Oplichters. Zware oplichters. Bewegende baby Yoda pop besteld van 2.5 cm. 1 kopen, 2 krijgen. Nadat de levering twee keer werd uitgesteld, vandaag één plastic baby Yoda popje gekregen uit China van 8... Se mer
Prijsvechter
Det här tycker kunderna
Oplichter. Zoveel mogelijk aangifte doen! Tubeclock blijkt DIY digital clock. O.a. op Aliexpress en banggood te koop voor +/- $5 De Online Prijsvechter BV , is volgens het Handelsregister... Se mer
Ook wij zijn opgelicht. Ook in december een bestelling 1+1 gratis voor €35,- gedaan.. Helaas ook nooit wat gekregen na een paar keer gemaild te hebben.
Accukettingzaag Stihl besteld. 1+1 gratis. “Vandaag besteld, morgen geleverd”. Een maand later een snoeischaartje ontvangen met Oosterse tekens erop. Zal me maar 1 keer overkomen. Heb me laten vangen... Se mer
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het. Kerstboom van ongeveer 180 cm gekocht krijg ik een boompje van 20 cm. Zo de vuilnisbak in gekieperd.
Pak komt nooit aan 29 e weg
1+1 gratis zwarte staande lamp besteld
1+1 gratis zwarte staande lamp besteld, en ik krijg 1 roze plastic lampje van 25 cm hoog!!!!
NIETS KOPEN
NIETS KOPEN. Pure afzetters.
Heb ruim een maand geleden een accu snoeizaag van stihl 1+1 besteld en heb een klein snoeischaartje gekregen afkomstig uit taiwan, wat ik zeker niet besteld heb.
Ondertussen zijn ze van het internet verdwenen maar komen regelmatig terug onder een andere naam. Dus altijd checken of dit wel kan
Ruim een maand geleden een artikel…
Ruim een maand geleden een artikel besteld en betaald (helaas via Ideal) herhaaldelijk via email gevraagd waar mijn bestelling blijft.
1 keer antwoord gekregen dat het snel zal komen.
Helaas niks meer van deze oplichters gehoord.
Teleurstellend
Ik heb deze shop als zeer misleidend ervaren. Er is minder geleverd dan beloofd en waarvoor ik heb betaald.
Daarnaast duurde het lang.
De 'klantenservice' wimpelde mij af in plaats van dat men richting consensus probeert te komen.
Zeer slechte ervaring.
baby yoda besteld
Bewegende en pratende baby yoda besteld van 20,5 cm groot. Na herhaaldelijk contact met prijsvechter gisteren een pakketje ontvangen met een plastic baby yoda van 8 cm groot.
Mail gestuurd naar prijsvechter dat we de juiste versie en dan ook nog 1 +1 gratis willen ontvangen.
Geen reactie!!!!
Ik ga er nooit meer iets bestellen
De website is inmiddels ook niet meer te bereiken.
Wat een oplichters ze laten je een…
Wat een oplichters ze laten je een kerstboom zien die groter is als de persoon die het opzet en dat 1+1gratis met lichtjes maar dan krijg je het thuis gestuurd is het een boom die past in een poppenhuis zonder lichtjes een product wat nog geen 25 cent waard is koop niets bij dit bedrijf het zijn grote oplichters ik vraag me af of we met z'n allen hier wat aan kunnen doen want dit is schandalig
Opgepast!!!
Opgepast!!!
Oplichters eerste klasse!
Had een Baby Yoda 1 + 1 gratis besteld.
Er stond op de site vandaag besteld morgen in huis. Dat was al niet het geval. Een mail gestuurd en toen kreeg ik de reactie dat het niet op stock was maar dat het rechtstreeks van de leverancier ging opgestuurd worden uit het buitenland. Een maand en half later kreeg ik een pakje in de bus met 1 yoda die nog geen 10 cm groot was en niets kon. Mijn dochtertje teleurgesteld tot en met en ik ook omdat ik 30€ Kwijt ben.
Oplichters!!!
Wat een oplichting zeg!!! had 11 december 1 +1 elektrische kerstboom besteld, niks ontvangen. ik zag iemand in de reacties een adres waar het naar toe zou lijden. ik hoop dat die oplichters gepakt gaan worden.
ik raad iedereen online aangifte te doen. het kost je 10 min werk ;) denk dat we allemaal naar ons geld kunnen gaan fluiten:(
opplooibaar droogrek…
Heb het volledig opplooibaar droogrek waarbij de mevrouw mooi uit de doeken doet hoe alles in zijn werk gaat...gekocht
was 1 + 1
Voor droogrek ontving ik 1 kledingroede om tussen 2 muren op te spannen.
Kunnen wij op 1 of andere manier onze krachten bundelen?
Weer 30 euro armer...
1+1 gratis Kerstbomen
Ook een woodcutter (1+1) besteld maar nog niet ontvangen. Doen hun transacties via Mollie en dat gaf mij een gevoel van vertrouwen, want 2 kerstbomen met verlichting en automatisch uitvouwen voor €35 terwijl ze normaal €99 per stuk zijn was natuurlijk ongeloofwaardig. (Gecalculeerd risico genoemen om toch te bestellen; maar helaas.) nog steeds niet ontvangen Meld je transactie bij Mollie! En anders kun je mollie bellen, ze helpen je goed.
Afzetters
Afzetters. Heb ook snoeischaar gekregen uit China ipv 1+1 gratis stihl snoeizaag op batterijen.
Prijsvechter grote oplichters
Bestel hier nooit wat een Stihl woodcutter besteld 2 voor de prijs van 1. Na 2.5 weken een snoeischaartje ontvangen.
woodcutter en kleding-droogrek 1 + 1 ;-(
Heb de woodcutter gekocht alsook het volledig opplooibaar droogrek waarbij de mevrouw mooi uit de doeken doet hoe alles in zijn werk gaat...
was beiden 1 + 1
Voor droogrek ontving ik 1 kledingroede om tussen 2 murem op te spannen.
De woodcutters heb ik nog niet ontvangen, maar maak mij al geen illusies meer. die komen er toch niet meer ofwel een gewone snoeischaar.
Kunnen wij op 1 of andere manier onze krachten bundelen?
Weer 100 euro armer...
Hufters
Hufters, hufters en nog eens hufters zijn het. Juist rond de feestdagen met items komen om ze vervolgens helemaal niet te leveren. Ook geen contact mogelijk. Begrijp niet dat Mollie Payments zich inlaat met deze criminele indelen. Hopelijk kan de consumentenbond hier iets aan doen?
Geen communicatie meer mogelijk Prijsvechter shop!!
Heb ook de 2 voor 1 Kerstboom electrisch besteld. Zou eerst tussen 19 en 25 december komen. Kreeg steeds de melding via tracking dat hij onderweg was. Heb 1x contact gehad met de klantenservice maar nu kan ik niet langer op de site komen!!! Ik denk dat dit betekend dat ik helemaal niets ga ontvangen. Dit is pure oplichterij!
kerstbomen 2 voor de prijs van 1…
Heb kerstbomen 2 voor de prijs van 1 besteld met afstandsbediening na herhaaldelijk contact omdat deze ruim op tijd besteld zijn en niet aangekomen probeer ik vandaag hun te bereiken WEBSITE NIET MEER ACTIEF DIT IS PURE OPLICHTERIJ BESTEL HIER NOOIT
Heb vandaag mijn baby yoda ontvangen
Heb vandaag mijn baby yoda ontvangen, nadat ik eergisteren een mail stuurde waar hij bleef. Gisteren mail gekregen dat hij onderweg was. Vandaag in de bus, maar niet wat ik verwacht had. Ten eerste de gratis versie niet ontvangen, ten tweede het is nog geen 10 cm groot, terwijl het op de site veel groter was en kon bewegen. Ik heb de werkelijke bij mijn dochter gezien. Het verschil is immens. Ik zou graag mijn geld terug krijgen, want dit is een prul in vergelijking met wat op de site stond.
Ongelooflijk slecht
Ongelooflijk slecht! Ik heb een Yoda besteld die groot was en 1+1 gratis... was ruim op tijd besteld want ging voor kerst toekomen... maand en half later en 2 mails later eindelijk toegekomen... bleek het een mini Yoda te zijn amper een hand groot en daar zoveel geld voor gegeven!!!! Oplichters eerste klas. Ik ga hier mee verder zeker weten! 😡😡😡😡😡😡😡
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.