PROXIMO er den suverænt BEDSTE platform for mig i forhold til diverse kurser inden for Office pakken. Jeg kan ikke forestille mig noget bedre end dette!!! Jeg er meget tilfreds med PROXIMO.

Företaget har svarat
Kasper er en virkelig dygtig formidler, som man har lyst til at lytte til. Jeg har deltaget i webinar hos Proximo, som har været både inspirerende og meget nemme at følge. Kasper formår at fork... Se mer
Företaget har svarat
Man lærer altid nye metoder, når man arbejder med alle Microsofts programmer ved at følge Proximos kurser, og man bliver aldrig færdig. Men ved at vælge de programmer, der er relevante for ens arb... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk support! Købte et abonnement for et par uger siden og har for første gang i livet lært Excel🤣 Kaspers meget pædagogiske og forståelige videoer gør det nemt. Og man kan altid gå tilb... Se mer
Skrivet av företaget
Vil du lære Excel og Office effektivt og få hjælp, når du har brug for det?
Hos Proximo får du adgang til nogle af Danmarks bedste onlinekurser i Microsoft Office med fokus på Excel. Du får samtidig hurtig og personlig support, når du sidder fast.
Vi er det rette sted for dig, hvis du:
Uanset om du er begynder, øvet eller ekspert, hjælper vi dig videre.
Skrivet av företaget

Prøv os i 30 dage. Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage.

Sømosevej 17, 2740, Skovlunde, Danmark

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Proximo medlemskabet tilbyder professionelle kurser i Microsoft Office pakken! Excel, PowerPoint, VBA og Pivottabeller har min store interesse. Kurserne i disse er simpelthen fremragende!

Svar från Proximo
Super dejlige kurser og service! Jeg lærte så meget på få dage, og de var super hjælpsomme, hvis man nu havde brug for support.

Svar från Proximo
Jeg kan virkelig anbefale kurset i pivottabeller. Enkle præsentationer, gode eksempler, og ikke mindst en overskuelig indholdsfortegnelse, der gør det muligt at gå tilbage og få funktioner uddybet - også i de andre kurser, som abonnementet giver adgang til!

Svar från Proximo
Virkelig god måde at lære Excel på, lige meget hvad niveau man er på i forvejen.

Svar från Proximo
Super brugbare tips og tricks, virkelig lærerigt og pædagogisk.

Svar från Proximo
Fremragende. Små læringsbidder, godt flow i gennemgang, relevante øvelser.

Svar från Proximo
Her er et firma der udbyder flere slags kursus på video, og SOM LEVERER VAREN😃.
Jeg fulgte en række Excel kurser i fred og ro derhjemme fra, og har KUN opsagt mit abonnement fordi min udsigt til at bruge mine kompetencer er blevet fjernet. Selve opsigelsen krævede ikke en raket videnskab, men blev fulgt op af rimelige spørgsmål.
Tak for denne gang 🤗

Svar från Proximo
Tving dig selv til at bruge tiden, den er godt givet ud. Bare 10 minutter om dagen er meget bedre end ingenting.

Svar från Proximo
Legende let at bruge og selv ved Excel grundkurset nogle smarte tips jeg ikke kendte på forhånd

Svar från Proximo
Virkeligt god Excel, Microsoft program kursus afholdt af Kasper Langmann, Proximo. Kan absolut anbefale kurserne til andre!

Svar från Proximo
Rigtig god, let forståelig undervisning. Man kan lære meget og få en masse gode tips, som kan bruges i hverdagen. Kan anbefales til alle uanset er du begynder eller erfaren.

Svar från Proximo
Helt perfekt og meget brugbar information, med mulighed for at få hjælp og svar på diverse spørgsmål.

Svar från Proximo
Super god undervisning/underviser. På niveau så alle kan være med uanset baggrund og viden.

Svar från Proximo
Nemt, let tilgængeligt og bestemt pengene værd for enhver arbejdsgiver hvis medarbejdere bruge Office til daglig.

Svar från Proximo
Et rigtig godt online kursus med video sekvenser som gør at man hele tiden kan spole tilbage til det som man alligevel ikke fik fat i når opgaverne skal løses. God pædagogisk forklaring i sekvenserne, hvor der kan følges med step for step. Jeg har fået fyldt flere af hullerne ud i excel, som der ikke har været tid til at få lært i hverdagen. At der følger flere office programmer med i pakken er rigtig fint.

Svar från Proximo
Proximo serverer praktisk viden på en overkommelig og spiselig måde. Der undervises med behagelig stemme i rart tempo; hverken for hurtigt eller for langsomt.
Da jeg virkelige havde tekniske problemer, kunne jeg maile frem og tilbage med Kasper og få hjælp til netop MIT problem. Meget personlig support.

Svar från Proximo
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.