Profitpoint Omdömen 2 116

TrustScore 5 av 5

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Experienta mea cu Profit Point! Am avut o experienta foarte valoroasa si motivanta, care mi-a dat directie si claritat, cu informatii bine structurate si usor de urmarit pentru cineva fara expertien... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anamaria , esti o pers care mi-a dat incredere in mine si m-a ajutat sa inteleg ce inseamna o investitie sigura . Esti tare prin stilul tau de a fi si prin modul de abordare . Succes pe mai departe,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Informatiile primite au fost foarte bine structurate. Cursul acopera si partea teoretica si pe cea practica, bazat pe exemple reale. Recomand oricui este interesat sa faca un pas catre a se educa fina... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cu ajutorul cursului si a toolurilor am inteles mai multe decat speram, sunt toate la indemana, cand am intampinat erori am apelat la departamentul de IT si Facturare si s-au rezolvat toate in mai put... Se mer

Företagsinformation

1. Utbildningscenter

Skrivet av företaget

Profit Point este compania de educație financiară din România, prezentă de peste 18 ani în acest domeniu, care își propune, prin programe educaționale, suport, mentorat și ghidaj permanent, să ofere cursanților un parcurs complet pe drumul investițiilor. Totodată, ne propunem, ca prin întreg ecosistemul creat alături de echipa noastră, să încărcăm Bateria financiară a românilor, educând pentru viitor!

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Un curs extraordinar de bun

Un curs extraordinar de bun, merita investitia cu siguranta! Foarte bine structurat, trainerul excelent - calde multumiri Georgiana!

4 mars 2026

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru aprecierea acordată și pentru cuvintele frumoase! Ne bucurăm să aflăm că ați considerat cursul valoros și bine structurat.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Modul de predare îmi place din…

Modul de predare îmi place din perspectivă că explică cu sens. Experiența la cursuri a fost una plăcută, pentru că se vorbește spre interesul clientului ceea ce mi-a atras și mai mult atenția.

13 mars 2026

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedbackul dumneavoastră și pentru aprecierile oferite. Ne bucurăm să aflăm că modul de predare v-a fost pe plac și că explicațiile au fost clare și relevante pentru dumneavoastră.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

A fost experienta foarte buna alaturi…

A fost o experienta foarte buna alaturi de profesorul Andrei,care ma ajutat sa inteleg cum functioneaza sistemult de investitii la bursa si sa ma gandesc serios la educatia mea financiara.
O sugestie ar fi,evaloarea nivelului de cunostinte al cursantilor inainte de a-i grupa,pentru ai clasifica la un nivel de baza similar,multumesc!

22 mars 2026

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedbackul oferit!
Apreciem, de asemenea, sugestia dumneavoastră privind evaluarea nivelului de cunoștințe înainte de formarea grupelor. Este o observație, pe care o vom lua în considerare pentru a îmbunătăți experiența cursanților noștri.

Trustful

Do you know the rare feeling of encountering a partner in your growth who is not only strong and knowledgeable, but genuinely invested in your evolution? It’s the kind of encounter that shifts something inside you—because you sense, almost immediately, that their commitment runs deeper than a transaction.
Trying to find the right balance between meaningful education and reasonable cost, I explored many competitors’ free courses. I wanted to make a fair, honest comparison, to see who truly delivered value rather than just promising it. Through that process, Profitpoint stood out unmistakably. Their work is driven by something larger than profit; you can feel it in the way they teach, the integrity they bring, and the seriousness with which they treat your growth.
What they offer isn’t just information—it’s a kind of guidance that feels universally relevant. I struggle to imagine anyone who wouldn’t benefit from the clarity, structure, and purpose they bring to the learning experience.

Svar från Profitpoint

Thank you so much for your feedback!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Am participat la un curs intensiv de 9…

Am participat la un curs intensiv de 9 zile consecutive, în care Albert Suica ne-a învățat despre cum să facem primii pași către investițiile pe Piața de Capital.
Am câștigat claritate și ghidaj, am prins încredere în mine și curaj pentru a face primele investiții, înțelegând acum diferențele dintre soluțiile tehnice disponibile, termenii specifici si suport continuu.

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că cursul intensiv de 9 zile v-a oferit claritatea necesară pentru a face primii pași în investiții pe Piața de Capital.

Recomand cursurile Profit Point

Cele 2 ore petrecute in fiecare seara au fost pline de informatii interesante si au conturat, treptat, o directie in acest domeniu important. M-am simtit foarte bine, trainerul a reusit tot timpul sa ne capteze atentia si a dat dovada de profesionalism. Recomand tuturor, incepatori sau cu ceva experienta in domeniu.

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că fiecare seară v-a oferit informații utile și a conturat o direcție clară în acest domeniu.
Mulțumim pentru recomandare, va fi cu siguranță de folos și altor participanți, atât începători, cât și cei cu experiență.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Motivatie si incredere pentru nou

Am inceput fara sa stiu la ce sa ma astept.Am gasit oameni pasionati de ceea ce fac si care mi au transmis motivatia a avea incredere ,si a incerca lucruri noi.

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedbackul dvs! Ne bucurăm că ați descoperit pasiunea echipei noastre.
Mult succes în toate!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Experiența a fost asa si asa

Experiența a fost, în general, plăcută. Albert s-a străduit și a reușit să creeze o conexiune frumoasă cu toți participanții.
Structura cursului mi s-a părut foarte slabă, informații reale puține și foarte multă reclamă pe banii noștri.
Mă așteptam la mult mai multă valoare reală.

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru sinceritate și pentru că v-ați împărtășit experiența. Ne pare rău să auzim că structura cursului și conținutul nu au corespuns așteptărilor dumneavoastră și apreciem feedbackul detaliat privind aspectele ce pot fi îmbunătățite.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

O investitie in educatie necesara mai ales pentru incepatori

Am invatat si lamurit multe lucruri pentru mine, mai ales ce inseamna cu adevarat sa investesc inteligent si cum sa evit greselile/pierderile stupide.

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că ați reușit să învățați și să clarificați informațiile. Mult succes în toate!

Experienta excelenta

Am invatat lucruri interesante,intetactiunea a fost excelenta,raspunsurile au post promte,o experienta minunata.

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că ați învățat lucruri utile.

A fost plăcut.

A fost plăcut.
Multe informații.
Mathias a răspuns tuturor întrebărilor și a avut răbdare cu toți.

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că experiența a fost plăcută și că informațiile oferite v-au fost utile.

O experiență utilă

Am avut parte de o experiență utilă unde am învățat tot ce trebuie să știu despre începutul investițiilor ....și poate chiar mai mult. Recomand...

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedbackul oferit! Ne bucurăm că experiența a fost utilă și că ați găsit informațiile necesare pentru a face primii pași în investiții.

Sincer

Sincer, m-am înscris cu destul de multă curiozitate, dar fără așteptări foarte mari, iar experiența m-a surprins plăcut.

Încă din cele 3 zile gratuite am simțit că oamenii chiar vor să ofere valoare, iar în cele 9 zile de program am rămas cu idei clare, explicații pe înțelesul meu și mai multă încredere în mine.

Mi-a plăcut mult felul în care a fost prezentat totul, pentru că nu am simțit presiune, ci mai degrabă sprijin și deschidere.

Per total, a fost o experiență foarte bună, din care chiar am avut ce să învăț.

Svar från Profitpoint

Ne bucurăm mult că experiența a depășit așteptările inițiale și că ați simțit încă din primele zile dorința echipei de a oferi valoare reală.

Vă mulțumim pentru încredere și pentru recomandare!

Disponibilitatea

Disponibilitatea si amabilitatea din timpul cursului si in restul zilei pentru orice lamurire sau detaliu. complexitatea informatiilor si perspectiva. optiuni practice.

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedbackul oferit!

Sturctura, Utilitate, Precizie

Informatie foarte bun si foarte bine stucturata. Am fost sceptic la inceput dar voi recomanda cursul.

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru apreciere! Ne bucurăm că informațiile oferite vi s-au părut valoroase și bine structurate.

O experiență plăcută

O experiență plăcută care mi-a adus informații noi ,claritate și o viziune nouă asupra acestui segment.

Svar från Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedbackul oferit! Ne bucurăm că experiența v-a adus informații noi, claritate și o perspectivă diferită asupra acestui domeniu. Apreciem încrederea acordată și vă așteptăm cu drag și la viitoarele noastre activități!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.