Profijt Meubel - Utrecht Omdömen 134

4,5

Kaap de Goede Hooplaan 20, 3526 AR Utrecht, Utrecht, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onlangs hebben wij bij Profijt Meubel zowel onze eetkamerstoelen als onze bank aangeschaft en we zijn hier erg tevreden over. Wat voor ons vooral het verschil maakte, was de uitstekende service.... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Eetkamer stoelen en bank gekocht na 2 jaar 1 stoel geheel doorgezakt en de bank de rugleuning zowel links als rechts afgebroken. Terug naar de winkel in Utrecht daar fantastische geholpen. Het proble... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Na een slechte ervaring met koop van een tafel en een eventuele verandering van tafel. Slechte recensie geschreven vandaag gebeld door een uiterst vriendelijke dame die het erg vervelend vond en probe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Recentelijk een bezoek gebracht aan Profijt Meubel Utrecht, een nette opgeruimde winkel. Na lang zoeken in diverse meubelwinkels vonden wij daar een bankstel dat aan onze behoeften voldeed. Wij zijn b... Se mer

Företagsinformation

1. Heminredningsaffär
  2. Dekoration- och inredningsbutik
  3. Möbelaffär
  4. Soffbutik

Skrivet av företaget

Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 55 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

We konden rustig rondkijken en er werd…

We konden rustig rondkijken en er werd niet opgedrongen. Goed advies gekregen

20 april 2026

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Goede uitleg

Goede uitleg , geduldig , vriendelijk

27 mars 2026

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze hoge beoordeling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aanrader voor mooie meubels!

Fatma heeft ons beide keren geholpen en dat deed ze op een hele prettige manier: vriendelijk, eerlijk en met oog voor onze wensen. Ze dacht goed met ons mee zonder opdringerig te zijn, wat het hele aankoopproces erg fijn maakte.

Dankzij haar advies hebben we keuzes gemaakt waar we nog elke dag blij mee zijn. Voor ons is dit zeker een winkel waar we in de toekomst vaker terugkomen.

21 mars 2026

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze ontzettend mooie review. We wensen je veel plezier met de nieuwe meubels en je bent altijd van harte welkom in onze winkel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed geholpen en prima advies van…

Goed geholpen en prima advies van verkoopster

24 februari 2026

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze hoge beoordeling en wat fijn dat je zo goed bent geholpen in onze winkel.

Klantvriendelijk

Het personeel in Utrecht is ontzettend vriendelijk, kundig en geduldig. Vooral Milan, Fatma en Caroline willen wij bedanken voor hun tijd! Dankzij hen konden wij in alle rust de juiste beslissing nemen. Zo liepen wij met een tevreden gevoel over onze aankoop weer naar buiten.

15 februari 2026

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze review en wat een mooie complimenten aan onze collega's. Jullie zijn altijd welkom in onze winkel.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Enorme vertraging en gebrek aan actieve informatievoorziening

Ik bestelde op 28 december een bank via de webshop van Profijt. In de winkel werd verteld en op de website stond tevens vermeld dat de levertijd maximaal tien werkdagen (twee weken) zou zijn. Dat was voor mij een belangrijke reden om juist dit webshopmodel bij Profijt te bestellen.

Helaas liep dat anders. Na twee weken had ik nog niets gehoord en moest ik zelf meerdere keren contact opnemen om te informeren naar de status. Pas bij het tweede contactmoment bleek dat de bank helemaal niet op voorraad was — in tegenstelling tot de informatie die eerder was verstrekt. De levertijd bleek inmiddels te zijn opgelopen naar zeker vijf weken en is uiteindelijk 6 weken geworden. Ook over de voortgang werd ik vervolgens niet actief geïnformeerd; voor updates moest ik zelf telefonisch contact opnemen.

Positief punt: de externe bezorgdienst was uitstekend. Maar het proces vooraf, met de enorme vertraging en het gebrek aan informatievoorziening, was helaas beneden verwachting.

9 januari 2026

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je de aankoop zo hebt ervaren. Dat de bank niet op voorraad was bieden we nogmaals onze excuses voor aan. Vervolgens hebben we er wel alles aan gedaan om het je zo comfortabel mogelijk te maken door o.a. een leenbank aan te bieden. We hopen dat je uiteindelijk toch kunt genieten van je nieuwe bank!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn klacht over onze nieuwe bank is…

Mijn klacht over onze nieuwe bank is zeer goed opgelost door de stoffeerder.
Deze meneer Monster heeft het keurig opgelost en ik ben er erg blij mee. Top!

21 januari 2026

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze review en wat fijn dat onze collega alles heeft kunnen oplossen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meneer was vlot en zorgvuldig

Meneer was vlot en zorgvuldig, maakte een praatje en zorgde voor uitleg van zijn werk. Hij was gepassioneerd.
Ging verder dan nodig was en plaatste zelfs een extra pootje voor stevigheid!
Ook het hebben van een hond was geen probleem voor hem.

14 januari 2026

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze mooie review en wat fijn dat je zo prettig bent geholpen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alle mogelijkheden worden rustig met je…

Alle mogelijkheden worden rustig met je doorgesproken en er wordt echt aandacht gegeven. Super service!

26 december 2025

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze review en wat fijn dat je zo goed bent geholpen in onze winkel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Leuk assortiment aan meubels en accessoires

Leuk assortiment aan meubels en accessoires voor een betaalbare prijs. Caroline en ook de andere dames waren heel behulpzaam bij mijn uiteindelijke keuze omdat ik er niet meer uitkwam. Zeer vriendelijk en meedenkend! Nu een nieuwe kast en bank gekocht. Erg blij mee!

20 oktober 2025

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze mooie review Monique. Wat fijn dat onze collega's je zo goed hebben kunnen helpen. We wensen je veel plezier met de nieuwe meubels.

Fijne zaak/bedrijf

Ik wil graag mijn dank uitbrengen.
Voor de leuke verkoopster, haar hulp en advies in de winkel in Utrecht.
Sneller dan verwacht werd er geleverd wat me noodzaakte om de geplande verfbeurten naar voren te schuiven.
Maar dat kwam goed.
Keurige communicatie door de vervoerder en echt op de minuut gearriveerd.
Zelfs een telefoontje vooraf.
Netjes en goed verpakt afgeleverd.
Digitaal - betaald, kopie bon, foto's afleveren.
Factuur en vandaag de eindfactuur.
Keurig en als klant zeer tevreden, daarvoor dank.
Ik zeg tot ziens voor de volgende aankoop.

4 juli 2025

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn dat het gehele proces zo goed is verlopen. Je bent altijd welkom in onze winkel.

9 augusti 2025

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze beoordeling en fijn om te horen dat onze snelle service gewaardeerd wordt, Khadija. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne winkel, heel goed geholpen!

Verkoper was heel vriendelijk en zeker niet dwingend. Gaf een goed advies en ook de gelegenheid om eventjes na te denken over mogelijke aankoop.
Echt een verademing na opdringerige verkopers bij andere winkels. Profijt Utrecht … erg fijn geholpen! echt een aanrader.

20 juli 2025

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Wat fijn dat je in onze winkel zo goed geholpen bent Karin. Bedankt voor deze mooie review en je bent altijd welkom in onze winkel.

Het team van Profijt Meubel Utrecht

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede en vakkundige info gekregen van…

Goede en vakkundige info gekregen van Marco een prettige en zeer vriendelijke man ik kan het een.ieder aanbevelen om hier een meubel stuk te kopen
Nogmaals dank
Grt theo en lida

24 juni 2025

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze mooie woorden, Theo en Lida. Marco heeft jullie met heel veel plezier geholpen en we wensen jullie heel veel relaxplezier op de nieuwe fauteuil. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gigantisch slechte service

Gigantisch slechte service

6 juni 2025

Beste Luuk,

Vervelend om te lezen dat je teleurgesteld bent in onze klantenservice.
Graag horen wij wat we nog meer voor je kunnen betekenen.
We begrijpen je teleurstelling als er een onderdeel van een nieuwe kast beschadigd is.
Voor het naleveren van een plank hebben wij helaas te maken met de levertijd van een leverancier. Zodra de plank binnen is, komt onze servicemonteur deze kosteloos bij je thuisbrengen.

Het team van Profijt Meubel Utrecht

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn echt fantastisch geholpen door…

Wij zijn echt fantastisch geholpen door Caroline. Denkt goed mee, is erg behulpzaam en heel erg vriendelijk! Geslaagd lopen wij de deur uit!

29 maj 2025

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Heerlijk om te horen dat jullie met een geslaagd gevoel de deur uit gelopen zijn, Lorha. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling. Dit stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn heel goed geholpen door caroline en Anna maria

We zijn heel goed geholpen door caroline
Toen wij het spoor kwijt waren bij het kopen van tafel stoelen bracht caroline helderheid en slaagden daar voor
Ook toen wij belden voor een nieuwe aanpassing qua armleuning was dat geen probleem
Door Anna Maria zijn we goed geholpen bij de aanschaf van een eettafel
Maar toen mijn man twee dagen later terug kwam om een wijziging aan de tafel
Te willen zijn we door caroline weer op het goede spoor gekomen
Dank je wel hiervoor caroline

28 maj 2025

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Heel graag gedaan, John! De dames hebben jullie met heel veel plezier geadviseerd. Bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling! We wensen jullie heel veel mooie uren aan de eettafel. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Goed geholpen

We zijn goed geholpen en voorzien van diverse adviezen door Merie. Kijken er naar uit onze eetkamerstoelen te ontvangen!

24 maj 2025

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze vijf sterren, HG. We stellen dit compliment voor Nerie zeer op prijs. Ze heeft jullie met veel plezier geholpen. We wensen jullie veel zitplezier op de eetstoelen. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Filiaal Utrecht

Verkoper Thomas (meubelboulevard Utrecht) luistert naar je wensen, denkt goed met je mee, stelt nieuwe dingen voor en heeft duidelijk kennis. Zijn gedrevenheid, klantvriendelijkheid en geduld maakt de ervaring zeer prettig.

6 maj 2025

Svar från Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze prachtige woorden voor Thomas, H.R. De complimenten worden enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.