Jeg kan absolut ikke anbefale Ellen…
Jeg kan absolut ikke anbefale Ellen Fischer
Ellen er enormt usympatisk og dømmende.
Ventede 3 år på at få skiftet medicin, da min tidligere psykiater var gået på pension og jeg dermed ikke kunne ringe til ham og få ændret medicin. I første samtale blev jeg mødt af Ellen, som sad halvdelen af tiden og kiggede ind i skærmen for at læse min journal, og lyttede MEGET overfladisk, for til sidst at få at vide at hun ikke troede på min tidligere diagnose (ADD), udelukkende pga at det var Niels-Anton Rasmussen der havde givet mig diagnosen.
Selv sygeplejerskerne prøvede at underminere mine oplevelser igennem hele livet som angst eller “vi har alle lidt de her problemer”.
Jeg endte med at miste min ADD diagnose og få en ængstelig personlighedsforstyrrelse i stedet.
I sidste samtale med Ellen havde jeg min mand med inde, da hun gav mig personlighedsforstyrrelsen, som vi begge var enormt forvirrede over at jeg fik. Da vi spurgte ind til hvorfor hun mente at jeg havde personlighedsforstyrrelsen fremfor ADD, så kunne hun ikke rigtig argumenterer for dette, og hun sluttede samtalen med at afbryde os og sige farvel og dreje sig og se ind i skærmen. Min mand og jeg rejste os akavet op og gik.
Jeg havde præcis samme oplevelse som Sara Juel Kristensen.