Snabb leverans av en ganska prisvärd "homage klocka". Ca. halva priset om man jämför med ett butikspris. Uppgivet riktpris är, som vanlig vid rea, alldeles för högt. Vissa klockor går (trots rabatt... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Thorvald Malmström här
Thorvald Malmström här
Vilket bemötande ,efter ett klockköp
fick lite tjafs med tidsangivelse kontaktade support
bättre hjälp kan man inte få klart servieminded
Jag beställde en klocka som Postnord…
Jag beställde en klocka som Postnord inte la i postlådan utan brevid min dörr som försvann efter 30 min.Prydlligt tog själva på sig ansvaret och skickar en ny klocka utan kostnad för mig.Jag är mycket nöjd av vad Prydligt har gjort
Mats i Halmstad
Mycket besviken
Mycket besviken. Batteriet i klockan tog slut redan efter en vecka. Känns som dålig kvalitet och jag kan tyvärr inte rekommendera produkten.
Mycket nöjd !
Fick fel klocka och nu svarar inte supporten....väldigt tråkigt när den är tänkt som julklapp! Mycket besviken
Fick till slut kontakt med support och dom hanterade felet mycket bra! Svarade snabbt på mail och löste det hela på ett för mig väldigt bra sätt!
Väntat i flera veckor på leverans.
Väntat i flera veckor på leverans.. i dag fick jag ett mail om att inte fanns
Jätte nöjd och alltid snabb svar 🌸
Mitt paket kom bort med postnord men…
Mitt paket kom bort med postnord men jag blev rikligt kompenserad och snabbt gick det så det hann fram innan jul!
Bra service!
Klockan jag beställde kom snabbt
Klockan jag beställde kom snabbt, på två dagar👍 Den lever helt upp till mina förväntningar på utseende och storlek mycket snygg! Vågar inte än säga något om kvalitén då jag nyligen fick hem den men det känns som om den kommer att fungera fint länge. Mycket nöjd!
Hälsningar från grannen
Sweet priser men sku no uppskatta att få min klocka nångång
Köpte en smartwatch från Prydligt som…
Köpte en smartwatch från Prydligt som tyvärr slutade fungera. Fick en ny genast inga problem o mycket bra bemött. Rekommenderar verkligen Prydligt👍
Jätte nöjd med smart Watch klocka
Jätte nöjd med smart Watch klocka. Snabbt leverans. Funkar utmärkt, värt varje krona. Efter en vecka tappade den och dem skickade ny utan betalning.
Superbra service och kundbemötande
Beställde en klocka till min dotter i födelsedagspresent. 1 dag efter hon hade fått den, jag kontaktade Prydligt.se och förklarade situationen. De skickade en ny och min dotter blev superglad!
Bästa service och kundbemötande. Högsta betyg.
Inget krångel med reklamation
Beställde en Philip palmer klocka som inte räknade alla stegen. Kontaktade kundservice och de var snabba och smidiga att ha med att göra. Ny klocka skickas idag. Kan verkligen rekommendera detta företag.
Varnar er för denna sida
Varnar er för denna sida. Dålig kvalite, de beskriver inte heller att returen kostar. Köpte en klocka den var i jätte billig kvalite och det kostade mig 79 kr för att retunera.
Jättenöjd kund
Beställde en jättefin philippe palmer smart watch och en Milano. Smidigt att beställa, jättefina klockor. Tyvärr så fungerade inte sömnstatistiken på smart watch klockan. Jag vände mig till kundtjänst som svarade och skickade en ny klocka nästkommande dag. Klockan kom snabbt och fungerar perfekt.
Otroligt bra service
Otroligt bra service. Det saknades en sak i min leverans, jag mailade dom direkt. Fick svar efter ca 15 minuter för att bekräfta att de va rätt produkt. Efter bekräftelse fick jag ett mail direkt att dom skickar ut en ny redan idag.
Otroligt bra och väldigt fina smycken och klockor. Bra kvalitet på allt både jag och min väninna beställde. Dessutom otroligt snabb leverans.
Fint bemötande och service
Fint bemötande och service. Fick hörlurar efter att ha reklamerat, uppskattas!
Förra året Köpte jag 2 klockor som…
Förra året Köpte jag 2 klockor som funkade inte. Nu tänkte jag att skriva och lämna omdömen för att jag såg att det har blivit bra kontakt med dem.