Företagsinformation

4. Presentbutik
  5. Inredningsarkitekt
  6. Smyckesbutik

Skrivet av företaget

Hos Prikken over i ét, finder du et bredt udvalg indenfor boligindretning, brugskunst, smykker, egen billede kunst og gaveartikler. Fælles for alle vores varer er, at de har lidt ekstra, altså at de lige præcis er "Prikken over i ét". Vi er et kreativt univers, med masser af inspiration, et skiftende varerlager, og en kundeservice der også er lidt ekstra. Virksomheden består af en lille skøn butik i hjertet af Brønshøj, samt en ligeså personlig og skøn webshop.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En yderst god oplevelse og lækre varer

Jeg har desværre aldrig besøgt butikken, men har handlet to gange online.
Hjemmesiden samt profil på sociale medier er overskuelig og fremviser de smukke ting på retfærdig vis. Der findes kunst, brugskunst og mange andre smukke ting, som jeg ikke ser forhandles andre steder. Nogen designs er deciderede unika. Priserne er yderst fair sammenlignet med kvalitet. Sælger yder god service og kommunikation over mail og sociale medier. De ting jeg har bestilt kan let tage skade i fragten, men var pakket (meget) grundigt og forsvarligt ind. Jeg mærker tydeligt en professionel erhvervsdrivende, hvor det ikke bare handler om at tjene penge, men i høj grad også at jeg, som kunde, får en god behandling og oplevelse og måske har lyst til at vende tilbage (og det gør jeg) ❤️

13 januari 2026
Logotyp för Prikkenoveriet

Svar från Prikkenoveriet

Åh hvor er det dog en dejlig besked❤️ jeg bliver så glad for at høre, at det er tydeligt for dig som kunde, at netop I kunder er det vigtigste. At tjene penge handler om respekt. Både for varerne, i sær jer kunder, men også mit eget hjerte og min mave. Jeg driver min virksomhed med følelserne af, at det skal føles rigtigt. Og i særdeleshed, hvad jeg selv om kunde forventer. Endnu engang kæmpe tak❤️

Helt unik butik

Helt igennem unik og fantastisk butik. Farverige og kreative ting - enten til værtsgaver, fødselsdagsgaver eller til en selv! Så sød og passioneret betjening. Topklasse. Hvis du bor langt væk, så tøv ikke, kom alligevel! Og du vender sikkert tilbage. Tak for prikkenoveriet.

4 september 2025

Yndlingsbutik 💚

Vildt hyggelig butik med søde og hjælpsomme ansatte. God stemning og skønne, sjove og overraskende ting.
Kan varmt anbefales.

27 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prikken over i'et er en fantastisk…

Prikken over i'et er en fantastisk butik. Her kan man altid finde den helt rigtige gave lige fra værtindegave til bryllupsgave.....også finder man helt sikkert også noget man selv ønsker sig.
I butikken finder man oftest skønne Stine eller hendes søde medarbejdere.

24 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skøn butik med venligt personale⭐️

Virkelig dejlig lille butik, som oplagt kan besøges, hvis du mangler lidt pynt til hjemmet eller en gave til en du holder af. Jeg besøger ofte butikken, hvis jeg skal købe værtindegaver; her er det nemlig let at finde smukke og unikke ting til en overkommelig pris🥰

I øvrigt skal ejeren have ros for sit store engagement og høje serviceniveau.
Jeg skrev en gang til hende i håbet om at kunne købe et keramikophæng, jeg havde set et halvt år tidligere i butikken. Hun ledte og fandt de to absolut sidste i gemmerne, lagde dem til side til mig og pakkede dem derefter pænt ind. Det til trods for, at den samlede købssum var 50 kr. (Jeg fik helt dårlig samvittighed over den tid hun må have brugt.) Det var virkelig pænt gjort, og det er netop en af grundende til man får lyst til at handle lokalt og støtte de små forretninger! ⭐️

10 oktober 2024

Brønshøjs bedste butik 🌟

Hvis du ikke har besøgt Stine, er du gået glip! Man bliver altid hjerteligt modtaget, hylderne bugner af sjove, finurlige og top cutting edge varer, for enhver smag og pengepung. Besøg Prikkenoveriet, men sæt tid af. Der er meget at se på 😍

14 januari 2025

Skøn lille butik

Skøn lille butik hele tiden med små nye finurlige ting som bare trækker i en. Især glad for de hjemmefarvede kunstige stearinlys. Skønne mennesker der arbejder i butikken og Stine er god til at komme med indretnings tips

19 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Farverig og smuk univers med de…

Farverig og smuk univers med de smukkeste kreative ting
Malerier der kunstværk med hver sin eget personlig historie.
En butik man hellere tiden opdager ting man ikke kan leve uden
Servicen er helt fantastisk og personligt man føler sig altid velkommen.
Websiden er også nem at gå til.

28 oktober 2024

Altid en god oplevelse 💫

Den skønneste butik både fysisk og på nettet!! 🤩 Indehaver er helt fantastisk og yder den allerbedste service!! ❤️✨️ Bestemt et besøg værd, hvis du skal forkæle dig selv eller nogle du holder af - Kan klart anbefales!!! 👌

4 december 2024
Logotyp för Prikkenoveriet

Svar från Prikkenoveriet

Tusinde tusinde tak for de flotte ord❤️ hvor er det dejligt at læse🙏

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.