Prices Diner Omdömen 132

1,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget kedelig oplevelse! Maden var ikke ordenligt tilberedt, og vi ventede tæt på en time! Crispy Chicken var tør og sej - børnene spiste nærmest kun en bid hver, af denne store hovedret til 155k... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Min vegetarlasagne var en slimet intetsmagende sag. Min medspiser fik chili con Carne, hvilket heller ikke smagte af noget. Vi måtte have gang i tandbørsten bagefter, så ulækker var maden. Nu sker det... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi sagde farvel til Tivoli og sommersæsonen 2018 fredag d. 21. september. Tivoli genbesøger vi helt sikkert .... men nok ikke Prices Diner. Både maden og betjeningen var allerede lukket ned og skuf... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort det. Burgeren var kold, Sendte tilbage 3 gange. Fedtfingre på glasset og utrolig “ligeglade” tjenerne . Vinen var varm, bøffen var kold og har helt klart stået i... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Skuffende

Lyngby
1. De bad ikke om Coronatest svar eller Coronapas.
2. Vi fik børnemenu kort, selv om vi sad fire voksne og ingen børn.
3. Bestilte en Prices burger der skulle jalapenos i. Der kom en burger med bacon. Den byttede de.
4. Vi fik en Prices burger hvor bollen var så ristet at den smuldrede som en tvebak. Den byttede de.
5. Betjeningen var meget flink og så langsom, selv om der kun var 22 kunder fordelt ved 8 borde, at folk gik op til baren for at bede om kaffe og regninger.
6. Pomfritter og kyllingevinger var gode.
Vi kommer der desværre ikke igen.

26 april 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det mest ligegyldige måltid jeg længe…

Det mest ligegyldige måltid jeg længe har fået, bestilte saftig kalkun med gravey og mos, modtog en færdigret fra netto....
Kyllinge vingerne var tørre og slatne, og fritterne var sku heller ikke noget at skrive hjem om.
Alt i alt et ret dyrt og skuffende måltid.

25 februari 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Prices Diner handler om navnet, ikke om kvaliteten. Øv..

Købte takeaway her i begyndelse af januar 2021. En Crispy fried chicken coujons
Gyldne, knasende sprøde og let krydrede stykker af kyllingebryst. Med fries og coleslaw.
Samt en Veggie burger.
Begge menuer var skuffende.
Kyllingebryst var meget tynde skiver, panerede. Dvs mere panering end kød, som derfor også godt tørt at tygge i.
Der var ingen coleslaw, det havde de glemt at give med.
Veggie burger havde en konsistens af en udefinerbar klæg masse. En mundfuld til mig var rigeligt. Min kæreste spiste den med kommentaren.. puh så har man da prøvet det..for sidste gang..
Som det eneste var pommes gode.
Veggie ville vi aldrig købe igen.
Kylling og pommes måske, som en fastfood snack, hvis prisen var den halve.
Prices Diner sælger på navnet. Absolut ikke på kvalitetsmad.. øv..

10 februari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En af de mest skuffende mad…

En af de mest skuffende mad "oplevelser" i mit liv. Hvor skal man starte?
"Lækker saftig kalkun", aldrig har jeg smagt et mere tørt og ligegyldigt stykke kød. Saucen smagte brændt og var ellers smagløs.
Spareribs lugtede surt og var mere blæver/fedt end kød. Barbecue saucen var over sød og ellers en tam oplevelse.

At Price vil lægge navn til sådan en sørgelig madoplevelse er mig en gåde. Det var første, sidste og eneste gang.

13 december 2020

Øv-flad-oplevelse på Prices Diner, Lyngby

Min søn og jeg var her til aften forbi Prices Diner i Lyngby.
Første gang vi besøgte stedet var på deres Grand Opening - dengang var det hyggeligt og positivt. Desværre var denne gang en umådelig flad og ærgelig oplevelse.
Personalet var hverken engageret eller serviceminded - selv min søn på 11 år undrede jeg over deres ligeglade og manglende engagement... Virkelig ærgerligt, og hvorfor jeg derfor skriver. Vi havde ikke forventet at blive blæst bagover kulinarisk, men i forhold til pris, mad og manglende service, sidder vi bare tilbage med en lidt øv-flad oplevelse. Desværre.

7 december 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Den mest elendige og dyreste frokost i…

Den mest elendige og dyreste frokost i mands minde på Prices Diner i Lyngby den 2.11......men tjeneren var beredvillig i sit forsøg på at redde oplevelsen.
Tuna Melt, en sandwich på det billigste sandwichbrød med noget ubestemmeligt tun fra dåse i mellem brødene og to opretstående, syltede agurker. 85,- kr.!! Rædselsfuldt. Den ene blev båret ud! En lille burger: Cow’n’ Pig delte vi to, der var totalt skuffede over det, der skulle være tunsalat (?!). En høj miniburger med elendige pommes frites. Tjaaa, lidt fik vi så at spise. Tjeneren “forærede” os tre slags dip. Han fornemmede tydeligt vor utilfredshed og skal have ros for at forsøge at lette på den dårlige stemning!
Cheesecake til deling var ok, ligesom to glas Sauvignon blanc og to “sæsonens” øl var udmærket. Til slut to caffé latte. Også ok, men ikke udsædvanlige!
Prices Diner er, kvaliteten eller manglen på samme taget i betragtning, alt for dyr! 724,- kr. for en elendig frokost!

7 november 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Min bedømmelse burde være minus 2…

Min bedømmelse burde være minus 2 stjerner. Personalet er fuldstændige ligeglade med gæsterne. Man får flashback, som om man er gået tilbage i tiden, og befinder sig i et kommunistisk land.
Når man kommer ind i restauranten, møder man et personale, som betragter dig som om, du er kommet for at forstyrre dem i deres hvilepause.
Man bliver mødt med laissez faire holdning.
At besøge stedet er en rejse i tiden, hvor vi havde den kolde krig, hvor service er som by i Rusland.
Brødrene Price er store aktører inden for Danmarks internationale succes, inden for madlavning.
Tjeren, som havde attitude fra den kolde krig, kom med et lille skilt, ingen menu kort.
Hvis man ønsker noget at spise, så skal man skanne med sin mobil, QR koden.
Da jeg havde bestilt min måltid til en "østeuropæisk tjener, så kom maden.
Hold da kæft man, da min måltid kom, var jeg ved at falde ned fra min stol. Min pulled duck, blev serveret i en bolle fra Hatting brødfabrik eller fra Kohberg.
Prisniveauet er meget høj, derfor forventer man, at der blev bagt, på livet løs.
Hvad siger Brd Price om min kritik

3 november 2020

Fritterne var bløde

Fritterne var bløde, fisken tør, betjeningen jævnt ligegyldig - jeg havde bestemt forventet mig mere af Price-brødrene.

30 oktober 2020

Price Diner

Price Diner, Tivoli

Var på besøg her tirsdag den 20 oktober 2020, og havde en dejlig oplevelse. Imødekommende velkomst af Hannah (from Skotland), løbende opfølgning fra Stanislava og Kenny der begge sørgede for oprydning og drikkevarer.

Super effektiv betjening, gode burgere og veggie burgeren, og deres Spareribs så lækre.

Hele vejen igennem god service, god stemning og lækker mad - vi er fans.

Mvh
Henrik

21 oktober 2020

Smagløs dårlig oplevelse

Jeg fik i dag den mest kedelige og mest smagsløse burger jeg nogen sinde har smagt til 169 kr.
Skam jer for en dårlig oplevelse. Første og sidste gang jeg sætter mine ben der.

18 oktober 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Værste restaurant besøg til dato

Da vi kommer ind og sætter os bliver vi mødt af af en tjener som leverer den dårligste service jeg har prøvet. Hans attitude er super arrogant og han virker ikke til han vil være der, han siger kun "hvad skal i ha?", "Dip?" "Drikke?" ugideligt. Jeg havde bestilt deres friturestegte kylling som var den mest smagsløse kylling jeg har prøvet samtidig med den var virkelig tør at tygge på. Pomfritterne var også tilberedt forkert, de var helt bløde og smagsløse. Ved siden af får jeg deres lemonade som jeg ikke engang drikker halvdelen af da den er ekstrem sød og derfor ubehagelig at drikke. Jeg anmelder normalt ikke restaurant men denne fortjener det.

Burgerne er desuden ikke gennemstegte og ulækre røde. Man bliver ikke spurgt hvordan de skal steges.

18 oktober 2020

Super dårligt

Super dårligt, brug hellere dine penge på Mac d, selv det er bedre.
Kvalitet og servicen hænger på ingen måde sammen med priserne.

Kan du lide at vente i evigheder på bord og betjening, kan du lige komplet gennemstegte bøffer og er du til tørre burgerboller (den gammeldagsslags) så er dette stedet for dig.

En børneburger koster 85 kr og er meget lille og kedelig. Ønsker du ost i så det lige 15 kr ekstra...

Første og sidste gang...

17 oktober 2020

Meget kedelig oplevelse!

Meget kedelig oplevelse!
Maden var ikke ordenligt tilberedt, og vi ventede tæt på en time!
Crispy Chicken var tør og sej - børnene spiste nærmest kun en bid hver, af denne store hovedret til 155kr. Pulled Pork var ikke ordentlig varm, og en kedelig omgang chili con Carne uden bønner, rød peber - you name it! Fuldstændig ligegyldig mad!!
Toilet kumme var opfyldt med ... på herretoilettet.
En stjerne går til personalet, der dog var imødekommende, og smilende.
Vi kommer ikke hos Brd. Price igen!

15 oktober 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I skal ikke tage derind!

I skal ikke tage derind! Værste madoplevelse i lang tid.

Kedelig og smagsløs mad. Jeg er af den overbevisning at være er færdig lavet mad som de blot varmer. Øv

11 oktober 2020

Fantastisk service

Vi er blevet faste kunder både til morgenmad og aften.
Vi bliver mødt med smil og god service, god mad og en god humor. Vi er særligt glade for at personalet altid har et glimt i øjet.
Kort sagt: værd at besøge!

30 augusti 2020
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Morgenmad i lyngby

Morgenmad i lyngby. Det var en fejl at forvente noget specielt. Råvarerne virkede dog umiddelbart friske og gode. Sød betjening.

29 augusti 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Var på prices diner i Tivoli, for første og sidste gang

Var på prices diner i Tivoli, sikke en skuffelse!!! Chicken wings var knastøre og kedelige. Fik også en pulled pork sandwich, der er den færdiglavede fra tulip man kan få i supermarkedet ti gange bedre. Igen en smagsløs og tør. Måske skulle de to Price brødre bruge nogen penge og flyve til usa og prøve en diner der.

28 augusti 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Giver 5 stjerner til dette super…

Giver 5 stjerner til dette super familie venlige sted I Lyngby. Lækre cocktails og store milkshakes og perfekte KIDS menuer.

Venligeog smilende tjenere med god energi og Masser humor. Skønt sted.

26 augusti 2020

Elendigt.

Elendigt.. Vi fik 3 x burger - alle med gennemstegt bøf og en tam bolle. Kæmpe skuffelse. Aldrig igen

24 augusti 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.