Banner for Prima Diervoeding

Prima Diervoeding Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Desondanks de goede prijs/kwaliteit ben ik echt niet gediend met de manier waarop mijn levering ging deze keer. En als ze gewoon hun excuses zouden hebben aangeboden voor het ongemak zou ik het nog ni... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima maakt zn naam waar..prima hondenvoer. De hondenworsten vallen hier goed in de smaak mijn senior bullterrier smult er altijd van elke smaak. Daarbij ook makkelijk mee te nemen voor als je hond me... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb contact met klantenservice gehad bij het in eerste instantie zoekraken van mijn pakket door postnl. Stuurde ze gelijk een vervangpakket. Oude pakket was weer boven water, en heb doorgecommunice... Se mer

Företagsinformation

Om Prima Diervoeding

Skrivet av företaget

Kwalitatieve honden- en kattenvoeding voor een scherpe prijs; dát is waar Prima Diervoeding voor staat. Om over het hoge lekker-gehalte maar te zwijgen. Zo kun je bij ons terecht voor gezonde brokken, verrukkelijke natvoeding, heerlijke snacks, de lekkerste hondenworsten en gezonde supplementen. Ons voer kenmerkt zich door het hoge vleesgehalte en essentiële vitamines en mineralen. Bovendien maken we geen gebruik van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Kortom, bij Prima Diervoeding doen we geen concessies over de samenstelling van onze producten.

Voor welke honden en katten is onze voeding geschikt?

Onze voeding is geschikt voor honden en katten in elke levensfase; van kittens tot harige pensionado’s. Maar daar blijft het niet bij, want met ons graanarme en graanvrije assortiment bedient Prima Diervoeding jouw allergische hond en/of kat op zijn wenken. Wist je dat we daarnaast ook hypoallergeen hondenvoer en hypoallergene hondensnacks op de (online) schappen hebben staan?

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

459 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goede spullen en snelle levering

Goede spullen en snelle levering

18 juni 2026

Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. 🐾🩵

Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je weer zo tevreden bent. We waarderen je vertrouwen en hopen je ook de volgende keer weer naar volle tevredenheid te mogen helpen. 🐾🩵

Veel keus en snel geleverd

Veel keus en snel geleverd

Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment en onze snelle levering. Daar doen we het graag voor en we hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. 🐾🩵

Top!

Het enige voer wat onze chronisch zieke hond verdraagt. Altijd snel geleverd ook

Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat ons voer het enige is dat jouw chronisch zieke hond goed verdraagt. We begrijpen hoe belangrijk het is om een voeding te vinden die goed aansluit bij de behoeften van je hond. Daarnaast is het fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze snelle levering.
🐾💙

Alles is perfect gegaan

Alles is perfect gegaan. Vlotte goede levering. Mijn honden zijn er alle vier dol op. Prijs kwaliteit is uitstekend!

22 juni 2026

Svar från Prima Diervoeding

Wat fijn om te horen dat alles perfect is verlopen! 😍🐾 Geweldig dat al jullie vier honden er zo dol op zijn. En fijn dat ook de prijs en kwaliteitverhouding goed bevalt. Bedankt voor je mooie review! 💙🐶

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het voer bevalt goed

Het voer bevalt goed, alle twee mijn katten vinden het heerlijk.
Behalve zalm, ik heb 2 vis katten, heb ik nu ook kip gekocht.
Ze vinden dat ook lekker en het was een fijne aanbieding. Dankjewel jullie

8 juni 2026

Svar från Prima Diervoeding

Wat fijn om te horen dat beide katten zo genieten van Riverwood! 😻🐾 Leuk dat ook de kipvariant in de smaak valt en dat je gebruik hebt kunnen maken van de aanbieding. Dankjewel voor je mooie review! 💙

onze hond

Dat onze hond de brokken zo heerlijk vind en de ontlasting beter is

8 juni 2026

Svar från Prima Diervoeding

Wat fijn om te horen dat jullie hond zo geniet van de brokken én dat de ontlasting verbeterd is! 🐶🐾 Daar worden wij blij van. Bedankt voor je mooie review! 💙

Super snelle levering

Super snelle levering
De honden zijn gek op dit product
Zeker een aanrader

15 juni 2026

Svar från Prima Diervoeding

Wat leuk om te horen! 🐶💙 Fijn dat de levering zo snel was en dat jullie honden zo gek zijn op het product. Bedankt voor je mooie review én de aanrader! 🐾😊

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hond is gek van jullie voer en snacks.

Hond is gek van jullie voer en snacks.
Order wordt snel verwerkt.
Jammer dat dpd zo sloom is.
Donderdag besteld en dinsdag pas in huis.
Via bol.com wordt jullie voer met dhl geleverd en is het de volgende dag in huis.

12 juni 2026

Svar från Prima Diervoeding

Wat fijn om te horen dat je hond zo geniet van onze voeding en snacks! 🐶💙
Ook leuk dat je tevreden bent over de snelle verwerking van je bestelling. Jammer dat de levering door DPD deze keer wat langer duurde. Bedankt voor je feedback, die nemen we zeker mee. Veel smulplezier gewenst! 🐾😊

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Svar från Prima Diervoeding

Wat leuk om te horen dat jullie honden er zo van genieten! 🐶🐾 Daar worden wij blij van. Bedankt voor je mooie review! 💙😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De kalkoen hert vond Mika niet zo…

De kalkoen hert vond Mika niet zo lekker maar de Zalm vind ze heerlijk dus wij zijn blij dat ze weer eet

5 juni 2026

Svar från Prima Diervoeding

Wat fijn om te horen dat Mika weer eet! 😍🐾 Jammer dat de variant met kalkoen en hert minder in de smaak viel, maar des te leuker dat de zalm haar nieuwe favoriet is. Bedankt voor het delen! 💙😊

Vlugge levering

Vlugge levering, en onze Gorki lust alles graag, zonder slechte gevolgen 💩🤭😉

12 juni 2026

Svar från Prima Diervoeding

Wat leuk om te horen! 😄🐾 Fijn dat de levering vlot verliep én dat Gorki zo geniet van alles, zonder vervelende verrassingen. Bedankt voor je review! 💙🐶

Prima

De producten, service en bezorging zijn top!

11 juni 2026

Svar från Prima Diervoeding

Wat fijn dat alles naar wens was! Geniet van je bestelling

Snel binnen

Snel binnen, goede service en goed helder product. Honden vinden het heerlijk en baasje is hier heel blij mee

4 juni 2026

Svar från Prima Diervoeding

Wat leuk om te horen! 😍🐾 Fijn dat je tevreden bent over onze producten, service én bezorging. Bedankt voor je mooie review! 💙😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed voer voor onze honden, ze zijn er dol op!

Goed voer voor onze honden en ze zijn er dol op. We mengen per avondeten 1 hele worst met 2 bekers diner, voegen daar meteen de benodigde vitaminen en collageen e.d. aan toe. Alles gaat op tot de laatste kruimel. Liever meer geld besteden aan goed degelijk betrouwbaar voedsel en besparen op aandoeningen en dierenarts!

10 juni 2026

Svar från Prima Diervoeding

Wat goed dat je zo'n lekker uitgebreid maaltijdje maakt voor je honden! Geniet van je bestelling!

Makkelijke site

Makkelijke site, goede producten, snelle levering!

Svar från Prima Diervoeding

Wat fijn om te horen! 😍🐾 Leuk dat je tevreden bent over onze website, producten én snelle levering. Bedankt voor je mooie review! 💙😊

Snelle levering!

Snelle levering, goede service. Zowel mijn hond als kat zijn dol op de voeding en natuurlijk op de heerlijke snacks.

2 juni 2026

Svar från Prima Diervoeding

Wat leuk om te horen dat zowel je hond als kat zo genieten van onze voeding en heerlijke snacks! 🐶🐱💙 Fijn dat je ook tevreden bent over de snelle levering en onze service. Bedankt voor je mooie review! 🐾😊

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.