Falsk och felaktig information
Jag önskar att jag varit smart nog att kolla vad som skrivits om detta företag, innan jag påbörjade ett abonnemang. Dessutom borde jag ha lusläst deras av avtalsregler. Då hade jag antagligen sluppit en massa tjafs, förlorade tid och pengar.
Jag bokade på Proton Mail Plus och slogs av hur rörigt allt var, men kände att jag kunde leva med det, under det år jag tecknat för. Efter sex månader ville jag testa deras VPN. Det stod att jag kunde testa det i 30 dagar, utan extra kostnad, och kunde säga upp under den tiden och få pengarna tillbaka. Testade i mindre än 24 timmar, insåg att det inte var för mig, och sade upp det. När pengarna betalades tillbaka, saknades det en större summa. Frågade vad som hänt, och fick svaret att jag nu hade bokats på ytterligare ett år av Mail Plus-abonnemanget. Efter en massa dividerande visade det sig att de bokar om mitt gamla abonnemang, till ett nytt, när jag ångrat ändringen. Alltså förlorade jag 20€, vilket alltså betyder att det INTE gick att testa något kostnadsfritt.
Jag rekommenderar inte detta företag.
31 augusti 2023