Min bil er simpelthen bare så flot! De er så grundige ved rengøring, både indvendig og udvendig! Wow! Jeg kommer helt sikkert igen. Er meget tilfreds 💪 Nok den bedste bil rengøring, vil jeg sige.
Det här tycker kunderna
Super god vejledning, og løbende opdateringer på status af bilen. Meget ærlig omkring fordele og ulemper ved diverse produkter. Fik lavet fuld 2 trins polering samt coating af hele bilen, og den står... Se mer
En 10/10 oplevelse hos ProDetailing og service på et meget højt niveau. Jeg fik min næsten nye VW. ID.7 Tourer behandlet hos Prodetailing. Herunder PPF på fronten (kofanger, skærme, front hjelm og... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
High-end bilpleje med fokus på polering, keramisk coating, PPF (Stenslagsfolie) og interiørrens. Hos os får du detailing i absolut premium kvalitet, hvor håndværk, sans for detaljer og en høj grad af kundeservice er fundamentet. Vi tilbyder komplette løsninger inden for dybdegående bilpleje og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores passion for biler sikrer dig både det bedste resultat og en service i særklasse.
Kontaktuppgifter
Rosbjergvej 54U Årslev, 8220, Brabrand, Danmark
- kontakt@prodetailing.dk
- prodetailing.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Klargøring af Tesla MYP
Vi har fået vores nye Tesla MYP poleret, coated samt pakket ind af Iron, og han har leveret et stykke arbejde i topkvalitet samt ydet en fantastisk service. Iron er en ildsjæl, som gør en stor indsats for at opnå et flot slutprodukt, og jeg kan klart anbefale Prodetaling til andre, der ønsker at beskytte deres bil.
Enestående Service og kvalitet
Et imponerende højt service niveau og arbejdet er af absolut bedste kvalitet. Alle aftaler bliver overholdt og
man er i gode hænder ift vejledning og det udførte arbejde bliver gennemgået grundigt inden man kører derfra. Kunne jeg give 10 stjerner, ville jeg gøre det.
Super dygtig, God kvalitet og service
Super god kvalitet og service.
Iron tager sig kærligt af din bil.
Jeg fik en tid da han havde et afbud.
Så det var super fedt at kunne aflevere sin helt nye Tesla, Hentet fredag 30.06 og aflevere den 01.07 til en stor omgang kærlighed. Med PPF og coating. Nu er den beskyttet mod stenslag i lak og vind og vejr.
Iron er super sød og mega dygtige, Han går virkelig op i det han laver og så har han god humor :-D
Jeg kommer helt sikkert igen med andre biler også for at holde gantien på de ting jeg har fået lavet hos ham.
5 store stjerner her fra mig.
SERVICE I SÆRKLASSE!
SERVICE I SÆRKLASSE!
Vi købte i maj en ny Tesla ModelY. Vi hentede bilen ved Tesla i Ribe, og blevet tilbudt, at vi kunne køre direkte op til Pro Detailing i Århus og få bilen folieret og coatet.
Vores Tesla skulle coates og have PPF på front, læssekanter, indstigning og bagdøre. Jeg har brugt lang tid på at undersøge markedet for PPF og fandt frem til at Xpel er 1. Klasses folie. Mange tilbyder billigere PPF og iøvrigt også billigere coating, men som man kan se på anbefalingerne, så er der 100% sammenhæng mellem pris og kvalitet. Jeg fandt Pro Detailing efter grundig research af de forskellige udbydere - jeg valgte den pga deres produkter (Xpel folie og gyeon coating) men også de helt fantastiske anmeldelser i diverse internet foraer, og jeg må sige, at vi ikke er blevet skuffet.
Ejeren Iron er folieekspert og han sætter en KÆMPE ære i at levere ordentlige produkter. Han har lavet et super flot arbejde på vores Tesla - vi har ikke en finger at sætte på det. Derudover leveres en service udover det sædvanlige. Han arbejdede weekend for, at vi kunne hente vores bil lørdag aften (skulle bruge den søndag). Vi har efterfølgende været inviteret til vaskekursus hos ham, så vi kunne se , hvordan bilen helst skal vaskes, når det gøres i hånden 💦🧼🚿 han medsolgte produkter til en skarp pris 🤩
Iron er en ildsjæl, det brænder for bilpleje og kundeservice. Kæmpe anbefaling herfra.
Vi kommer fra Esbjerg, så havde lidt vej. Bilen skulle blive ved ham nogle dage imens arbejdet står på. Men intet problem idet, han kørte os til toget og hentede os igen, da vi skulle hente bilen. Fantastisk god service!
Iron er iøvrigt Tesla-eksperten, så imens han kørte os til banegården i sin egen Tesla delte han glædeligt tips og tricks. Skønt for nybegyndere som os 😀
De største og varmeste anbefalinger - også til jer som kommer langt fra. Han er værd at køre efter 👍
Topkvalitet til rimelig pris
Topkvalitet til rimelig pris. Venlig og imødekommende service. Vi kommer igen!
Dygtig, fleksibel, ærlig bilpleje.
Som så mange andre skriver så er ejeren, Iron, professionel, fleksibel, hjælpsom og ærlig i sin rådgivning.
Kan klart anbefales til alt klargøringsarbejde til bilen.
Vi fik sat stenslagsfolie på vores tesla, med super flot resultat.
Verdensklasse service og stor passion…
Verdensklasse service og stor passion for det han laver.
Super rådgivning
God fleksibilitet
Fantastisk resultat!
Ville anbefale Pro Detailing til enhver
Top klasse service
Top klasse service, og viden om sit fag, ikke noget at sætte en finger på.
Kan stærkt anbefales herfra
Kvalitet og service i topklasse!
Endnu en kanon oplevelse. Man man trygt overlade ansvaret til Iron, der leverer et super lækkert stykke arbejde med rengøring, polering, PPF og coating. Han knokler og resultatet er derefter - bilen står bedre end da den var ny. Endnu et 'suttet bolche' afhentet og en stor anbefaling her fra.
Aarhus’ bedste detailer, punktum!
Iron ikke bare ved hvad han snakker om, men han lytter også til ens ønsker og behov, så man kommer tilbage til en bil der står så skarpt, at man ikke kan tro det er den samme bil!
Det er anden gang jeg benytter ham og det er bestemt ikke sidste!
5 store stjerner herfra!
5 store stjerner herfra!
Fair pris og god service og perfekt resultat.
Min Jeep er klar til sommer 👍
Ærlig og fair
Vi har fået lagt PPF og keramisk coating på vores næsten nye Tesla Model 3
PPF: full front + side paneler, dørfalser og læsse kant
Kemisk coating af hele bilen og alle vinduer.
Ejeren Iron er utrolig behagelig og virker utrolig ærlig, jeg tror ikke han udfører behandlingen hvis han ikke mener at slut resultatet bliver super. Prisen virker også fair sammenlignet med hvad jeg kan finde på nettet andte steder.
Fantastisk service og Super flot…
Fantastisk service og Super flot arbejde - vil helt sikkert bruge Pro Detailing igen til min bil. Fem Stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Købte ‘Tesla pakken’ til min nye model…
Købte ‘Tesla pakken’ til min nye model Y og fik fuld valuta for alle pengene
5 stjernet oplevelse og kundeservice på et niveau andre bør stræbe efter
Detailing og service på højt niveau
Fik min spritnye Tesla Model Y behandlet hos Prodetailing. Herunder PPF på fronten (kofanger, skærme, front hjelm og spejle), samt indstigning og læssekant. Derudover certificeret Gyeon keramisk coating på alle overflader (lak, glas, plastik og fælge). Man skal lede længe efter et så dedikeret og professionelt stykke håndværk, som Iron Laskowski har leveret hos min Model Y. Hermed en stor anbefaling med pil opad til Prodetailing.
Fik lavet en keramisk coating og folie…
Fik lavet en keramisk coating og folie på bagkofanger og rockerpanel på min Tesla Model 3 i oktober 2022. Jeg har fået en super rådgivning og behandling hos Iron. Han er meget imødekommende og kundevenlig og svarer gerne på spørgsmål og kommer med gode råd og vejledning. Hans arbejde er udført med omhyggelighed og respekt for det gode håndværk. Jeg har lige fået min bil håndvasket hos Iron nu her efter 2,5 måned. Bilen står herefter igen flot og velholdt som lovet. Jeg kan på det varmeste anbefale PRO DETAILING.
Super lækker coating
Super lækker coating, samt ppf på udsatte steder.
Professionel, og god kundebehandling
Kan klart anbefales!
Han kan forvandle gamle biler til nye...
Min skoda octavia er blevet flottere end da jeg købte den som demo bil for 8 måneder siden 😃
Han er super professionel og styr på hvad han laver
God service og vejledning
God service og vejledning. Fik lavet keramisk coating. Også denne gang med flot resultat!
Perfekt arbejde til aftalt tid og pris
Min bil blev poleret, fik keramisk coating og fik PPF på døre, og rockerpanels. Alt arbejde blev udført professionelt og med omhu. Ved aflevering af bil blev
alle trin af arbejdet gennemgået og nogle trin demonstreret.
Gå ind på prodetailing hjemmesiden og se under video. Så får du en ide om hvad der bliver leveret af kvalitet.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.