Har ett barn skrivit de här?
Väldigt låg kvalitet på mordgåtan jämfört med andra märken. Ologiskt och orealistiskt.
Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Jag är otroligt imponerad av PrintTheCase och deras kundservice. Ett ärende som började lite struligt löstes snabbt, smidigt och med en generositet jag verkligen inte hade förväntat mig. De var snabba i kommunikationen, väldigt tillmötesgående och visade genuin vilja att hjälpa. Det är sällsynt att möta företag som tar ansvar på det här sättet. Jag kan varmt rekommendera att handla från dem – riktigt bra service och ett företag som står bakom sina kunder.

Svar från Printthecase
Trist och dåligt genomarbetat. Sämst av de mordgåtor vi löst. Tafatt story, inte speciellt klurigt.

Svar från Printthecase
Jätte bra fall och väldigt smart att skriva ut dom själv, funkade hur bra som helst!

Svar från Printthecase
Den informationen som finns i svaret finns INTE i förhör etc. (Mira var inte på toaletten t.ex.) Riktigt riktigt dåligt. (”Den sista serveringen”)

Svar från Printthecase
Köpte paketet med tre mordgåtor och testade Den sista serveringen. Fallet var långt ifrån vattentätt, med många logiska brister där lösningen kändes baserad på gissningar snarare än tydliga bevis. Flera länkar med lösenord fungerade inte heller under spelets gång vilket bröt inlevelsen ytterligare.
Materialet känns väldigt AI-genererat och framtaget utan tillräcklig omsorg eller finputsning. Efter denna upplevelse är jag inte sugen på att spela de övriga två spelen i paketet.

Svar från Printthecase
Otroligt bra idé. Perfekt att kunna köpa och få gåtorna direkt.
Billigare än andra mordspel, samtidigt också vad jag förstår, ett nystartat mindre företag. Stöttar gärna sånt här.
Bara löst en gåta hittills, håller inte med om att det var ologiskt. Det som kan vara lite skillnad från typ hidden reality är att detta var lite lättare att lösa, vilket också uppskattades av oss (smidigt att inte behöva sitta och dra sig i håret in på småtimmarna). Kidnappningen som ska vara svår nivå tog uppskattningsvis 1,5-2 timmar för oss att lösa.
Skulle absolut köpa igen

Svar från Printthecase
Kändes väldigt budget med AI-röster i inspelningarna. Gick knappt att lyssna på.
Väldigt simpla lösningar, i alla svårighetsgrader. Skulle inte köpt igen.

Svar från Printthecase
"Enklare" modell än vissa andra, men fungerade jättebra.
Kul med digitala ledtrådar som lätt kan missas men det höll ihop bra och man fick gå igenom allt noggrant. Väldigt prisvärt!

Svar från Printthecase
Gillar du mordgåtor som är svåra, trovärdiga och roliga att spela, gärna med en tvist.
Köp då inte "Kidnappningen". Det är inte förlusten av pengar som gör mest ont utan att man slösat bort sin tid på något som är så undermåligt uppbyggt och som är mil ifrån "riktiga" case