Pronto Wonen - Sliedrecht Omdömen 57

3,8

Brouwerstraat 17, 3364 BE Sliedrecht, Zuid-Holland, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn in Sliedrecht geholpen door Renèe. Door het enthousiasme van haar maar ook zeker haar kundige advies zijn we eigenlijk gewoon niet meer verder gaan kijken (was wel de bedoeling). Renèe hi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hadden eetkamerstoelen gekocht, maar zonder wieltjes. Hierop werden wij gewezen door onze dochter die strepen op haar laminaatvloer heeft door het verschuiven vaan haart stoelen. Wij hebben onze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit jaar onze meubels, kussens en accessoires gekocht bij Pronto Sliedrecht. Door 3 verschillende verkoopsters heel goed geholpen. Ze luisteren naar je wensen, nemen de tijd voor je en willen dat je... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn super fijn en goed geholpen. Het advies was top. En we kregen alle ruimte om zelf een keuze de maken voor onze aankopen.

Företagsinformation

1. Heminredningsaffär
  2. Dekoration- och inredningsbutik
  3. Möbelaccessoarer
  4. Möbelaffär
  5. Soffbutik

Om Pronto Wonen - Sliedrecht

Skrivet av företaget

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn super fijn en goed geholpen

We zijn super fijn en goed geholpen. Het advies was top.
En we kregen alle ruimte om zelf een keuze de maken voor onze aankopen.

23 april 2026

Svar från Pronto Wonen - Sliedrecht

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review achter te laten Mieke.
Fijn om te horen dat je zo te spreken bent over het advies van onze collega.
Heel graag to ziens!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Er is een verkeerde kleurcode gebruikt…

Er is een verkeerde kleurcode gebruikt voor de tafel die wij wilde, waardoor we nu met een foute kleur tafel zitten. Als we 30% van de aankoop betalen (€1500) ruilen ze de tafel om. Afzetters.

Ze hebben beloofd om zsm terug te bellen, maar is na 1 week nog niet gebeurd. Als ik lees dit hier tussen de reviews, is dit hun manier van zaken doen.

22 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne winkel met voor ieder wat wils en elk budget!

Netjes en heel snel onze mooie lampen van light&living binnen gekregen! Goede communicatie te Sliedrecht niks op aan te merken!

4 mars 2026

Svar från Pronto Wonen - Sliedrecht

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze collega's in de winkel Paula.
Heel veel plezier met de mooie lampen die je hebt uitgezocht.

Prettige ontvangst

Prettige ontvangst, fijne hulp alleen jammer dat de levertijd wat langer duurt dan gewenst. Wat zal ik genieten als de meubelen komen.

27 januari 2026

Beste Maj,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de hulp in de winkel. Helaas hebben wij geen invloed op de levertijden van de leverancier. Maar des te groter zal het plezier zijn als de meubels binnen zijn.
Alvast heel veel plezier met de meubels!

Lampenkap gesneuveld

Lampenkap gesneuveld. Was gelukkig nog leverbaar. Prima geholpen door medewerker.

22 januari 2026

Svar från Pronto Wonen - Sliedrecht

Bedankt voor het delen van je review.
Fijn dat het probleem met uw lamp snel opgelost kon worden.
We zien u graag nog eens terug in de winkel.

Slechte service

Slechte service, bank uitgezocht in de winkel maar bank gekregen met hogere kussens. Het heeft ongeveer een jaar geduurd tot ze inzagen dat we niet gekregen hadden wat we uitgezocht hadden. Nu is de bank 2,5 jaar oud (dus net na de garantie) en zit er een enorme bobbel op de bank door een gesprongen veer. Nog nooit zo’n slechte bank gehad.

7 oktober 2025

Beste Wilma,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad met de bank, dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten. We zijn blij dat we samen tot een oplossing zijn gekomen en dat er een nieuwe pocketvering geplaatst wordt. Fijn om te horen dat je tevreden bent met deze oplossing.

We hopen dat je straks weer met plezier van je bank kunt genieten. Mocht er in de toekomst toch nog iets zijn, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

~Team Pronto Wonen Sliedrecht online.

Superservice!

Heel goed geholpen in de winkel en de aftersales! Nadat mijn bank deels beschadigd was is er een nieuw deel besteld. Na binnenkomst hiervan bleek er kleurverschil in de bank te zitten. Dit is keurig opgelost door de gehele bank te vervangen, zonder daar een probleem van te maken. Dikke prima Pronto, dank voor deze service!

23 juni 2025

Beste Eugenie,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! 😊 Daar doen we het voor. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer eens verwelkomen.
Veel plezier met je nieuwe bank.

~Team Pronto Wonen Sliedrecht online.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik twijfelde of ik een koffie club of…

Ik twijfelde of ik een koffie club of woonwinkel binnenstapte. Alle medewerkers zitten koffie te drinken en lopen niet in de winkel rond. Bij een vraag nemen ze niet de moeite om even mee te lopen of advies te geven. Pronto is niet meer wat het geweest is.

29 maj 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Weinig eigen inbreng personeel

Weinig eigen inbreng of ideeën bij de verkoopster. Er werd niets gezegd over extra kosten bij andere bekleding of poten. We werden hier pas mee geconfronteerd toen alles besproken was. Stoelen waren ineens bijna 2x zo duur.

15 april 2025

Beste Margreet,

Wat vervelend dat uw bezoek aan onze winkel niet naar verwachting is verlopen. Wij zullen
uw tip meenemen naar onze vergadering. Hopelijk mogen wij u in de toekomst overtuigen dat onze winkelmedewerkers wel degelijk klantvriendelijk zijn.

-Team Pronto Wonen Sliedrecht online

Top!

Wat een enorm fijne winkel, vriendelijk personeel en uitstekend geholpen door Lisa bij de aankoop van een nieuwe bank en eetstoelen! Hier kom ik zeker nog terug!

8 februari 2025

Svar från Pronto Wonen - Sliedrecht

Bedankt voor je positieve feedback Romy.
We zijn blij dat Lisa jullie zo uitstekend heeft kunnen helpen met het uitzoek van de nieuwe bank en eetstoelen.
Alvast heel veel plezier ermee en graag tot de volgende keer!

Mooie winkel!

Pronto wonen Sliedrecht is een mooie winkel met een gezellige sfeer. Ik ben goed geholpen door het vriendelijke personeel. De winkelpresentatie van de studio’s en accessoires zag er prachtig uit! Zou zeker nog een keer terug komen.

7 februari 2025

Beste Britt,

Wow bedankt voor deze mooie review en de complimenten, we worden er een beetje verlegen van ​😊.
We zien je graag een volgende keer weer terug.

Gezellige winkel!

Ik heb hier hele leuke accessoires gekocht. De winkel was heel leuk aangekleed en zag er gezellig uit. Ik werd erg leuk geholpen door vriendelijk personeel.

6 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn goed geholpen door Lisa bij het…

We zijn goed geholpen door Lisa bij het aankopen van een eettafel!
We zijn er erg blij mee bedankt!

14 januari 2025

Svar från Pronto Wonen - Sliedrecht

Bedankt voor de mooie 5-sterren review Cees.
We zullen Lisa zeker laten weten dat jullie zo tevreden bent.
Dat jullie maar veel gezellige etentjes mogen hebben aan de nieuwe eettafel!

Pronto wonen Sliedrecht accessoires

Pronto wonen een ontzettend leuke winkel in Sliedrecht, voor de juiste adviezen.
Al langere tijd was ik opzoek naar accessoires voor in mijn woonkamer, het advies gekregen door 2 echte interieur stylisten...wauw deze dames (Carla en Stagiaire) waren echt TOPPERS, enorm blij met alles, heel klantvriendelijk, gericht accessoires uitgezocht wat bij mijn interieur past. Nogmaals grote dank voor jullie hulp/adviezen en tijd.

30 januari 2025

Svar från Pronto Wonen - Sliedrecht

Wat een ontzettend mooie review Dienke.
We zijn blij te horen dat je zo goed geslaagd bent en zullen je mooie review zeker doorgeven aan Carla en onze stagiaire.
Graag tot een volgende keer!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

In de winkel in Sliedrecht werd ik…

In de winkel in Sliedrecht werd ik netjes geholpen, maar het ophalen in Barendrecht was een drama.
Daar aangekomen stonden er 10 klanten te wachten om hun bestelling op te halen, er was een man die stond al een uur te wachten op zijn vloerkleed. de ingang nar de klantenbalie is een trappenhuis waar 4 mensen kunnen staan. aan de balie zit 1 man ,die doet de bestelling afhandelen en vervolgens gaat hij met de reachtruck de bestelling uit het magazijn halen ,terwijl de rest van de klanten staat te wachten, ik werk zelf in de logistiek en als wij zo zouden werken dan liepen als onze klanten boos weg.

9 november 2024

Beste John,

Bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met het ophalen van je meubels.
Helaas staan wij door personeelsgebrek onderbezet op de zaterdag. Wij snappen dat het heel vervelend is dat u zo lang moest wachten.
Wij hopen hier in de toekomst verandering in te kunnen brengen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

leuk en divers aanbod van hetgeen wij…

leuk en divers aanbod van hetgeen wij zochten, verkoopster was ons zeer ter wille, zonder opdringerig te zijn.

6 november 2024

Beste Jan,

Leuk om te horen dat je goed geholpen bent door ons personeel.
Fijn dat ons assortiment aansloot bij jullie wensen. Hopelijk tot een volgende keer.

Team Pronto Wonen Sliedrecht online

Prima

Netjes geholpen en alles tot nu toe goed geregeld .

9 oktober 2024

Svar från Pronto Wonen - Sliedrecht

Bedankt voor je feedback, Fred! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de service en dat alles soepel is verlopen. We streven ernaar om onze klanten een prettige ervaring te bieden en hopen je snel weer terug te zien!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vriendelijk maar montage zeer matig

De service in de winkel van pronto is goed. Vriendelijke mensen. We hebben daar een vrij duur bankstel gekocht. De poten moet je er zelf onder zetten. Bij twee poten zaten de blokjes waarop de poten bevestigd meten worden gewoon los en niet eens met schroeven maar met nietjes en zelfs die zaten er niet goed in. We hebben dit zelf opgelost door er schroeven in te draaien. Bij de salontafel zat het blad ook los. We hebben de indruk dat het niet gecontroleerd wordt na montage. Voor zoveel geld mag je een goed product verwachten. Jammer.

31 juli 2024

Svar från Pronto Wonen - Sliedrecht

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en vriendelijkheid in onze winkel. Het is echter jammer dat de montage niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit teleurstellend is en waarderen dat je de moeite hebt genomen om dit zelf op te lossen.

We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze producten en diensten te verbeteren. Mocht je dit nog verder willen bespreken hopen we dat je contact opneemt via: 0184 411 366

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vrij duur bankstel daar gekocht met 5…

Vrij duur bankstel daar gekocht met 5 jaar al in garantie.vanaf week 1 alleen maar problemen.plooi vorming,doorzakken enz.pronto doet daar niets aan.Garantie is afgekocht door fa Oranje.Die zijn al 4 keer geweest en telkens een opvul matje er in gestopt.Nu is bank keihard,ze kunnen het niet oplossen.En na diverse telefoontjes en email laat pronto je gewoon barsten en verwijst naar fa Oranje.

4 augusti 2024

Svar från Pronto Wonen - Sliedrecht

Het spijt ons te horen dat je zoveel problemen hebt ondervonden met je bankstel en dat de garantieafhandeling niet naar wens verloopt. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn. We hopen dat je contact met ons opneemt via: service@mc-l.nl

Dit zodat we verder kunnen onderzoeken en proberen een passende oplossing te vinden. We waarderen je geduld en willen ervoor zorgen dat dit probleem wordt opgelost.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bank eetkamerstoelen barkrukken besteld…

Bank eetkamerstoelen barkrukken besteld fijn deskundig personeel. mooie winkel fijn te woord gestaan.

25 maj 2024

Bedankt voor al je complimenten Leonie! We zijn blij dat je zo tevreden bent 😊

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.