Mam psa alergika, który pierwszy raz jest na karmie, po której dobrze się czuje. Łatwość modyfikowania zamówień, aplikacja bardzo prosta i intuicyjna. No i obsługa super! Miałam nietypową sytuację z... Se mer
Det här tycker kunderna
Bardzo fajne saszety dla psa. Niestety oba nasze psy to alergicy, ale PsiBufet fajnie to rozwiązał i uwzględnia co mogą dostać, a czego nie. Niestety od jakiegoś czasu pieskom przestały smakować s... Se mer
Jestem bardzo zadowolona, dostawa i zapakowanie karmy to mistrzostwo świata, jedzonko pasuje mojemu pieskowi. Od momentu kiedy zamówiliśmy Psi Bufet Ozi nie wybrzydza i ze smakiem wcina swoją porcję... Se mer
Mój piesek uwielbia jedzenie z firmy Psi bufet. Zjada każdą nałożoną porcję, a przy innych firmach nie zawsze tak było. Jest radosny, energiczny i pełen chęci do zabawy. Szczerze polecam tę karmę dla... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Posiłki są smaczne ale mam zastrzeżenia do ostatnia dostawy…
Posiłki są smaczne ale ostatnia dostawa była lekko rozmrożona, tzn. Saszetki będące na spodzie paczki były rozmrożone.
Szkoda, że nie dajecie Państwo lodu na spód paczki; wierzchnie saszetki były ok.
Paczka była dostarczona rano ok. g. 9.00 więc nie przeleżała gdzieś w dostawie.
Proszę pomyśleć bo idzie lato.

Svar från PsiBufet
Zmywarka
Luna wyczekuje każdego posiłku, co w jej przypadku nie było wcześniej takie oczywiste. Po jedzeniu miska jest czysta jakby wyszła ze zmywarki 😁
Polecamy karmę PsiBufet ,jako jedyna…
Polecamy karmę PsiBufet ,jako jedyna nie uczula naszego buldoga angielskiego .Karma jest zbilansowana i dobrana do potrzeb psa indywidualnie.Gustaw czeka każdego posiłku z niecierpliwością.
Psi Bufet jest super dla naszego mini…
Psi Bufet jest super dla naszego mini pudelka. Bardzo mu smakuje, a my nie mamy kłopotu czym go nakarmić. A do tego nic nie trzba gotować, sprzątać itd. Idealnie.
Majeczka jest psem alergikiem…
Majeczka jest psem alergikiem pokarmowym i kontaktowym. Karma od Was nie powoduje żadnych kłopotów alergicznych. Dzięki przejściu na mokrą karmę Majeczka nie ma problemu ze strony układu pokarmowego, nie ulewa jej się po jedzeniu, ładnie, wręcz idealnie się wypróżnia,jest pełna energii- jest szczęśliwa!!! i ja również.
Iza
Bardzo dobra komunikacja i jakość jedzenia
Bardzo dobra komunikacja, a dobra jakość jedzenia nie spada. Także transport pozostaje bez zarzutów - zamrożone jedzenie jest odpowiednio zabezpieczone a dostawa przebiega zgodnie z planem
Pies i pani zadowolona
Szybka dostawa, dobrze zabezpieczone przesyłki, możliwość przekierowania adresu i zmiany terminu dostawy
Luna zjada wszystko że smakiem i…
Luna zjada wszystko że smakiem i apetytem jakiego wcześniej nie miała. Trzeba ją było przekonywać do jedzenia smaczkami, a teraz smaczkami z psiego bufetu się delektuje wcześniej zanim zje z radością sobie nimi podrzuca:-)) Uwielbia serdelki:-)) Zawsze była bardzo aktywna, nie mniej jednak od czasu jak zamawiamy dla niej jedzenie z Psiego bufetu, jest jeszcze bardziej aktywna i radosna. Ostatnie Wyniki morfologii ma bardzo dobre (wszystko w normie).
Psi bufet jest dla nas i Naszego pieska bardzo wygodny, dostajemy wszystko w ustalonym terminie prosto pod drzwi.
Bardzo dziękuję że jesteście.
My z Naszą Lunką jesteśmy mega zadowoloni.
Pozdrowionka.
Macho uwielbia PsiBufet
Macho uwielbia PsiBufet. Ma bardzo dobre wyniki . Polecamy
Od długiego czasu korzystam z oferty…
Od długiego czasu korzystam z oferty PsiBufet, pies zadowolony i z ochotą je swoje dania - dostawa na czas - poza jednym wyjątkiem kiedy została przesuwana, więc w sumie OK.
Jednak ALE musiało wystąpić - za polecenie firmy otrzymuje się rzekomo rabat - który nie przeczę - otrzymałem (50zł) jak pisze w prośbie o polecanie zakupów innym.
Ale w szoku byłem jak od tego dokładnie zamównienia, w którym poleciłem produkt innym - mam dopłaty do smaków i już co miesiąc kupuję drożej niż przed poleceniem firmy innym !!!
DUŻY BŁĄD FIRMY

Svar från PsiBufet
Polecam, Kora zjada jedzonko chętnie, nie choruje, nie ma problemów z kupą, po prostu polecamy:)!
Mój pies wcina z apetytem
Mój pies wcina z apetytem. Jedzenie pachnie i na pewno smakuje . Gorąco polecamy razem z Bellą🌸
Mam maltańczyka Wiecznie miał problem z…
Mam maltańczyka Wiecznie miał problem z zaciekami Odkąd wcina Psi Bufet problemy zniknęły Nie ma też śmierdzących bąków a kupka jest zdrowa😜
Piesek z przyjemnością je ustalone…
Piesek z przyjemnością je ustalone porcje i czeka na kolejny posiłek. POLECAM
Towar profesjonalny!
Towar profesjonalnie zapakowany. Wygląd, smak i zapach rewelacja.
Super jakość i smaki
Super jakość i smaki. Łatwo porusza się po aplikacji i zmienia preferencje.
Dwie opakowania Kaczki były rozmrożone
Dwie opakowania Kaczki były rozmrożone, po za tym wszystko ok
Super jedzenie
Moja 10 miesięczna jamniczka odmawia jedzenia każdej suchej karmy, a posiłki od PsiBufet wciąga bez mrugnięcia okiem :) starszy pies też jest zachwycony i oboje polecają.
Zadowolenie moich psów jest najlepszą…
Zadowolenie moich psów jest najlepszą rekomendacją. Zajadają aż uszy im się trzęsą
Kontakt jest super .Kompetentne osoby po drugiej stronie. Cóż chcieć więcej
Always kind
Always kind, willing to help and professional. Tons of
Kisses from Brojka 🤍🤍
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.