PROTECTY ® Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

- Så lang tid tog det, fra ordrebekræftelse til varerne (i dette tilfælde 2 X Hultafors GK) kunne afhentes på posthuset. Det er absolut godkendt. Indpakningen af varerne var ok, og de vedlægger... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

vente på dem! Bestilte varen Tirsdag morgen. Ordren blev først behandlet Torsdag. Ordren blev først afsendt Fredag fra Sverige! Varen leveret til posthus, uden omdeling (Dette fremgår... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

PROTECTY ® har et stort udvalg, men alligevel er web-siden overskuelig; det er oplysninger om farver, modeller og størrelse via målskemaer også. Arbejdstøjet passede perfekt, og kvaliteten var i... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronik och teknik

Om PROTECTY ®

Informationen kommer från olika externa källor

Alt indenfor arbejdstøj og profilbeklædning samlet på et sted. Vi gør arbejdet lettere. Hos os får du rimelige priser, hurtig levering og sikker betaling - altsammen for at sikre dig den bedst mulige købsoplevelse. Vi har bl.a. nordens største udvalg af arbejdsbukser til byggeri og håndværk, masser af lækre shorts og knickers + et bredt udvalg af praktiske softshell jakker til sommermånederne.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastisk service!!!

Købte 2 par arbejdsbukser i forkert størrelse, de byttede uden problemer eller spørgsmål og sendte fluks returlabel og de nye bukser!!! Super service....

19 juli 2013

Leveringstid uacceptabel

Fik min vare knap 10 dage senere end lovet

26 juni 2013

Svar från PROTECTY ®

Hej Kim, tråkigt att du inte är 100% nöjd med ditt köp hos oss. Din order skickades från oss inom 5 dagar som utlovats. Beklagar om transporten till dig sedan tagit längre tid är vanligt. Hoppas att du trots allt är nöjd med din vara. Mvh P

Den optimale handel!

Jeg fandt PROTECTY på nettet da jeg ledte efter en forhandler af arbejdstøj til kvinder. Helt konkret manglede jeg et par gode have-bukser som jeg fandt hos PROTECTY til en rimelig pris, sammenholdt med andre forhandlere af arbejdsbukser.
Jeg modtog bukserne efter kort tid og jeg er simpelthen SÅ glad for dem. Det er super kvalitet og perfekt pasform.

8 maj 2013

Kan varmt anbefales :-)

Bestilte en vest til arbejdsbrug. Den kom efter 2 arbejdsdage. Meget fin kvalitet til en særdeles fornuftig pris.
I skal især have ros for jeres hjemmeside. Overskuelig og meget brugervenlig.

Det er klart her der i fremtiden købes arbejdstøj :)

5 maj 2013
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Efterligning i stedet for mærkevare til fuld pris

Har købt kansas arbejdstøj og fået noget kinesisk efterligning men betalt fuld pris.
selvfølgelig ikke tilfredsstillende.

Tak for jeres svar men har lært at jeg ikke skal købe på internet, så jeg ikke kan se varen før køb. Blev skuffet da jeg stod med varen og det ikke var Kansas, selvom jeg havde googlet ind på jeres side med søgeordet kansas. Varen svarede ikke til de tidligere kansasbukser jeg havde.

5 april 2013

Svar från PROTECTY ®

Hej Jørgen, vi avvisar bestämt ditt påstående om att du har fått "noget kinesisk efterligning". Vi är auktoriserade återförsäljare för Fristads Kansas i alla nordiska länder och skulle ALDRIG leverera något som inte är utvecklat och producerat av Fristads Kansas. Dina varor är 100% äkta Fristads Kansas, det kan jag gå i god för utan tvekan. Sen kan det vara så att Fristads Kansas själva har ändrat något på en produkt som du tidigare har använt och att du därför inte känner igen den. Men det är likväl en äkta Fristads Kansas produkt, 100%.

Vi är mycket måna om att du ska vara 100% nöjd med allt du köper från oss. Jag ber dig därför kontakta oss om du har några frågor så att vi kan reda ut dina klagomål. Är du inte nöjd med dina varor har du alltid fri returrätt och full återbetalning. Mvh Peter

Rigtig god service

Jeg købte 3 ting hos Protecty. De 2 var på lager ,men den 3 var udsolgt.
Jeg modtog en anden vare istedet for den udsolgte, og dette var uden beregning.
Så jeg vil varmt anbefale Protecty.

27 mars 2013

nærkelige mål

Mystisk at et par 156c ikke er 156cm i liv nen 116 skal nu bruge tid og penge på at sende retur

15 mars 2013

Svar från PROTECTY ®

Hej Flemming, du kan se Mål & Størrelser på plaggen här: https://www.protecty.dk/mal--storrelser-i-76.aspx Tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp med att välja storlek. /P

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.