Op donderdag 29 Januari een printer besteld, was op voorraad en op hun website staat, vandaag besteld morgen in huis. Mooi dacht ik. Volgende dag (vrijdag) eind van de dag gebeld, moest het eer... Se mer
Det här tycker kunderna
Leveren niet meer dan 1 product -voor eigen gebruik- aan zakelijke klanten. Vreemd beleid. Wij bestelden 3 stuks, bevestiging ontvangen dat printers zsm worden verzonden. Vandaag email dat 3 stuks nie... Se mer
Företaget har svarat
Prima service, duidelijke omschrijving en inhoud klopt ook geheel met de omschrijving. Printer INCL cartridges, zie je vaak anders en die dingen zijn echt duur. Vandaag besteld en de volgende dag ook... Se mer
Ik had een bestelling geplaatst van een Canon printer en ik werd toen opgebeld door een aardig meisje van de klantenservice dat ze een beschadigde omdoos beschikbaar hadden en of ik dat een probleem v... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
De grootste printerwinkel van Nederland! Profiteer ook van een ✓ Ruim assortiment ✓ Alle topmerken ✓ Zeer snelle levering ✓ Vandaag besteld = morgen printen
Kontaktuppgifter
Laan der Techniek 6, 3903AT, Veenendaal, Nederländerna
- 0318-270270
- klantenservice@printerland.nl
- printerland.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hele fijne gebruiksvriendelijke…
Hele fijne gebruiksvriendelijke printer! Aanrader
Ben uitermate tevreden over de toezegging en de levering.
Printer that suits me.
I was looking for a printer that suits me therefore I called and got my answer from a worker for which I was very satisfied.
ik ben heel tevreden
ik ben heel tevreden , ik blijf bij printerland ..
Tevreden over Printerland.nl
Ben zeer tevreden over Printerland,heb een canonprinter besteld en 2dagen later in huis en voor een goede prijs.
Met Printerland kan je goed zaken doen.
Duidelijke website met volledige informatie, daarna snelle levering van het bestelde product.
snelle levering,geen poespas!TOP!!!
Bestelling en levering van de printer
De bestelde printer is keurig op tijd bezorgd.
Het type printer gaf geen problemen bij het installeren.
De printer werkt prima waarvoor ik hem nodig heb.
Netjes en op tijd geleverd!
Een printer besteld. Deze werd de volgende dag netjes geleverd! Enige puntje van feedback is dat ze de printer niet hadden verpakt in een andere doos, hierdoor kon iedereen zien wat ik had besteld. Nu is dat bij mijn bestelling niet zo’n probleem, maar kan het bij grotere orders mogelijk wel verstandig zijn.
Slechte klantenservice, afhandeling van bestelling,
Onlangs heb ik online een Ricoh IM C300 printer gekocht. Voor de bestelling is er telefonisch vermeld dat er start toners bij geleverd zouden worden. Helaas is de printer zonder toner geleverd!! Let hier op! er zijn andere leverancier die wel met toners leveren! Over de leverdatum konden niets verteld worden. Er is geen track and trace nummer beschikbaar. Na telefonisch contact over de toner wordt je vriendelijk bedankt dat ze er niks aan kunnen doen. Al met al slechte negatieve ervaring. Er zijn andere leranciers die het beter doen!!

Svar från Printerland.nl
Geen printer, lang wachten.
Op de 14de een printer besteld. website stond direct leverbaar. op de 17de een mail gestuurd met de vraag waar mijn printer bleef.
De reactie:
Gisteren hebben wij u een mail gestuurd omdat de wij hem nog niet ontvangen hebben van de leverancier.
( er is GEEN mail verstuurd en op de website staat direct leverbaar! )
Nadat ik per direct mijn geld terug gevraagd heb, kreeg ik dit pas op de 23ste terug.
Dit bedrijf doet gewoon aan dropshipping en hoopt gewoon dat de klant dit accepteert.
9 dagen voor dit afgehandeld is!!

Beschamende werkwijze van Printerland
Mijn eerste en laatste ervaring met Printerland. Men adverteert met apparaten die via hen niet te verkrijgen zijn. Als alternatief bieden ze printers welke qua functionaliteit niet te vergelijken zijn, dus kennis van zaken ontbreekt. Daarom maar bestelling geannuleerd, ik vind het beschamend dat het vervolgens 7 werkdagen duurt om mijn geld terug te krijgen.

Mijn eerste
Mijn eerste, maar bijzonder prettige ervaring met Printerland. Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen, eerlijke prijzen en vlotte levering. Wat kan je als consument nog meer wensen.
Snelle en nette levering van bestelling.
Eenvoudige Canon printer besteld. Volgende dag netjes geleverd, volgens afspraak. Zeer tevreden met geleverd artikel.
Snel, duidelijk en correct
het hele proces van bestellen, betalen en afleveren is perfect verlopen. Snel, duidelijk en correct afgehandeld
Met spoed op zoek naar een vervangende…
Met spoed op zoek naar een vervangende A3 printer. De meeste bedrijven konden pas na 2 dagen leveren of als alternatief zelf halen. Printerland beloofde de dag erna te leveren en de printer kwam mooi op tijd, zodat mijn project niet in gevaar kwam. Bedankt Printerland!!
De printer werd snel geleverd was prima…
De printer werd snel geleverd was prima verpakt en werkt uitstekend
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.