Pro Shopper

Pestinator 360.. bluff !! Jag ställde 2 st i stallet för 2 år sedan och konstaterar att det var bortkastade pengar. Jag fångade mös 20 cm ifrån manicken i flera omgångar. Den ända som är påverkat ä... Se mer

Försöker komma i kontakt med företaget men det verkar helt omöjligt. Det telefonnummer som uppgetts har ingen abonnent. Har köpt Pestinator som helt uppenbart inte fungerar eftersom vi fångar råttor... Se mer

Jag skickade ett mejl Och sa upp mitt Abonnemang i Januari 2022 Men likväl skickar dom en artikel jag inte vill ha Då jag fått klåda och utslag av produkten tänker returnera Dåligt gehör ifrå... Se mer

Pestinator 360.

Pestinator 360.. bluff !!
Jag ställde 2 st i stallet för 2 år sedan och konstaterar att det var bortkastade pengar. Jag fångade mös 20 cm ifrån manicken i flera omgångar. Den ända som är påverkat är katten som vill inte närma sig.
KÖP inte!

19 oktober 2022

Jag skickade ett mejl

Jag skickade ett mejl
Och sa upp mitt
Abonnemang i Januari
2022
Men likväl skickar dom en artikel jag inte vill ha
Då jag fått klåda och utslag av produkten tänker returnera
Dåligt gehör ifrån företaget
Mycket tråkigt

7 februari 2022

Råttskrämmorna (3 st.) fungerade inte…

Råttskrämmorna (3 st.) fungerade inte alls. Lika många råttor före som efter. Jag returnerade varorna efter en massa besvär till Estland, och fick efter flera påstötningar tillbaka pengarna. Dock har jag inte fått någon förklaring till hur de kan utlova 100% funktion. De hänvisar i annonseringen till "studier", men kan inte precisera. Jag ser att vissa upplever att råttproblemen minskat, men det kan ju lika gärna bero på att det för tillfället inte är så mycket råttor i området. Jag har anmält företaget till Konsumentverket.

5 mars 2020

Bedrägeriföretag från Estland!

Bedrägeriföretag från Estland!
Fyllde i mina uppgifter för att ev beställa en vara. Innan jag skulle välja betalningssätt, fraktalternativ, mm så försvann sidan. Jag godkände aldrig ngn beställning och fick aldrig ngn beställningsbekräfftelse. Då trodde jag att kontakten avbröts. Googlade på företaget och fick läsa att de har lurat en massa folk. Efter ett par veckor fick jag i min postlåda ett paket av de och en fakura. Tänker nu polisanmäla de och anmäla ärendet hos konsumentverket. Betalar aldrig för varan. Skickar tillbaks den om de står för returkostnaderna.

20 oktober 2019

Ett företag som inte går att få tag på

Ett företag som inte går att få tag på. köpte 2 st Prestinator-360 vilket fungerar till 90% har haft den ena i garaget vilket minskade antal råttor från 40 till 5st under hösten och alla insekter under sommaren som låg döda i fönstren tidigare var borta. Men är inte att rekommendera att ha om man har hund, provade på vår två hundar som låg och sov, satte på Prestinatorn och dom vaknade omg. öronen fladdrade fram och tillbaka för att lokalisera vad det var som lät, provade flera ggr. Använd den inte där du har husdjur !!!

5 oktober 2019

Skickade efter en Pestinator -360 som…

Skickade efter en Pestinator -360 som skulle vara så fantastisk med att hålla mössen borta. Allt för att skydda husbilen. Efter en vecka hade mössen redan härjat fritt i husbilen och verkar inte ha skrämts av den alls.
Rena skiten.
Dessutom fick jag en påminnelse faktura trots att jag hade betalat den direkt. Vid mail fick jag reda på att betalningen visst hade registrerats.

29 november 2018

Försöker komma i kontakt med företaget…

Har köpt Pestinator som helt uppenbart inte fungerar eftersom vi fångar råttor i fällor i samma rum som den är placerad. Men det är väl bara att betala och komma ihåg att inte ha mer med dem att göra...

8 oktober 2018

Jag är 100% nöjd

Jag. Köpte artros flex bästa salvan mot ledsmärtor och muskelvärk . Ja det är sant, testa vad gällande all negativ skrift från andra. Så håller jag ej med beställer man ett gratis prov och betalar porto på 69kr. Och använder produkten. I en vecka. Och säger upp abonnemanget i tid inga problem. Ett mail eller telefon samtal. Är det löst. På studs. 040-6741849. Är deras telefonnr.
Kort gott min erfarenhet om produkten.
Jag lider av whipflash och ibland jäklig värk i mitt knä, efter en skada då jag skada mig på isen sedan 17,år tillbaka. Så jag har svårt att gå i trappor, promenader och cykla.
Men smörjer jag mig innan och efter. Så klarar jag utföra det jag tänkt mig göra. Och det utan att ha värk hur bra är inte det? Testa. Har har beställt en ny tub.

19 juni 2018

Ringde och frågade om Heater-2000

Ringde och frågade om Heater-2000, om den var lika bra som den som tv tvins säljer , fick svar : Hur ska vi veya om det är samma apparat, har aldrig sett att dom gör reklam på tv om en sådan produkt.
Då jag sa : Ni påstår ju det i er annons , står : som visas på Tv för 499kr.
( heater2000 säljs för 279kr i reklamen ) så säget hon i luren: ja det finns mycket skräp som säljs på tv.......!
Har nu jämfört Tvins apoarat och den är både större o kraftigare OCH man kan lämna tillbaka den till ärligt företag/ deras affär.
Obs, jag frågade om man fick returnera den utan kostnad om det visar sig att den inte alls är lika bra som Tvins apparat (Handy heater) fick jag till svar: ja du kan ju alltid pröva.
Köp aldrig någor från pro shopper !

22 januari 2018

Bedrägeri och utpressning

De skickar ut varuprover och påbörjar prenumerationstjänster utan att man varit i kontakt med dem. De kräver även att man bekostar frakten tillbaka för utskicken man har gjort. Meddela företaget via mejl att du bestrider samtliga fakturor, samt betala inte en krona. Det de gör är olagligt så påpeka gärna det med. Om de hävdar att du har gjort beställningen, be om bevis för det. Underskrivet avtal eller ljudfil. Stryk över ditt namn och adress på brevet och skriv "return to sender" på paketet och lägg på posten.

26 juli 2017