Prioffert är snabba med att titta på jobbet som behöver göras och erbjuder tämligen omgående flera offertalternativ, på en gång som ger flera val av entreprenörer. Vi är väldigt nöjda med såväl föra... Se mer
Bra kommunikation, snabba att svara när vi hade frågor om vår badrumsrenovering. Det är många beslut att ta vid badrumsrenovering och vi upplevde att de hade stort tålamod och var duktiga på att ge o... Se mer
Vi hjälper dig att hitta rätt hantverkare för just ditt projekt. Efter endast ett besök från oss får du upp till fem priser på din renovering från noga kontrollerade företag. Vi är med dig under hela renoveringen från start till mål. Vi gör vårt yttersta för att skapa mervärde för dig som kund genom bra priser, rabatter på inredning samt ett gediget kunnande.
Slångränd 10, 18245, Enebyberg, Sverige
- info@prioffert.se
- prioffert.se
Bra service och skickliga hantverkare.
Mycket pålitliga hantverkare och ett fint utfört arbete. Uppskattade särskilt servicen med inredningshjälp. Vårt badrum blev tack vare denna hjälp mycket bättre och finare än vad vi hade klarat oss utan inredningshjälpen. Inga problem någon gång under renoveringsarbetet.
Vi fick ett fantastiskt badrum tack…
Vi fick ett fantastiskt badrum tack vare bra design och suveräna hantverkare som dessutom var trevliga.😊🙏 Ett stort tack!
Topnotch!
Calle tog verkligen vår vision och realiserade den! Det blev precis ett så vackert, varmt, tidsenligt, fräscht och lyxigt badrum som vi drömde om och som vårt gamla hus förtjänar. Calle var verkligen inkännande för våra önskemål och hjälpte oss att hitta material som skulle passa. Från första stund lyhörd, tillgänglig och proffsig! Under renoveringen var det ovärderligt att ha en mellanhand som hade direktkontakt med hantverkarna. Vi fick alltid raka, ärliga svar. Hantverkarna var oerhört duktiga, seriösa och pålitliga. Topnotch! 🌟🌟🌟🌟🌟
Calle gjorde ett bra jobb med att hålla…
Calle gjorde ett bra jobb med att hålla ihop hela projektet. Skönt att bara ha en som är ansvarig för helheten.
Med vänlig hälsning,
Thomas Ljung
Calle och VK Partners och Bygg AB…
Calle och VK Partners och Bygg AB gjorde badrummet fint . Vi är jättenöjda 👍😊

Badrumsrenovering
Vi fick hjälp av Calle att designa och hitta företag för renovering av vårt badrum och vi är otroligt nöjd. Från första stund har de varit enkelt och Calle har hjälpt oss välja material och varit med från början till slut.
Skulle rekommendera prioffert för att få en smidigt renovering

Professionella och pålitliga!
Professionella, trevliga och pålitliga - höll sig inom ramarna för vad vi hade kommit överens om. Kändes tryggt och bra!

Kanonbra tjänst
Kanonbra tjänst, Calle höll koll och projektledde hela badrumsrenoveringen, vart kanonfint och inom budget. Kan varmt rekommendera Prioffert!!

Calle var toppen!
Calle var toppen!! Hade jag inte fått kontakt med honom hade jag inte klarat det själv. Calle har kommit med mycket bra inredningstips,skjutsat mig o handlat å hållit kontakt under hela resan. Toppen kille, han har haft ett lugn o ett fantastiskt tålamod. En mycket nöjd kund. Kerstin Åkerlund

Svar från Prioffert AB
Prioffert är snabba med att titta på…
Vi är väldigt nöjda med såväl förarbete som genomförande, med ett plus också för en öppen kommunikation via en app där kund, projektledare och Prioffert är delaktiga. Det var andra gången vi anlitade Prioffert och vi är väldigt nöjda.

Svar från Prioffert AB
Det var väldigt bra renovering vi är…
Det var väldigt bra renovering vi är väldigt nöjda! Bra kominikation och proffsigt utfört! Även väldigt bra pris!

Svar från Prioffert AB
Den extra service vi behövde!
Calle var toppen! Precis vad vi behövde. Någon som kommer in med ett bra förslag. Han kan sina saker material och återförsäljare. Vi hade minimalt med tid men med callers hjälp gick det smidigt. Rekommenderar.

Svar från Prioffert AB
tack för grymt samarbete!
Vi har nyss avslutat vår badrumsrenovering och är mycket nöjda! Vi tog hjälp av Prioffert för att hitta entreprenörer och vi har haft en jättebra upplevelse från första start! Calle har varit mycket hjälpsam och varit lätt att kommunicera med. Vi har fått snabb hjälp när vi valt att göra justeringar i projektet och fått bra råd!
Kan varmt rekommendera Prioffert och Haga Plattsättning till alla som vill renovera sitt badrum!

Design hjälp
Jag hade nöjet att få hjälp av Calle på Prioffert AB,och jag kunde inte vara mer nöjd med upplevelsen.Calle gav fantastiskt hjälp med designen av mitt badrum och guidade mig genom hela processen med både expertis och engagemang.Jag kan varmt rekommendera Prioffert AB.

Väl utförd projektledning
Väl utförd projektledning. Ansvarstagande, engagerad och noggrann uppföljning. Väldigt snabb och konstruktiv när någon fråga dyker upp!

Svar från Prioffert AB
Efter att ha kontaktat och träffat ett…
Efter att ha kontaktat och träffat ett flertal företag angående en totalrenovering av mitt lilla badrum så hade jag turen att komma i kontakt med Carl Billing och Prioffert ab. Calle gjorde ett hembesök, såg vad som behövde göras och skickade info till flera olikasamarbetspartners inom branschen som fick lämna offert. Tillsammans fastande vi sedan för Level Up bygg Ab som Calle bedömde skulle passa särskilt bra hos mig. Och så var det! Jag är supernöjd med valet. Och jag fickm storhjälp av Calle inför renoveringen - han skjutsade mig till en byggfirma och hjälpte mig att köpakakel och klinkers, dusch, handukstorkar, fläkt m.m. Calle fanns sedan tillgänglig under byggtiden o-m det skulle behövas - han hjälpte exempelvis till med att skaffa en fläkt. Så jag är väldigt nöjd med Priofferts insats liksom det val han hjälpte mig att göra med företaget Level UP . Nu har jag ett superfint litet badrum!
Lena R

Varmt rekommenderas!
Supernöjda
Vi tog hjälp av Prioffert för att renovera två badrum. Hjälpen vi fick i offertarbetet med alla råd sparade mycket tid för oss. Överlag skulle jag säga att processen från första mötet till "första spadtaget" var otroligt smidigt. Genom hela processen sedan fick vi hjälp av Prioffert och vi är otroligt nöjda med slutresultatet.