalte regninger.

Vi forstår fuldt ud, at manglende mulighed for kontakt kan føles både frustrerende og utrygt, særligt når det handler om betalinger.

For at sikre korrekt håndtering af personoplysninger og henvendelser har vi valgt ikke at tilbyde direkte e-mailkontakt.

I stedet kan du altid kontakte os via vores kontaktformular, hvor din henvendelse bliver registreret og behandlet sikkert, eller ringe til os i vores åbningstid, så vi kan hjælpe dig med det samme.

Du kan kontakte os her:

Telefon: +45 33 64 60 60

Vi vil meget gerne hjælpe med at afklare din situation og sikre, at der ikke er nogen uafklarede forhold vedrørende dit .dk-domæne.

Utrolig ringe service

Utrolig ringe service. noreply-adresser ud over det hele. Ingen mulighed for hjælp - hvem er de til for?

17 december 2025

Kære Morten

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det beklager vi oprigtigt, at du har haft indtryk af ringe service og manglende mulighed for at komme i kontakt med os.

Vi forstår fuldt ud, at brugen af no-reply-adresser kan opleves som upersonlig og give en følelse af, at hjælp ikke er tilgængelig, særligt hvis man står med et konkret spørgsmål eller en bekymring.

No-reply-adresser anvendes til automatiske meddelelser, hvor svar ikke kan behandles.

Det betyder dog ikke, at vi ikke står til rådighed.

Vi tilbyder support via telefon og vores kontaktformular, hvor alle henvendelser bliver registreret og behandlet af vores kundeservice.

Du er meget velkommen til at kontakte os her:

Telefon: +45 33 64 60 60

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og tage os af eventuelle spørgsmål eller udfordringer, du måtte have.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er desværre ikke muligt at give nul…

Det er desværre ikke muligt at give nul stjerner, men med deres sidste udmelding omkring man nu skal have en forhandler "fordi vi ønsker at gøre det nemt for dig at have et .dk-domænenavn" er dog det værste BS jeg har hørt. Jeg kontaktede ders kundeservice og spurgte hvad der skete hvis jeg ikke valgte en forhandler - om mit domæne blev slettet eller punktum blot ville tildele en tilfældig forhandler. Svaret var jeg ikke kunne lade være med at vælge .... Deres informationer om emnet på hjemmesiden er ikke opdateret og omtalte servicemedarbejder fortæller de senere vil komme med mere information og forsøger også at sige de gør dette fordi sådan gør man andre steder.

Jeg håber meget punktum besinder sig og give fortsat mulighed for at kunne betale direkte og blot indsætte adresse på DNS server uden jeg hvert år skal betale en forhandler for at betale penge til punktum.

Den venlig servicemedarbejder mente iøvrigt ikke at punktum er et monopol, da firmaet har et CVR nr. Jeg håber hun kan få ny funktion, hvis punktum gennemfører ændringen da alt kundeservice så burde være overflødig og en besparelse derfor kan sendes videre til forhandlerne. Men de fastholder nok prisen OG der kommer ekstra omkostninger til en forhandler - hvert år og ikke bare hvert 10 år.

14 november 2025

Kære Jørn

Tak for din anmeldelse og for at dele dine bekymringer.

Vi er kede af at høre, at valg af forhandler opleves som frustrerende.
Det er bestemt ikke vores intention at skabe unødige gener eller usikkerhed.

Vi forstår dog fuldt ud, at ændringen af administrationsmodel rejser spørgsmål, og vi beklager, hvis informationerne endnu ikke har været tilstrækkeligt tydelige eller fuldt opdaterede på hjemmesiden.

Punktum dk arbejder løbende på at gøre vores kommunikation mere klar og på at få alle detaljer ud så hurtigt som muligt.

Vi tager dine kommentarer med videre i vores interne arbejde, så vi kan blive endnu bedre til at hjælpe og vejlede.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Punktum_dk's hjemmeside efterlader tvivl

Hej!
Punktum_dk's hjemmeside efterlader tvivl.
Jeg har lige nu snakket med kundeservice og den er jeg meget tilfreds med. Hjemmesiden er bare lidt anderledes..

10 november 2025

Kære Niels

Det tyder ikke på, at du har været inde på vores hjemmeside, men mere som om at man har været inde på en fuskversion af vores hjemmeside.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det svar du søger.

Du er meget velkommen til at ringe til os i vores åbningstid.

Du kan finde vores åbningstider på vores hjemmeside:

Tiderne står nederst på siden.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ikke det bedste navn til jeres hjemmeside

De virker som de skal, men deres nye navn har ikke gjort det let når man skal guide tech-svage kunder over på deres hjemmeside...

"Nej, du skal skrive ORDET punktum, også lavet et punktum bagefter ordet"

1 augusti 2025

Kære Simon

Tak for din fine anmeldelse.

Ja, navneændringen kan give nogle underholdende samtaler, men man husker vores navn og vores hjemmeside.

Men så får man et godt grin og finder en løsning sammen.

Mette

Trist forenkling

Efter at have været kunde i over 20 år er det trættende at læse at I vil gøre det enklere at være kunde ved nu som I skriver: tvinge os til at afsøge markedet, betale et markup hos - og slås med et fuldstændig værdiløst mellemled.
Jeg har min dns hos cloudflare og hoster selv mine services.
Lad nu være med at skrive at I ensretter med andre registranter, det er uninteressant hvis man ikke har andet end .dk domæner (og sikkert alligevel) - lad dem der ønsker det bruge en forhandler.
Og lad være med at opfordre til at opdatere bedømmelsen, det er som om I opfatter jeres kunder som dumme, der ikke forstår jeres ændring!
Det er en klar forringelse/forkludring.

5 november 2025

Kære Allan

Tak fordi du deler din holdning.

Vi forstår godt, at ændringen kan vække frustration, især når man har været kunde hos os i mange år og har haft glæde af den nuværende model.

Baggrunden for ændringen er, at Punktum dk fremover kun vil administrere .dk-domæner via forhandlere, som det allerede er praksis for de fleste andre topdomæner internationalt.

Vi forstår, at det kan opleves som en forringelse, når man har været vant til at administrere alt direkte hos os for brugere, der selv håndterer DNS.

Ved at ændre den måde, .dk-domænenavne håndteres på, læner vi os op ad den model, som de fleste andre domæneadministratorer opererer efter.

Beslutningen ændrer ikke på, at Punktum dk fortsat vil være den part, der ansvarlig for den basale it-infrastruktur, database-registreringen af .dk-domænenavne og den generelle sikkerhed.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.