ProlåseOmdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god oplevelse. Meget hurtig respons. Kom til tiden. Dygtig, serviceminded og på alle måder bare en rigtig, rigtig fin oplevelse. Kan bestemt anbefales.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik anbefalet Prolåse og det vi meget glade for. Daniel fra Prolåse var ude og skifte vores gamle dørlås med nøgle, til en nyere og meget smartere løsnings, som nu kan åbens via fingeraftryk, ch... Se mer

Företagsinformation

1. Låssmed
  2. Inbrottslarm
  3. Övervakningskamera
  4. Låssmed med jour
  5. Låsleverantör

Skrivet av företaget

FAIR PRISER OG GOD SERVICE Med mere end 16 år i branchen, har vi gode kompetencer inden for flere felter. Vi har specialiseret os i el-delen af låsebranchen, hvor du kan være sikker på den allerhøjeste kvalitet. Endda til fair og konkurrencedygtige priser Vi har et bredt netværk og en masse gode samarbejdspartnere, som gør at vi kan varetage alle typer af opgaver. Så skal du bruge en kvalitetsbevidst låsesmed til alt fra et lille til et stort projekt, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi går meget op i at være ydmyg i vores tilgang til kunder, og lytter altid til jeres behov når vi rådgiver i forhold til vores produkter.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

16 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super god oplevelse

Kan bestemt anbefales.

1 juni 2026

Fantastisk oplevelse med Prolåse

Fantastisk oplevelse med Prolåse – professionel og effektiv i installation af dørautomatik

Vi har netop fået installeret 8 dørautomatik af Prolåse, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Fra første kontakt blev vi mødt med venlig og kompetent rådgivning, hvor Prolåse virkelig tog sig tid til at forstå vores behov og foreslog den rette løsning.

Installationsteamet var super professionelle, punktlige og effektive. De arbejdede struktureret og sørgede for, at alle automatikker blev installeret nøjagtigt efter forventning – uden forsinkelser eller problemer. Derudover var de meget omhyggelige med kvaliteten, sikrede ordenlig funktion i alle 8 døre og tog sig tid til at forklare os systemerne og brugen efterfølgende.

2 mars 2026

Havde deffekt lås

Havde deffekt lås, den blev udskiftet.
Ringede til dem arbejdet var færdig efter ca. 1 time.
Hurtigt og effektivt.

25 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Den aftale pris ændrer sig pludselig til en dyrere løsning

Vi havde mistet nøglen til vores lejlighed og fik besøg af en låsesmed fra Prolåse. Vi havde på forhånd aftalt pris for arbejdet, men da Prolåse kommer ud ændrer prisen sig pludselig fra 995 kr. til 1700 kr. Vi stod i en desperat situation, hvor vi følte, at vi blev presset til at sige ja til en dyrere løsning end oprindeligt aftalt. Vi ender med at vælge at holde fast i den oprindelige aftale og pris, hvorefter Prolåse borer i låsen og den bliver ødelagt og ikke kan bruges eller låse længere. Vi har en normal Ruko lås, hvorfor det undrer os, at vi ikke blev informeret tidligere om, at prisen kan ændre sig alt efter hvilken lås man har.

19 augusti 2025

Ren anbefaling

Fik hjælp af Prolåse til at skifte div. ødelagte dørgreb samt nye komponenter på ældre elektronisk låsesystem. God kommunikation, holdt aftaler, god service, flinke folk, veludført arbejde og fair pris. Der er styr på tingene. Ren anbefaling herfra.

31 juli 2025

God og hurtig service

Selvom min sag om at skifte min låse ikke hastede kontaktet de mig hurtig og var ude samme dag. Kunne godt lide man kunne kommunikere over formular og sms går det nemmere med arbejde ved siden af.
De var simpel, hurtigt og effektivt.
5/5

4 augusti 2025

Super service!

Kan varmt anbefales. Super rådgivning og service. Tak til Christian for at hjælpe med at udskifte vores låse i hjemmet :-)

19 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Glem de dyre alarmfirmaer - Prolåse er bedre!

Verdensklase rådgivning, service og priser. Vi skulle have installeret alarm og videoovervågning i vores firma - vi fik tilbud fra de store selskaber. Men så blev vi anbefalet Daniel fra Prolåse - som kom, tog sig tid og leveret bare en verdensklasse vare. Det er utroligt at de store alarmselskaber pumper penge ud af ens kasse, uden at give bare en brøkdel af den rådgivning som Daniel kan og gjorde. Vi sparede penge, fik en bedre løsning og fik Danmarks bedste låsessmed/alarmmand/overvågnings mand :- ) Tak Daniel for installationen i Hvidvore. Du er den bedste!

4 oktober 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.