Cuvinte de multumire si de recunostinta trimit doamnei Georgiana Nanos, cea care mi-a explicat acest amplu Univers total necunoscut mie ,in care m-am aruncat simtindu-ma in siguranta. Am invatat ca... Se mer
Det här tycker kunderna
Atat in cursul introductiv, cat si in cel practic am primit informatii valoroase privind functionarea pietelor de capital internationale si locale. Si cel mai important lucru este ca am invatat sa-mi... Se mer
Experienta mea cu Profit Point! Am avut o experienta foarte valoroasa si motivanta, care mi-a dat directie si claritat, cu informatii bine structurate si usor de urmarit pentru cineva fara expertien... Se mer
Am ales Profit Point ca o investiție în propria mea educație financiară, considerând că această decizie este deja un pas important în direcția corectă. Cursul mi-a adus claritate și structură și a c... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Profit Point este compania de educație financiară din România, prezentă de peste 18 ani în acest domeniu, care își propune, prin programe educaționale, suport, mentorat și ghidaj permanent, să ofere cursanților un parcurs complet pe drumul investițiilor. Totodată, ne propunem, ca prin întreg ecosistemul creat alături de echipa noastră, să încărcăm Bateria financiară a românilor, educând pentru viitor!
Kontaktuppgifter
Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 17, 500461, Brasov, Rumänien
- comunicare@profit-point.eu
- profitpoint.ro
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Foarte competent,profesional si cu…
Foarte competent,profesional si cu explicatii la obiect.
Poate un pic prea mult teorie...

Cursuri de valoare
Cursurile sunt structurate a.i. si cei care nu au luat contact deloc cu acest domeniu sa inteleaga si sa se descurce cu informatia data. Am avut atat teorie cat si practica, in egala masura si suport constant de la mentori.
Andrei este un profesor rabdator si talentat, imi place stilul lui de a preda si a explica.
Felicitari Profit Point, recomand cu incredere!

Profesionalism si experienta
Georgiana Nannos si echipa Profit Point ne-au tinut un curs de investitii foarte bun care a deschis calea catre o aprofundare mai in detaliu a acestor mecanimse de tranzactionare. Multumesc Georgiana pentru rabdare, profesionalism si pentru toate explicatiile si cunostintele oferite.

Svar från Profitpoint
O echipa de oameni dedicați pentru ca…
O echipa de oameni dedicați pentru ca fiecare dintre noi să își găsească profilul propriu de investitor care i se potriveste cel mai bine. Oameni carora le pasa ca fiecare dintre noi sa fie un investitor de succes. Impreuna cu ei vom salva visul de "pensie fericita" pe forte proprii.

Svar från Profitpoint
Vă mulțumesc pentru cele nouă zile de…
Vă mulțumesc pentru cele nouă zile de curs în investiții financiare!
Aș dori să subliniez modul structurat, realist și practic în care Georgiana a transmis informațiile. Experiențele trăite de ea, alături de curajul și responsabilitatea de a încuraja fiecare participant să înceapă cât mai repede, au fost extrem de valoroase. Înțelegerea că nu există un moment perfect pentru a începe investițiile în bursă este o lecție importantă, care ne va ghida în parcursul nostru financiar. Vă felicit pentru această experiență educațională excelentă!

Svar från Profitpoint
Cel mai bun curs de Educatie Financiara…
Cel mai bun curs de Educatie Financiara din Romania!
Un curs explicat simplu, bine structurat si pe intelesul tuturor: banii, ce inseamna de fapt pentru noi si cum ii putem folosi pentru a ajunge liberi.

Cum sa investesti
Sunt nou în această industrie , si Daniel Florea a fost foarte bun la a explica cum și de ce poți începe să investești.Cursul a fost clar, practic și ușor de urmărit, cu exemple concrete, instrumente și site-uri web. Mi-a oferit cunoștințe de bază despre piața bursieră, indici de referință, ETF-uri, fonduri de investiții, cum să analizezi companiile, cum să creezi un plan de afaceri.
A fost cu adevărat o experiență revelatoare și mi-a oferit o perspectivă diferită asupra viitorului.
Mulțumesc pentru tot CapitalPoint si pot sa recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa porneasca pe acest drum.

Adrian Mosora
Am incheiat cursul de initiere de 9 zile si pot sa spun ...WOW... Georgiana a avut o prezentare extraordinara, foarte bine structurata si, desi parea ceva foarte complex pentru mine, totul a fost pana la final foarte clar, extrem de bine si accesibil transmisa informatia. Multumesc Georgianei, multumesc echipei de profesionisti Profit Point. Respect tuturor

In cadrul cursului de 9 zile
In cadrul cursului de 9 zile, la care am participat, in cadrul pachetului investitor plus activ m-am familiarizat cu partea de investitii - ce inseamna un ETF, macroeconomia, replicarea companiilor S&P500 si nu numai, analiza tehnica, rebalansari si nu in ultimul rand ca investitor sa stii sa incepi prin Diversificare sectoriala/teritoriala/tipologii/strategii - cum spune Alex Chirila - sa nu pui toate ouale intr-un cos. Multumesc si apreciez tot ceea ce am descoperit in cadrul cursului gratuit de investitii - Gabi Buluc, cat si rabdarea si explicarea notiunilor date de Georgiana Nannos pe parcursul cursului de 9 zile. Sunt la inceput de drum in domeniu, dar acest curs m-a facut sa trec peste temerile si frica de a investi si astept sa incep cat mai curand.

M U L Ț U M E S C !
Țin să vă mulțumesc din suflet pentru cursul de investiții financiare la care am participat. A fost o experiență extrem de valoroasă! Abia așteptam fiecare întâlnire, pentru că reușeați să faceți informația nu doar accesibilă, ci și captivantă. Apreciez foarte mult modul prietenos în care ați livrat aceste cunoștințe esențiale și faptul că ne-ați oferit cu adevărat o busolă pentru drumul „volatil” al investițiilor. :)
Vă felicit pentru cursul excelent și vă mulțumesc pentru tot!
Cu prețuire,
Liviu-Adrian SANDU

Svar från Profitpoint
Excelent start pentru un incepator total
Am facut 2 cursuri, cel gratuit si cel de investitor. Georgiana Nannos a fost extraordinara. Cursul a avut metoda, continut consistent, disciplina si standard, organizarea buna a resurselor. mi-a placut, voi continua.

Svar från Profitpoint
O companie foarte profesionistă care…
O companie foarte profesionistă care aduce plusvaloare și creează viitorul financiar al unei țări. Mulțumesc!

Svar från Profitpoint
Optimism și claritate: Primul pas sigur către viitorul meu financiar
Tocmai am încheiat un curs de investiții de 2 săptămâni și pot spune că a fost una dintre cele mai bune decizii pentru educația mea financiară!
Ce m-a impresionat cel mai mult a fost claritatea prezentării – concepte care păreau complicate au devenit ușor de înțeles. Cantitatea și diversitatea informațiilor primite mi-au oferit, în sfârșit, acea viziune de ansamblu de care aveam nevoie.
Plec de aici cu un sentiment real de optimism și, cel mai important, cu curajul de a începe să investesc. Recomand cu drag oricui vrea să preia controlul asupra viitorului său financiar!

Svar från Profitpoint
Prin profesionalism si metodele…
Prin profesionalism si metodele practice aplicate de cei de la Profitpoint am castigat increderea ca pot activa intr-un domeniu complet nou mie!

professionalism and involvement
The goal of training financially independent people and the involvement that leads to achieving this goal are of crucial importance.

Bucurie
A fost o placere sa fiu aceste 2 saptamini la aceste cursuri. Mi-a placut modul de a preda a lui Alex , un profesor excelent. Tin sa il amintesc si pe Andrei . Cu el am facut primele lectii inainte de inscriere la curs. Sunteti minunati, va multumesc . Succes si sa vi se implineasca dorintele.

Profesionalism
Am avut o experiență extrem de pozitivă în cadrul Profit Point. Programul este structurat într-un mod profesionist, clar și foarte bine documentat, ceea ce îl face accesibil atât pentru începători, cât și pentru cei care doresc să își aprofundeze cunoștințele financiare. Consider că această educație financiară nu este doar utilă, ci absolut necesară în contextul actual, oferind instrumente reale pentru dezvoltare personală și independență financiară.

Svar från Profitpoint
Recomand cursurile Profit Point cu toata increderea!
Particip la cursurile Profit Point de peste 2 ani, am inceput cu cursul gratuit, am parcurs apoi cursuri digitale pe zonele mele de interes, iar spoi am participat la mai multe mentorate live.
Toate aceste cursuri mi-au oferit niste baze teoretice extrem de solide si mi-au deschis apetitul de a deveni investitor si de a-mi administra apoi propriul portofoliu pe bursa.

Svar från Profitpoint
Am urmat cursul de 9 zile (Investitor…
Am urmat cursul de 9 zile (Investitor plus) cu domnul Horațiu Dan, un curs foarte bine structurat, cu metode de explicare pe înțelesul tuturor. In urma acestui curs am reușit sa înțeleg mai bine termenii, strategiile, piața, pașii pentru a porni pe drumul investițiilor. Recomand cu încredere

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.