Proterapi A/S Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Företagsinformation

1. Leverantör av utrustning för sjukgymnastik

Skrivet av företaget

Proterapi A/S blev etableret i 1995 og er Danmarks fĂžrende leverandĂžr af trĂŠnings- og rehabiliteringsudstyr til fysioterapeuter bĂ„de inden for det offentlige og det private. Vores kunder omfatter fysioterapiklinikker, sundhedscentre, pleje- og botilbud, genoptrĂŠningscentre, hospitaler og kommuner. Med mere end 20 Ă„rs erfaring med salg af fysioterapeutisk udstyr, kan vi hjĂŠlpe dig med alt fra rĂ„dgivning omkring valg af udstyr, indretning og 3D-tegning af klinik eller trĂŠningslokale, samt sparring omkring markedsfĂžring og finansiering. Med en fast, dedikeret konsulent, ved du altid hvem, du skal kontakte. Vores produktkonsulenter er alle uddannede fysioterapeuter med klinisk erfaring. De kan derfor tilbyde rĂ„dgivning og vejledning pĂ„ et hĂžjt fagligt grundlag – uanset om det drejer sig om vejledning i forhold til et enkelt produkt, indretning af en trĂŠningssal eller udstyr til behandlingsrum. Vi har altid vĂŠret stolte af, at vi rĂ„dgiver og leverer udstyr med udgangspunkt i vores viden om fysioterapi. En af vores styrker er vores mange agenturer pĂ„ markedets fĂžrende genoptrĂŠnings- og fitness brands, herunder: HUR, ReckMotomed, Gymna, Seers Medical, NuStep, Theraband, Life Fitness, Cybex, Torque og SportsArt m.fl. De fleste af mĂŠrkerne distribuerer vi eksklusivt. Derudover har vi i Proterapi ogsĂ„ vores egne mĂŠrker af bĂ„de genoptrĂŠnings- og fitnessudstyr: Proterapi og TITAN LIFE, som indeholder et bredt produktsortiment af bĂ„de smĂ„t trĂŠningsudstyr og som noget nyt, ogsĂ„ styrketrĂŠningsmaskiner. Designet er dansk, og fordi vi selv udvikler udstyret, er kvaliteten altid i top. Udstyret har et moderne, skandinavisk look and feel og er karakteriseret af ”value for money”. I kundeservice betjener vores erfarne medarbejdere kunderne pr. telefon og mail. Vi har desuden en dygtig teknikerstab, som kan servicere alle vores produkter – og de fleste af de Ăžvrige du mĂ„tte have i dit behandlings- eller trĂŠningsrum. Udover reparation af elektrisk og mekanisk trĂŠningsudstyr samt behandlingslejer, kan vi ogsĂ„ tilbyde opsĂŠtning af udstyr ved etablering af fysioterapi- og trĂŠningscentre. Proterapi er del af Fitness & Healthcare Group A/S. Foruden Proterapi bestĂ„r koncernen af MedicSport, der forhandler udstyr til det professionelle marked, og af LivingSport, som tilbyder hjemmetrĂŠningsudstyr til detailmarkedet i hele Norden. Vi har desuden webshop-forretningerne fitnessbutikken.dk og fitnesssport.se med et stort udbud af trĂŠningsudstyr. Koncernen reprĂŠsenterer samlet set en lang rĂŠkke anerkendte brands og er specialister inden for fitness- og healthcare-lĂžsninger.

Kontaktuppgifter

2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Fint produkt

Fint produkt, pris og fragt

14 juni 2025
Logotyp för Proterapi A/S

Svar frÄn Proterapi A/S

Tak for den fine anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris pÄ :)
De bedste hilsner,
Proterapi

Fin oplevelse

Varer til god pris pÄ udsalg, hurtig levering, ingen problem i forbindelse med reklamation pÄ vare - ny blev eftersendt med det samme.

20 december 2024
Logotyp för Proterapi A/S

Svar frÄn Proterapi A/S

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med bÄde pris, levering og hÄndteringen af reklamationen. Vi ser frem til at handle med dig igen :)
De bedste hilsner,
Proterapi

Bestilte KB og DB

Bestilte KB og DB. Der var fejl pÄ begge dele, men jeg fik hurtig svar pÄ min reklamation og modtog nye fine varer. Super god og hurtig service! Kan anbefales.

28 november 2024

Nem og god service

KĂžbte en rygpĂžlle inde fra shoppen. Let, nemt og billigt. Kvaliteten virkede super! Kommer til at vĂŠre en god julegave!

Fin besked om ordrebekrĂŠftelse og afsendelse.

18 december 2020

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer