Otroligt snygga T-shirts
Otroligt snygga T-shirts, sitter bra, bra pris och otrolig service. Lätt värt att rekommendera!
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Riktigt nöjd med köpet! Passformen sitter väldigt bra, döljer magen på ett snyggt sätt och framhäver samtidigt musklerna så att man ser mer vältränad ut. Materialet är dessutom väldigt skönt att ha på sig hela dagen. Bra service och produkterna känns definitivt värda priset med tanke på hur bra de håller över tid.
Har nu köpt flera plagg från Proper Basic och är riktigt nöjd. Passformen är en av de bästa jag testat – tröjorna sitter snyggt över bröst, axlar och armar samtidigt som de faller bra över magen, vilket gör att man ser mer vältränad ut utan att det känns
Snabb leverans och bra service när jag haft frågor. Kan varmt rekommendera!
Bra passform, man ser vältränat ut även fast man är 33 och lite halvfet haha! Prisvärda och bra service på gjorde den här upplevelsen riktigt bra.
Den lyfter axlarna, ger form över bröstet och drar in midjan utan att vara tight. Man ser mer vältränad ut direkt. Varm rekommendation
Först flera veckors väntan på leverans, från Kina såklart. Kvalitén därefter. Inte bättre passform än andra billiga basic T-shirtar från affärer där du inte betalar flera hundra kronor styck. Resåren runt halsen sydd så att hela tröjan veckar sig, liknar inget jag nånsin tidigare köpt. Jag kommer inte kunna ha dessa t-shirtar till annat än under andra tröjor eller skjortor. Lurendrejeri, inget annat.
Lite lång leverans tid ca 2v så tror jag överlever sen är frågan vad kommer inte från Kina eller övriga Asien
Köpte 6 st T-shirt för att testa tvättade alla i 40 grader dock var för sej . Väldigt sköna efter tvätt fick fläck p en av dom fick köra 2 rundor 40 grader med Ariel,pro för att fläcken skulle försvinna passform fortfarande
som ny har tvättat alla snitt 5 ggr 40 grader nu fortfarande passform som ny.Så beställde 10 st till Man kan ju köpa T-shirt på Drssman som inte klarar 1a tvätt i 30 grader tappar formen helt dessa kommer ju också
från Asien Håller nästa lev samma kvalitet blir det 10 st till att ha på lager
Med vänlig hälsning, Peter
Kinasida, lång leveranstid och tveksamt pris för den kvaliten och utseende.
Falska trustpilot reviews på hemsidan. Värdelös leveranstid. Har väntat i en månad och ingen info från företaget. Undvik!
La min beställning 21/4 på t-shirts. Nu har det snart gått 4 veckor och varorna har inte ens lämnat kina! Försöker se om det är i Kina man levererar ifrån när jag handlar på nätet då jag inte vill ha med dom att göra. Missade denna gång tyvärr.
Tröjorna satt precis som jag tänkte mig, mycket nöjd kund!!