De afspraak was vlot gemaakt op de door mij gewenste tijd en de auto was ook snel weer op te halen na de reguliere servicebeurt. Telefonische uitleg gehad over de uitgevoerde werkzaamheden door de mon... Se mer

Det här tycker kunderna
Замена шин, поменяли шины и все бы хорошо, но по регламенту у меня шины 225/55/R18, Я привез собой шины 255/55/R18 что не подходит для моего авто, и мастер не заметил разницу и не предупредил о возмо... Se mer
Meedenkend en vriendelijk personeel. Auto was niet optijd klaar door onverwachte omstandigheden. Vervangend vervoer geregeld en pas mijn auto terug gekregen toen alles klopte tegen de offerte prijs.... Se mer
Alles liep vlot en naar wens. Herkeuring was nodig en werd vlot uitgevoerd. Geen extra kosten. Flexibele instelling. Fijne en gezellige wachtruimte met goede koffie en leuke tijdschriften. Reeds.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktuppgifter
Burg. Van Reenensingel 115, 2803 PA, Gouda, Zuid-Holland, Nederländerna
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Geleverd zoals afgesproken
Vriendelijk geholpen en kon netjes…
Vriendelijk geholpen en kon netjes wachten op de auto tot hij klaar was (keuring)
Super service
De afspraak was vlot gemaakt op de door…
De afspraak was vlot gemaakt op de door mij gewenste tijd en de auto was ook snel weer op te halen na de reguliere servicebeurt. Telefonische uitleg gehad over de uitgevoerde werkzaamheden door de monteur.
Snelle service accurate diagnose
Een net bedrijf dat niet het vel over…
Een net bedrijf dat niet het vel over de neus probeert te trekken.
Je kunt er snel terecht en wordt goed geholpen
Vriendelijk personeel en snelle service.
Afspraak is prima verlopen
Afspraak is prima verlopen.
De monteur gaf eerlijke feedback.
Goede service, hebben extra de tijd genomen om een melding van de parkeer sensoren te beoordelen zonder iets in rekening te brengen.
Alles keurig op orde
Alles keurig op orde. Jammer wel dat de prijs tevoren niet via de website transparant is, zoals bij veel andere aanbieder.
Snel en netjes gewerkt
Goede service en vriendelijk personeel. Het werk was snel en netjes uitgevoerd. Zeker een aanrader!
Meedenkend en vriendelijk personeel.
Meedenkend en vriendelijk personeel.
Auto was niet optijd klaar door onverwachte omstandigheden.
Vervangend vervoer geregeld en pas mijn auto terug gekregen toen alles klopte tegen de offerte prijs. Top geregeld.
was makkelijk een datum te plannen voor…
was makkelijk een datum te plannen voor een afspraak .
net je geholpen
Laatste 2 a 3 maanden behoorlijk pech…
Laatste 2 a 3 maanden behoorlijk pech gehad met mijn Vito ( 2019) Profile heeft mij daar prima mee geholpen. Ik ben tevreden met profile Gouda!
Goede afspraken en netjes gebeld toen…
Goede afspraken en netjes gebeld toen het gereed was
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Veel geld voor onnodige reparatie.
Tijdens de APK werd een mankement aan de hoezen van fuseekogels geconstateerd: ze waren verkeerd gemonteerd en lekten. Aangeraden werd om gelijk ook de kogels zelf te vervangen. Kosten: ruim €900.
Toen ik meldde dat Profile Nooteboom die hoezen zelf vorig jaar al bij de vorige APK had vervangen, werd - na intern overleg - gemeld dat het geconstateerde euvel nu ook voor €265 kon worden verholpen. Ik heb hiervoor gekozen om door de keuring te komen.
Wat hierbij wel vreemd is - en niet oké - is dat de nieuwe hoezen bij de reparatie van vorig jaar dus door Nooteboom zelf slecht waren gemonteerd en dat ze vervolgens ook maar 1 jaar mee zijn gegaan, terwijl ik die in alle (18) jaren daarvoor nog nooit heb hoeven te vervangen.
Bovendien kostte precies diezelfde reparatie/vervanging vorig jaar nog €185 en nu €265. Daarmee betaal ik dus bijna 40% meer voor een reparatie die ik sowieso nooit had hoeven hebben als het de vorige keer/jaar goed was gedaan.
Ik kom overigens al (25+) jaren naar volle tevredenheid bij Nooteboom voor al mijn bandengerelateerde kwesties en ken het als een klantvriendelijk bedrijf dat je snel en deskundig helpt met zeer aardige medewerkers. Ik heb er dan ook terplekke verder geen punt van gemaakt. Maar toen mij om een review werd gevraagd over mijn laatste ervaring, moet ik toch kwijt dat ze hier wel helaas een (dure) steek hebben laten vallen, op mijn kosten. Jammer.

Svar från Profile - Gouda, Nooteboom
Dienstverlening super
Je wordt als klant snel geholpen en vriendelijk en helder te woord gestaan.
Een verse kop koffie staat ook nog eens klaar voor je.
Netjes en correct.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.