Wojtek Wiśniewski Terapia i Autoterapia Omdömen 15

Företagsinformation

1. Hypnosterapi
  2. Meditationsinstruktör

Skrivet av företaget

Jako terapeuta pomagam innym poradzić sobie z zaburzeniami lękowymi i innymi problemami mentalnymi.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

podziękowania od serca

Wojtek jest osobą o ogromnej empatii. Programy przygotowane są w oparciu o ogromne doświadczenie oraz na podstawie ludzkich potrzeb. Są niesamowicie skuteczne, a organizowane kursy umożliwiają indywidualne zaangazowanie prowadzącego w celu rozwiązania problemu. Bardzo polecam, odkryłem życie na nowo, dzięki wsparciu Wojtka

14 november 2025

Kurs "Wygraj z lękiem"

Będąc przez bardzo długi czas w obezwładniającym i beznadziejnym stanie psychicznym trafiłam któregoś razu na kanał Wojtka.
Na początku zaczęłam odsłuchiwać podkasty, na temat zaburzeń lękowych.
Te nagrania zaintrygowały mnie zupełnie innym, nowym spojrzeniem na problemy, z którymi borykam się od wielu, wielu lat.
Więc z wielkim zainteresowaniem oraz nadzieją zapisałam się na kurs "Wygraj z lękiem".
Był to cykl spotkań, podczas których Wojtek przekazał ogrom merytorycznej wiedzy, w sposób bardzo profesjonalny i przystępny.
Jestem wdzięczna, że Wojtek zechciał się podzielić tym z nami i to całkowicie bezpłatnie.
Szczególnie, że zawartość merytoryczna tych spotkań musiała wiązać się z ogromnym wysiłkiem, aby taką wiedzę zgromadzić.
Dodatkowo udostępnił uczestnikom kursu dodatkowe, pomocne w walce z lękiem nagrania.
Korzystam z tych nagrań na co dzień.
Teraz kontynuuję spotkania z Wojtkiem, tym razem w formie indywidualnych sesji.
I cieszę się, że miałam tak wielkie szczęście, bo trafiłam na na wyjątkowego terapeutę.

29 april 2025

Polecam terapię z Wojtkiem

Polecam terapię z Wojtkiem, jest wspaniałym terapeutą. Już po 3 spotkaniu czułam o wiele lepsze rezultaty, niż po 1,5 rocznej terapii zwykłej. Najlepsze jest to, że Wojtek sam to wszystko przeżył i dokładnie wie o czym mówi, nie jest to tylko wyuczona teoria. Oczywiście trzeba samemu z tym pracować, ale Wojtek potrafi świetnie poprowadzić, powiedzieć nad czym trzeba pracować i dobrać najlepsze hipnozy. Jestem bardzo wdzięczna, że pomogłeś mi w moim życiu.

14 april 2025

Svar från Wojtek Wiśniewski Terapia i Autoterapia

Bardzo dziękuję Ulu. Serdecznie Cię pozdrawiam.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na Wojtka trafiłem przez podcasty na…

Na Wojtka trafiłem przez podcasty na YouTube. Bardzo spodobało mi się holistyczne podejście do tematu zaburzeń lękowych. Zapisałem się na kurs, także umówiłem się z Wojtkiem na kilka sesji indywidualnych.
Wojtek ma ogromną wiedzę, potrafi przekazać ją w przystępny sposób, jest empatyczny i uważam, że jego podejście trafia w sedno problemów związanych z zaburzeniami lękowymi.
Z całego serca polecam i jestem wdzięczny, że droga mojego zdrowienia przecięła się z Wojtkiem :)

23 mars 2025

Bardzo dziękuję Tomku. Pozdrowienia

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wzięłam udział w kursie wygraj z lekiem…

Wzięłam udział w kursie wygraj z lekiem i jestem bardzo zadowolona z kursu, jego przebiegu oraz Materiałów które otrzymałam. Wojtek jest bardzo sympatycznym oraz empatycznym terapeuta jego wiedza jak i mieszane metody bardzo dobrze wyjaśniają problem oraz uczą jak się zachowywać. Mogę z całego serca polecić ten kurs każdemu kto zmaga się z lękami, cieszę się bardzo ze spotkałam Wojtka na swojej drodze i ze mogę kontynuować ta współpracę.

19 november 2024

Svar från Wojtek Wiśniewski Terapia i Autoterapia

Bardzo dziękuję Beatko i trzymam kciuki.

Super sprawa

Super sprawa, bardzo cieszę się że trafiłam na terapię grupową z Wojtkiem i innnymi uczestnikami.
Mega profesjonalne i holistycznepodejscie.
Szczerze polecam nawet osobą, które nie mają problemów z lekim, ponieważ to co mówi Wojtek pozinno być wiedzą, którą każdy z nas powinien posiadać . :) Polecam serdecznie

21 november 2024

Svar från Wojtek Wiśniewski Terapia i Autoterapia

Bardzo dziękuję za miłe słowa i serdecznie Cię pozdrawiam.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jakoś tak łatwiej, pomimo trudu.. ;))

Na Wojtka trafiłam przypadkiem, a w zasadzie na jego podcasty. Szukałam odpowiedzi na wiele pytań, nieświadoma tego co się ze mną dzieje. Zapisując się na kurs, otrzymałam sporo "narzedzi" do pracy nad sobą, teraz wiem, że to proces i będzie trwał, w takim nasileniu na jaki mu pozwolę, wypracowując nowe schematy. Dzięki Wojtkowi moje nastawienie się zmieniło, na wiele spraw spojrzałam zupełnie z innej perspektywy. Łatwiej jest zaufać osobie, która sama przeszła "piekło", w ten sam sposób dowiedziałam się, że nie jestem sama, uzyskując przy tym ogrom wiedzy i wsparcia. Dziękuję Ci Wojtku! Twoje metody maja sens ❤️

20 november 2024

Svar från Wojtek Wiśniewski Terapia i Autoterapia

Bardzo dziękuję Gosiu za zaufanie, super spotkania i trzymam kciuki.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

W końcu ktoś kto mi pomógł.

Na Wojtka trafiłem przez youtube, zainteresowało mnie jego podejście naukowe i to że sam przechodził przez stany lękowe, dodatkowym atutem było połączenie kilku terapii w jedną a już wisienką na torcie była hipnoterapia której jestem wielkim zwolennikiem. Współpraca przebiegła super, wszystko co Wojtek mówi pokrywa się w 100% z moimi przekonaniami. Po tej terapii doświadczyłem co to znaczy że 70% sukcesu terapii to relacja z terapeutą. Już po pierwszym spotkaniu poczułem różnicę, co ciekawe moja rodzina też to zauważyła. Ja w końcu znalazłem kogoś kto ma wiedzę i umiejętności żeby "pogrzebać" w głowie i zmienić ustawienia fabryczne :) Super sprawą jest to że dostałem nagrania hipnozy co na pewno przyspieszyło rezultaty. Bardzo dobrze zainwestowane pieniądze, w końcu żyję bez tego "ciężaru" i czuję się tak jak zawsze chciałem się czuć. NAPRAWDĘ POLECAM z całego serca. Dzięki Wojtek jeszcze raz :)

11 november 2024

Svar från Wojtek Wiśniewski Terapia i Autoterapia

Bardzo dziękuję Lechu i pozdrawiam.

Świetna pomoc

Wojtek to prawdziwy ekspert, stosujący w swojej praktyce hipnoterapię, a także techniki z innych nurtów. Sesje online z Wojtkiem są przyjemnym i budującym doswiadczeniem, a profesjonalne podejście do tematu przyprawione jest dawką humoru. Oczywiście praca klienta nie powinna ograniczać się do samych sesji, wymaga także samodzielnego zaangażowania i tutaj Wojtek zawsze dostarcza wszelkie materiały niezbędne do samodzielnej praktyki. Same techniki hipnoterapeutyczne w zauważalny sposób pomagają łagodzić lęki, napięcie, negatywne myślenie etc. Gorąco polecam!

1 februari 2024

Svar från Wojtek Wiśniewski Terapia i Autoterapia

Bardzo dziękuję Maćku. Spotkania z Tobą i praca były przyjemnością. Serdecznie pozdrawiam!

Polecam :)

Sesje bardzo mi pomogły, w najtrudniejszym momencie. Teraz pracuje nad sobą, zgodnie z wszystkimi materiałami, które otrzymałam i które są bardzo pomocne dla mnie. Dodatkowym plusem było dla mnie, to że mogłam mieć terapie w warunkach domowych:) Dziękuje i polecam Promentalnie.

3 januari 2024

Svar från Wojtek Wiśniewski Terapia i Autoterapia

Bardzo dziękuję Ewelinko. Pozdrowienia i wszystkiego dobrego!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wojtka okazał się mega sympatycznym i…

Wojtka okazał się mega sympatycznym i empatycznym człowiekiem, a przez swoje doświadczenia lękowe można odczuć że naprawdę rozumie o czym się do niego mówi. Głęboko rozumie lęk, nerwicę i problemy dookoła z tym związane.
4-5 sesji z Wojtkiem były bardzo ważnym krokiem na mojej drodze leczenia, jeszcze nie ostatnim bo nadal walczę ale odstawiłem leki i na razie testuje życie:)
Dodatkowe nagrania które Wojtek udostępnia między sesjami są ważnym wsparciem i utrwalaczem gruntującym równowagę.
Warto spróbować ponieważ to kolejne kilka, kilkanaście procent bliżej do zdrowia i równowagi :)
Dziękuje Wojtku za pomoc :)
Mateusz W.

31 augusti 2023

Svar från Wojtek Wiśniewski Terapia i Autoterapia

Mateuszu, bardzo Ci dziękuję za pozytywną opinię. To była też duża przyjemność dla mnie współpracować z Tobą. Dziękuję!

Ataki paniki

Od kilku lat mam nerwice i ataki paniki . Szukalem pomocy u wielu specjalistów i lekow , które pomagały na inne objawy nerwicy ale ataki ciagle mnie męczyły , w 90 procentach łapały mnie w kosciele podczas mszy i nawet silne leki przeciwlękowe nie dawały sobie z nimi rady . W lipcu tego roku szukając pomocy znalazłem na Youtubie Filmy Wojtka z Promentalnie i postanowiłem się z nim skontaktować . Od pierwszej rozmowy zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie . Wojtek jest profesjonalistą z ogromną wiedzą , a jego metody zadziałały na mnie odrazu już po pierwszych treningach które mi przepisał . Od lipca do dzisiaj (4 październik) nie mialem ataku paniki i przede wszystkim przestałem się ich bać . Naprawdę polecam Wojtka i jego metody , jest jedyna osoba która od 7 lat mojej nerwicy była w stanie mi pomoc .

10 juli 2023

Svar från Wojtek Wiśniewski Terapia i Autoterapia

Bardzo dziękuję Marcinie i cieszę się, że mogłem pomóc.

Zrozumienie i konkretne działania

Świetne podejście i co najważniejsze zrozumienie somat związanych z nerwicą (u mnie dość silne) i zapewnienie że to na prawdę objawy nerwicy a nie innej choroby. Poczułam dobrą więź z Wojtkiem już po darmowej konsultacji, po prostu „kliknęło” miedzy nami co jest ważne w każdego typu terapii. Duża wiedza, pomocne ćwiczenia, narzędzia i indywidualnie dopasowana hipnoza. Świetne kursy oraz ogrom darmowych podcastów dla tych ktorzy wstępnie chcą bardziej zrozumieć nerwice i stany lękowe. Wracam często do materiałów które otrzymalam i polecam Wojtka znajomym. Dziękuje za pomoc!

20 juni 2023

Bardzo dziękuję Aniu!

Zaskoczyła mnie skuteczność technik

Przyznam, że początkowo nie spodziewałam się cudów (wybaczcie Promentalni :)). Szybko jednak się zdziwiłam, bo techniki, które Pan Wojtek poleca sprawdzają się fenomenalnie. Szczególnie ta niepopularna, polegająca na nadpisaniu w obecne, stresujące miejsce, nowych pozytywnych emocji. Treść zarówno teorii jak i samych ćwiczeń jest bardzo konkretna, nie ma lania wody. To coś co bardzo mi odpowiada. Całość przekazana jest w bardzo prosty i spokojny sposób.

21 oktober 2022

Bardzo dziękujemy Moniko!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skuteczne i bezpieczne metody pokonywania stresu.

Z pewnością, może wydawać się, że jest to kolejny portal/firma w dziedzinie radzenia sobie ze stresem, ale jest do zdecydowanie błędne podejście! Oczywiście zalet kursu jest na prawdę wiele, natomiast szczególne wrażenie wywarła na mnie technika ćwiczenia oddechowego, która nie tylko zmniejszyła mój stres w firmie, ale sprawiła, że po w wieku 34 lat przestałem obgryzać paznokcie. Oczywiście zmniejszenie stresu pozytywnie wpływa na relacje rodzinne, z przyjaciółmi i pozwala pracować spokojniej. Szczerze Polecam ten kurs.

28 september 2022

Bardzo dziękujemy!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.